Ko navija za City nesrećniče? Na čemu si?
Koji glupko jbte, samo zato što sam rekao da sam bio u Čitluku, u svojoj priglupoj katoličkoj lobanji je napravio nekakvu šizofrenu rekonstrukciju mene. Čak zna i odakle sam. Glupko, pomiješao si opet sve.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ko navija za City nesrećniče? Na čemu si?
Zelim ti srecu. Poslije cu postaviti sta sam ja odigrao.invincible1921 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 11:47Ispratio samo sam metno 1X holandjane umjesto XZaniolo je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:10Ako si uzeo kintu bolje odmori. Ovako od oka gledajuci smrdi mi na X Nizozemska-Austrija. Francuzi lagana pobjeda, Mbappe zabija ako bude igrao. Engleska lagana pobjeda, mogao bi Foden procepiti. Danska-Cetaljistan oba daju gol.invincible1921 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:03
![]()
eo proso x i oba go de mi reci imas li kakvog osjecaja za sutra
![]()
![]()
![]()
A gdje sam ja rat spomenuo i kojem kontekstu? Gdje to vidis. Pa naravno da bi pomogli zbog pretenzija historijskih da se bosanska država i njen narod unisti, protjera i pokatoliči. Da nema njihovih pretenzija, zivili bi ljudi normalno kao katolici i pravoslavci iz BiH kao sto su to bili krz stoljeća i stoljeća.BIHpatriota je napisao/la: ↑25 jun 2024, 10:36Osma ne budi naivan. Da se opet zarati Srbija bi pomogla i Srbe, a Hrvatska Hrvate. Ne sumnjaj u njihovo jedinstvo. Pola Beograda i Zagreba drže ljudi iz BIH. Vrsi se indoktrinacija po skolama u Srbiji i u Hrvatskoj i uči ih se da je BIH povijesno Hrvatska ili istorijski Srbija. Nove genercija su zatucanije od njihovih roditelja koji su vaspitani u komunističkom sistemu. Sve vise se potenciraju te manifestacije "srpski svet" ili "Herceg Bosno srce ponosno".
Većina forumaša je tu po nalogu stranke, da se širi mržnja prema drugome i drugačijem na svaki mogući način. Ali nekako ćemo se izboriti za riječ sa tim debilima.
Brat Southgate ne zna sta da radi s Palmerom.Kasno mu je upao u tim ,al morade ga povest nakon onakve sezone.
Ma ovdje je velik problem što igraju sa jednim veznjakom.
Istina 100 %, hrvatske porodice su i u Jugi kod nas bile jako dobrostojece, radili su i najplacenije poslove ali je isto tako cinjenica da je vecina trenutno u Irskoj, Austriji i Njemackoj i da su kuce prazne. Uostalom ko i kod nas.Vjeverica777 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 13:37Zašto bi preselio ako mu je ovdje lijepo. Malo prosetaj svojom državom i malo ces vidjeti gdje se kako živi. Od Bošnjačkih mjesta poput Vakufa, Klađenja, Olova gdje možeš vidjeti mnoštvo kuća bez fasada, vozni park iz 80-ih, prosjake na ulicama, rad u tvornicama za 600 maraka ili malo do Citluka, Širokog, Gruda gdje ces vidjeti skupocjene mercedese, luksuzne kuće sa bazenima...i dalje ste zaostali 30 godina
Danci izbacuju Cetalje. Englezi dobijaju sa manje od tri gola razlike tako da Slovenija prolazi.
Zbog cega toliko potcijenjujes Slovence? Ljudi su bili u egalu s Dancima i dosta bolji od Srbije, a Englezi se nisu naigrali protiv te 2 reprezentacije
Hajduk je HNK Hajduk - Hrvatski nogometni klubNoDi80 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 16:43E **** bi vam mater i ja samo za te prefikse
21 vijek ti moras nekom naglasavat Hrvatski klub i sad spinuje Bosnjacke mahale
Kod nas je sve bosanskoherecgovacko bez prefiksa papak jer nemamo krizu indetiteta
Zamisli Dinamo i Hajduk da se zovu Hrvatski sportski klub…
Ne zovu se znas li zasto
Zato sto oni znaju ko su i ne moraju drugima dokazivati
A **** i ove Bosnje u usta dosadne s ratom
A i Srbe isto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.