NK Zvijezda Gradačac

zmaj od b.
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj od b. » 09 sep 2011, 19:43

Dzin je napisao/la:
slani grad je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:posto sam ja poceo sa primatom na kantonu pa da malo obrazlozim...ovim tempom ako se nastavi zvijezda bi mogla biti broj jedan na kantonu jer ipak se ne zivi od prijasnjih uspjeha.nisam mislio provocirat vidim neki se vec napalili.tuzla je veci grad i sloboda je veci klub i naravno da mi nije krivo sto je sloboda broj jedan ali vrijeme se promijenilo i sve je moguce.a sto se tice buducnosti i radnickog buducnost na godinu u PL nadam se radnicki u prvu mozda preuzmemo primat u kantonima :D ;) i primijetio sam da je slobodinim simpatizerima krivo sto je zvijezda tu gdje jest to se vidi po nasim gostovanjima u tz i reakciji njihove publike
eo da i ja malo obrazlozim....Sloboda je GIGANT na kantonu po....tradiciji,rezultatima,broju prvoligaskih sezona u jugi i Bosni,broju navijaca i simpatizera i jos more drugih stvari...dalje pises da je Slobodinim navijacima krivo sto je Zvijezda tu gdje jeste...prvo,zasto bi nama bilo krivo jer ruku na srce vi nama niste nikakva konkurencija,drugo...gdje je to Zvijezda pa da nam bude krive... :? ...pricate ko da ste trostruki prvaci i osvajaci kupa :? :? ...a ne jedan prosjecan premijerligas...finansijski jeste trenutno ispred nas..znaci,TRENUTNO...sto se tice infrastruktura..Tusanj se takodze gradi i bit ce aBd jedan od najboljih stadiona u BIH....i na kraju...kolko god da ste se digli ja vam na tome cestitam i nadam se da cete bit jos bolji jer ste zdrava konkurencija
Zvijezda je 3-4 godine gigant i ostat ce od sada pa nadalje,vi ste racku uvjek bili i ostali tj fukareee
Hvala navijačima Slobode jer da vas nije bilo na ovoj temi ovaj čovjek nikad o Zvijezdi ne bi napisao ni pola lijepe riječi!!!!! :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 sep 2011, 21:11

sutra je sigurno najvaznija utakmica polusezone i pobjeda je potrebna vise nego ikad,vjerujem da ce jovic postavit dobru taktiku a da ce igraci dat svoj maksimum i obradovat nas sve.sutra svi na banju jer zvijezda nas nece iznevjerit :D :D :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 09 sep 2011, 21:12

zvjezdas je napisao/la:Malo bih o sutrašnjoj utakmici.Jović ako ima zdrave planove sa Zvijezdom sutra mora dobiti.Olimpik je izvještačena tvorevina sastavljena od sjajnih pojedinaca koji u svakom momentu protiv bilo koga mogu riješit susret.Nisu kompaktni i teško da postoji trener koji može da uigra takvu ekipu.Po tom sistemu otprilike funkcioniše i Zvijezda ,ali Zvijezda ima navijače pa ipak moraju nesto uraditi za publiku, a to se vidjelo protiv Travnika.Olimpik ima bolju ekipu ali nekompaktnu protiv koje moraš igrat s presingom,trkom i borbenošću.Iz takve igre se mora izroditi rezultat.Bitku moramo dobiti na sredini i nedozvoliti prolaz našem šesnaestercu jer u napadu imaju dobre brze i spretne napadače koja naša odbrana onakva kakva je teško može zaustaviti.Nadam se da Jović dobro zna kvalitete i slabosti protivnika i da će taktičkom igrom za ovu utakmicu napraviti dobitnu kombinaciju.On to sigurni može i zna te ako želi dobro Zvijezdi sutra će dobiti.
Bolan pa navijaci NE ŠUTAJU LOPTU,,,,,,OLIMPIC je klub shvati,,,,,

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 sep 2011, 21:23

pabizo je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Malo bih o sutrašnjoj utakmici.Jović ako ima zdrave planove sa Zvijezdom sutra mora dobiti.Olimpik je izvještačena tvorevina sastavljena od sjajnih pojedinaca koji u svakom momentu protiv bilo koga mogu riješit susret.Nisu kompaktni i teško da postoji trener koji može da uigra takvu ekipu.Po tom sistemu otprilike funkcioniše i Zvijezda ,ali Zvijezda ima navijače pa ipak moraju nesto uraditi za publiku, a to se vidjelo protiv Travnika.Olimpik ima bolju ekipu ali nekompaktnu protiv koje moraš igrat s presingom,trkom i borbenošću.Iz takve igre se mora izroditi rezultat.Bitku moramo dobiti na sredini i nedozvoliti prolaz našem šesnaestercu jer u napadu imaju dobre brze i spretne napadače koja naša odbrana onakva kakva je teško može zaustaviti.Nadam se da Jović dobro zna kvalitete i slabosti protivnika i da će taktičkom igrom za ovu utakmicu napraviti dobitnu kombinaciju.On to sigurni može i zna te ako želi dobro Zvijezdi sutra će dobiti.
Bolan pa navijaci NE ŠUTAJU LOPTU,,,,,,OLIMPIC je klub shvati,,,,,
hajde bolan napusi se vise jesmo bili rahat 5 dana kad ste bili umrli :lol: :lol: :lol: :lol:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 09 sep 2011, 22:41

neg sta vi mislite hocemol mi sutra dobit Olimpic i kako ce mo proci?

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 sep 2011, 23:10

Komsije jel bitno ko je gigant na kantonu i broj 1 ? ne zelim da ulazim u raspravu oko toga jer vas kao navijace gotivim ali nije potrebno da se vi poredite sa Fukarama ili da se Zvijezda poredi sa Slobodom.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 09 sep 2011, 23:15

Ovaj pabizo treba da zna da se nogomet igra zbog gledatelja,navijača a Olimpik je klub koji igra sam za sebe.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 09 sep 2011, 23:23

Fukaro,u Tuzli sam studirao.Imam puno prijatelja i volio bih da Sloboda klub sa tradicijom bude u vrhu gdje joj je mjesto, ali lično mi smetaju poniženja tipa šljivari,sepetari i sl.Svaki put to u Tuzli kada smo igrali čujem.Kao da mi ne možemo biti uspješniji od vas,pobijediti i biti ispred vas kao vi ste sve i sve na kantonu.Takva poniženja,uvrede neće niko doživjet u Gradačcu, a posebno vi.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 09 sep 2011, 23:23

zvjezdas je napisao/la:Ovaj pabizo treba da zna da se nogomet igra zbog gledatelja,navijača a Olimpik je klub koji igra sam za sebe.
Jesi duhovitttttttttttttt-------OLIMPIC uzima tri boda ,,,,,,,opšti haos u vašem selu,trener dobiva košaricu,i tako sve po redu----ludilo u vašem malom selu,,,,,

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 09 sep 2011, 23:26

Ludilo u tvojoj glavi debilu jedan.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 sep 2011, 23:32

zvjezdas je napisao/la:Fukaro,u Tuzli sam studirao.Imam puno prijatelja i volio bih da Sloboda klub sa tradicijom bude u vrhu gdje joj je mjesto, ali lično mi smetaju poniženja tipa šljivari,sepetari i sl.Svaki put to u Tuzli kada smo igrali čujem.Kao da mi ne možemo biti uspješniji od vas,pobijediti i biti ispred vas kao vi ste sve i sve na kantonu.Takva poniženja,uvrede neće niko doživjet u Gradačcu, a posebno vi.
Druze samo cu ti reci jedno, sto se mene tice ja cu te ugostit i jos cu ti veceru iznijeti uz rakiju :D ali to sto ti govoris da se prica da ste sljivari i sepetari . to mozes cuti samo od ovih polovkaša sto dodju na tekmu i sjede, a od fukara to neces cuti sigurnoo msm pravih .

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 09 sep 2011, 23:44

Ja sa jaranima iz Tuzle pratim utakmicu,vjeruj da im bude neugodno na takve komentare.Ja već po Tuzli odavno mezim i družim se.Eto i cura mi je tuzlanka.Ajd pozdrav i dobijte ebene vezire.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 sep 2011, 23:58

zvjezdas je napisao/la:Ja sa jaranima iz Tuzle pratim utakmicu,vjeruj da im bude neugodno na takve komentare.Ja već po Tuzli odavno mezim i družim se.Eto i cura mi je tuzlanka.Ajd pozdrav i dobijte ebene vezire.
Hvala, i ja vama zelim da dobijete bosanskog Celtica :lol:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 10 sep 2011, 00:50

@zvjezdas Pošto vidim i čitam da omaložavaš Olimpic i druge nazivaš debilima da ti kažem da Olimpic ima simpatizere,i da sam ja jedan od simpatizera istog!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 10 sep 2011, 06:28

Mancini je napisao/la:@zvjezdas Pošto vidim i čitam da omaložavaš Olimpic i druge nazivaš debilima da ti kažem da Olimpic ima simpatizere,i da sam ja jedan od simpatizera istog!
Jel dolazite organizovano u Gradačac? :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Dragon Town

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 10 sep 2011, 07:23

fukara87 je napisao/la:Komsije jel bitno ko je gigant na kantonu i broj 1 ? ne zelim da ulazim u raspravu oko toga jer vas kao navijace gotivim ali nije potrebno da se vi poredite sa Fukarama ili da se Zvijezda poredi sa Slobodom.
Za Fukare TZ u Gradačcu uvijek ima bujruma i oni to znaju i isto tako znaju da svugdje ima onih koji malo provociraju kao sto i mi znamo da ih ima uvijek ce biti ti neki sto dodju na utakmicu kupe sebi pivu i sjeme pa po citavu tekmu nekoga provociraju jer oni imaju zdrastvenih problema pa se moraju negdje ispucat veliki pozz od mene za TZ i nadam se da cete se sto prije izvuc iz problema

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 10 sep 2011, 10:15

idemo danas konacno po tri boda za mirniji nastavak prvenstva, prognoza 3-1

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 10 sep 2011, 10:19

pabizo je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Ovaj pabizo treba da zna da se nogomet igra zbog gledatelja,navijača a Olimpik je klub koji igra sam za sebe.
Jesi duhovitttttttttttttt-------OLIMPIC uzima tri boda ,,,,,,,opšti haos u vašem selu,trener dobiva košaricu,i tako sve po redu----ludilo u vašem malom selu,,,,,
pabizo ja bi reko da si ti iz neke svjetske metropole, po prici bi reko da si iz pariza samo ne znam koji k**** onda trazis po bnosanskom forumu ;) ocito si tamo imao drugu historiju pa ne znas od kada je Gradacac grad i koja mu je historija, a to da li ce olimpik osvojit 3 boda pred nama je, pa cu danas komentirat tvoj post ;) junacis se previse, spusti malo ba zemljace!!!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 10 sep 2011, 11:04

legijard je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
pabizo ja bi reko da si ti iz neke svjetske metropole, po prici bi reko da si iz pariza samo ne znam koji k**** onda trazis po bnosanskom forumu ;) ocito si tamo imao drugu historiju pa ne znas od kada je Gradacac grad i koja mu je historija, a to da li ce olimpik osvojit 3 boda pred nama je, pa cu danas komentirat tvoj post ;) junacis se previse, spusti malo ba zemljace!!!
Samo ti želim napisat da imate anonimne nogometaše koji nisu kadar da pobjede OLIMPIC,----samo se pribojavam dali ce sudjenje biti OK,,,,,a kvalitet je na našoj strani.Tačno je da imate navijace ,odlican stadion,trenera sumnjivih kvaliteta ,,,,,,,,

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 10 sep 2011, 11:33

Pred nekih 700-1000 navijača zvijezda igra bitnu utakmicu.Ajmo danas dati gromoglasnu podrsku a nadam se da će se igrači revanširat za to.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.