Bosanska produkcija treceg gola

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pitanje je samo, dali ce i tamo svirati "son ar chistr" ili kako se nova verzija zove "Was wollen wir trinken?".Goalgetter je napisao/la:U Atlanti ocekujem po gol Seje i Vede
Svak ti cast, u jednoj recenici si sve srocio sto se treba reci o ovom igracu a i forumu naravno !!!!!gruezi je napisao/la:ibisevica su fudbalske neznalice na ovom forumu nerijetko razapinjale nakon 90 minuta oranja po terenu...
i ja sam i ja samJuveSissoko je napisao/la:tu samSaLL/ihovic je napisao/la:medu prvim samVirtu4l je napisao/la:Većina onih koji su na ovoj temi vole Vedada više od bilo kojeg našeg igrača, uključujući i Džeku...![]()
Je li ovo Vedad konačno IbiŠević?! Bio je IbiSević dugo vremena...Goalgetter je napisao/la:
Na bijelim i plavim dresovima je odavno Ibišević, samo je na onim crnima sa zlatnim napisom Ibisević.Željovac je napisao/la:Je li ovo Vedad konačno IbiŠević?! Bio je IbiSević dugo vremena...
uvijek bilo,Vedo srcem igra svaku tekmu,bori se dok ovaj drugi hoda po terenu...Virtu4l je napisao/la:Većina onih koji su na ovoj temi vole Vedada više od bilo kojeg našeg igrača, uključujući i Džeku...
Ova slika je iz sezone kad je Hoffenheim usao u Bundesligu.Željovac je napisao/la:Je li ovo Vedad konačno IbiŠević?! Bio je IbiSević dugo vremena...Goalgetter je napisao/la:
Pa ti si jedini koji se pokušao s tim našaliti.kivi je napisao/la:svaka cast vedade majstore. uz salihovica jedini igrac koji se ne zali i ne buni i koji nije izgubio pasosa isto tako je i vedad imao pravo da otkaze, jer i njega ocekuje vrlo vazna utakmica za vikend protiv bayerna.
upravu si. zaista glup izgovor. samo cu jos jednom napomenuti da je vedo pokazao kako se igra srcem za domovinu i nadam se da ce jednog dana zaigrati za veci klub od hoffenheima i sigurno je da on i salihovic nikada i ne bi pomislili na odbijanje poziva repke a kamoli to i uciniliRiNo je napisao/la:Pa ti si jedini koji se pokušao s tim našaliti.kivi je napisao/la:svaka cast vedade majstore. uz salihovica jedini igrac koji se ne zali i ne buni i koji nije izgubio pasosa isto tako je i vedad imao pravo da otkaze, jer i njega ocekuje vrlo vazna utakmica za vikend protiv bayerna.
Pandži bi bilo bolje da je sjedio u stanu, hladio muda i poslao sms selektoru kako je ozljeđen, nego ovo što je čitav dan tražio pasoš.
Lijep i realan tekst Monolog, ali ovim iznad si me slatko nasmijao.Monolog je napisao/la: Bravo Vedo(dakako, bravo ide i za tvog timskog kolegu Ibiševića)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.