Nego sto se tice playeva.
Guentner Netzer
Steffan Effenberg
Mehmet Scholl(moram njega

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Dobro dosao. Lijepo je vidjeti da ima navijaca tradicionalnih klubova koji su obljezili dio historijata Bundeslige. Pred pocetak ove sezone bili su pored Augsburga za mene glavni kandidati za povratak u drustvo najboljih, no los start sezone je ucinio svoje. Düsseldorf ima odlicnu infrastrukturu i odlicne uslove i nadam se da ce u skorije vrijeme Fortuna zavrsiti u drustvu najboljih.Fortuna je napisao/la:Pozdrav svima...cisto da se javimal posto znam da cu ovdje biti najcesce...reko da se javim.ii da navijac sam Fortune kao sto se vidi iz prilozenog.
veliki pozz za sve.
Hvala lijepo.Prevelika euforija ja mislim da je to :\...ne zelim biti subjektivan, jeste da navijam za Fortunu, ali mislio sam znaci bio sam ubjedjen da cemo uci..ali sto kazes los start :\.Veoma organizovan kub..sto kazes sa odlicnom infrastrukturom, cak sta vise bolja nego od nekih bundesligasa..al iz tvoje tastature u bozije usi ali Bgm i njihove noge, pa da i mi zaigramo u eliti nakon dugo vremenaamerosm je napisao/la:Dobro dosao. Lijepo je vidjeti da ima navijaca tradicionalnih klubova koji su obljezili dio historijata Bundeslige. Pred pocetak ove sezone bili su pored Augsburga za mene glavni kandidati za povratak u drustvo najboljih, no los start sezone je ucinio svoje. Düsseldorf ima odlicnu infrastrukturu i odlicne uslove i nadam se da ce u skorije vrijeme Fortuna zavrsiti u drustvu najboljih.Fortuna je napisao/la:Pozdrav svima...cisto da se javimal posto znam da cu ovdje biti najcesce...reko da se javim.ii da navijac sam Fortune kao sto se vidi iz prilozenog.
veliki pozz za sve.
Pusti ti nastarijeg i najodgovornijegamerosm je napisao/la:Posao oko zadnjeg veznog je zavrsen i rezultati su postavljeni, no posto je prije nekih pola sata istekao rok za glasanje za najbolje desno i lijevo krilo i niko nije htio, ili nije imao vremena da postavi svoje prognoze, od mene je prijedlog da iste Geronimo kao "najstariji" i najodgovorniji forumas na ovom podforumu postavi dvojcu igraca bez glasanja (mislim da ce se i Dortmunđani sloziti![]()
), a ja cu postaviti prognozu za poziciju playmakera, gdje ce glasanje trajati do 13.01.2011.godine do
0.00 h.
oni su i moj izborharishp je napisao/la:1.Misimovic kad ga neko stigne u asistencijama mozda ga i zamijeni na prvom mjestu.
2.Effenberg strasan igrac,zbog njega cjeli klub dobije simpatije
3.Scholl no cement ovaj hocu reci no coment
Breitner je bolji od obojice.Romariooo je napisao/la:Najjaci lijevi bek bi trebao biti Breme, kakav Lizarazu i bakraci naspram Bremeta heh
Ja se ne secam da je Rumeni igrao po krilu. U Internazionale-u i u Elfu je bio napadac.geronimo je napisao/la:Posto vidim da nema ni mukajet od izbora krilnih igaca, slozio bih se sa Svajnijevom ponudom.
- Jupp Heynckes i Kalle Rummenigge.
Za nastavak glasanja na poziciji desana, moj izbor je:
1. Effenberg
2. Netzer
3. Scholl
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.