",& се " у $..$ $...& $ нас....а $ је у " "...starcevica je napisao/la:SAUDIN23 je napisao/la:DOCICE NAS MOZDA 5-6 BUSEVA I OSTALI CE ONO U PRIVATNOM ARANZMANU ČELIK JE SASTAVIO DOBRU EKIPU IGRAJU DOBRO BIĆE RAJE DOLE DOSTAlijepo SUDINE,.samo da vas toliko dodje,.bice ekstra
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Teren je očišćen, to je najvažnije...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Источно Стајање
- Kontakt:
Уф то је % /, - $ ' вас 30 " зује, него ? " .. & & ..!!! $ сте " !!!SAUDIN23 je napisao/la:DOCICE NAS MOZDA 5-6 BUSEVA I OSTALI CE ONO U PRIVATNOM ARANZMANU ČELIK JE SASTAVIO DOBRU EKIPU IGRAJU DOBRO BIĆE RAJE DOLE DOSTA
? за " % : & ЈЕ - !!!
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &
Joj kad im Puzigaca uvali golcinu,pa se uhvate za glavu!
Inace sto se vremena tice,koliko vidim fino vrijeme nas od sad ocekuje,tako da ce teren valjda biti solidan.Borac-Celik 2:0...siguran sam!

Treci put castimo
- DULE PACOV
- Kontakt:
Saudine lave šta to pišeš,nemaš ti veze s Robijom,nego nešto načuješ u čaršiji i odma na net,kladim se da gostovanj a nisi vidio osim onih seljačkih tipa Žepče,Travnik ono blizu ide nas puno ........
utakmica Bora-Celik se igra u srijedu u 18:00
-
- Kontakt:
za glavu se samo moze uhvatit neki od navijaca kad ga puzin pas,centarsut il sta li vec pogoditatamata je napisao/la:Joj kad im Puzigaca uvali golcinu,pa se uhvate za glavu!Inace sto se vremena tice,koliko vidim fino vrijeme nas od sad ocekuje,tako da ce teren valjda biti solidan.Borac-Celik 2:0...siguran sam!

prije ce se docekat tornado nego neki njegov sut u okvir gola

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
izvor ? ako tako bude bice extra ,bar za mene& ? je napisao/la:utakmica Bora-Celik se igra u srijedu u 18:00

" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
-
- Kontakt:
&: & ? " ?
Friday, 12 March 2010
- " ' је & $ ? " $ & $ " на терен " ' " у остварењу " ". $ се $ - - у $ " ? " у " за " ".
Ово је " $ ? & % &. $ " се јесенас $ пута " у ? ? " " у " 180 " / $ сезоне & $ /.
- " % $ ? " ", " се " " ' / се -. $ се $ - " у за нас " важној ". " ' ' $, " $ $ за нас је & – & је &.
" " са $ " " је $ & & & $ & своје & ?.
- & " ? & " је готово ? ". ' је " " " " не $ & ". & је " $ се све то ? у $ ?. & & $ & своје право ? " ? у " ' – " је $ ?.
& је на старту / ? % & $ & $ ? (1:0) ? ? $ у $ " сусрета. ' је $ пораз у " $ ? (2:1).
- & " је " за &. ? је % је ?, ' све ? $ " & сусрету " ?. ' нас " " $. $ првог " ' $ " ? ангажовано " &. & $ $, а ? терен " " " & се &. ? - " " "&", а на ' је $ ' $ & $ га " – & је на & % &.
(? &)
Friday, 12 March 2010
- " ' је & $ ? " $ & $ " на терен " ' " у остварењу " ". $ се $ - - у $ " ? " у " за " ".
Ово је " $ ? & % &. $ " се јесенас $ пута " у ? ? " " у " 180 " / $ сезоне & $ /.
- " % $ ? " ", " се " " ' / се -. $ се $ - " у за нас " важној ". " ' ' $, " $ $ за нас је & – & је &.
" " са $ " " је $ & & & $ & своје & ?.
- & " ? & " је готово ? ". ' је " " " " не $ & ". & је " $ се све то ? у $ ?. & & $ & своје право ? " ? у " ' – " је $ ?.
& је на старту / ? % & $ & $ ? (1:0) ? ? $ у $ " сусрета. ' је $ пораз у " $ ? (2:1).
- & " је " за &. ? је % је ?, ' све ? $ " & сусрету " ?. ' нас " " $. $ првог " ' $ " ? ангажовано " &. & $ $, а ? терен " " " & се &. ? - " " "&", а на ' је $ ' $ & $ га " – & је на & % &.
(? &)
TREĆI PUT ČASTIMO !
killer je napisao/la:izvor ? ako tako bude bice extra ,bar za mene& ? je napisao/la:utakmica Bora-Celik se igra u srijedu u 18:00
tako je napisano na forumu lesinara
Evo malo razbibrige,da ubijemo vrijeme posto su nam odgodili utakmicu za srijedu.....
Godina je bila 1990,prva nasa sezona nakon povratka u prvu ligu SFRJ,dva kola prije kraja igramo kuci sa Zeljeznicarom,jedino nam pobjeda ostavlja sansu da u zadnjem kolu pobjedon u Osijeku izborimo opstanak.
Pun stadion,Zelji ne treba ni za sta a ginu kao da im je zadnja u zivotu,mi Lesinari imali dogovor da do 60-minuta ne navijamo,imamo transparente okacene naopako iz razloga sto je dozvoljen miting HDZ na nasem stadionu par dana prije toga (cak smo i mreze na stadinu spalili dan prije utakmice u znak protesta,nismo htjeli ta nacionalisticka sranja na nasem stadionu)...60-ti minut prosao,Gicko i Pecarski silaze i okrecu transparente na pravu stranu,pocinje nas urnebes na Istoku a navijanje prihvata i cijeli stadion,ali dzaba,nasi fulaju sansu za sansom,i negdje 10-tak minuta prije kraja,jedan od banjaluckih legendi za sva vremena,sa nadimkom Imela (neko od "starijih" ga se mozda i sjeca),okrece se prema nama u Kopu i drzeci se za glavu nakon jedne od milion promasenih sansi dere se na sav glas "Ljudi....da mi neko sad ponudi deset hiljada maraka ili da Borac dadne go,ja bih uzeo-deset hiljada maraka"
Zamislite taj mentalni sklop!
Tad sam pizdio,ali sad mi se simpaticno sjetiti tih legendi....
Za one koje zanima rasplet,Ante Mise ga je uvalio Zelji pred kraj,mislio sam da ce stadion srusiti tada,pobjedili smo 1-0,a sta je bilo u sledecem kolu u Osijeku na nasem najbrojnijem gostovanju,i nasa pobjeda golom Damira Spice koja nas je ostavila u ligi,to je vec istorija koju vjerujem svi znaju.......
Godina je bila 1990,prva nasa sezona nakon povratka u prvu ligu SFRJ,dva kola prije kraja igramo kuci sa Zeljeznicarom,jedino nam pobjeda ostavlja sansu da u zadnjem kolu pobjedon u Osijeku izborimo opstanak.
Pun stadion,Zelji ne treba ni za sta a ginu kao da im je zadnja u zivotu,mi Lesinari imali dogovor da do 60-minuta ne navijamo,imamo transparente okacene naopako iz razloga sto je dozvoljen miting HDZ na nasem stadionu par dana prije toga (cak smo i mreze na stadinu spalili dan prije utakmice u znak protesta,nismo htjeli ta nacionalisticka sranja na nasem stadionu)...60-ti minut prosao,Gicko i Pecarski silaze i okrecu transparente na pravu stranu,pocinje nas urnebes na Istoku a navijanje prihvata i cijeli stadion,ali dzaba,nasi fulaju sansu za sansom,i negdje 10-tak minuta prije kraja,jedan od banjaluckih legendi za sva vremena,sa nadimkom Imela (neko od "starijih" ga se mozda i sjeca),okrece se prema nama u Kopu i drzeci se za glavu nakon jedne od milion promasenih sansi dere se na sav glas "Ljudi....da mi neko sad ponudi deset hiljada maraka ili da Borac dadne go,ja bih uzeo-deset hiljada maraka"

Zamislite taj mentalni sklop!
Tad sam pizdio,ali sad mi se simpaticno sjetiti tih legendi....
Za one koje zanima rasplet,Ante Mise ga je uvalio Zelji pred kraj,mislio sam da ce stadion srusiti tada,pobjedili smo 1-0,a sta je bilo u sledecem kolu u Osijeku na nasem najbrojnijem gostovanju,i nasa pobjeda golom Damira Spice koja nas je ostavila u ligi,to je vec istorija koju vjerujem svi znaju.......
Прву " $ ? ? $ & $ у $ са ? у ? 17. ? " ? " на терену $ $, " је ¥ " $ ". $ $ "Еуро & "" " & на & у & су ? & " " ? $ $ ' за " & - се " с & у 18 ¥.
- % је $ $, $ ' се за - " & " на $ $ % " ?.
" ' ? јавно $ ? ? " $ " "Еуро & "" $ ? " Зорану ". % $ је % " $ " $ ' партнера за $ - & је $ ", $ $ ? &.
$ " $ $, $ ' " $ " терен с ' $ у " на &, на & су ове " $ ' " " у ? ".
- & је $ $ постепено $ $ $ с ' ' & " & за све " & $ $ нас " употпуњен. " $ са 48 ? везан за " на % ?, а " су ?. На тај " ? $ " ? $ ? $ " ' ? " су у % " - & је ?.
- % је $ $, $ ' се за - " & " на $ $ % " ?.
" ' ? јавно $ ? ? " $ " "Еуро & "" $ ? " Зорану ". % $ је % " $ " $ ' партнера за $ - & је $ ", $ $ ? &.
$ " $ $, $ ' " $ " терен с ' $ у " на &, на & су ове " $ ' " " у ? ".
- & је $ $ постепено $ $ $ с ' ' & " & за све " & $ $ нас " употпуњен. " $ са 48 ? везан за " на % ?, а " су ?. На тај " ? $ " ? $ ? $ " ' ? " су у % " - & је ?.
Joj gospodina i price kao da je njegov stadion a grad istovario bruka para, najbolje jos da ti naplacujes koristenje- & је $ $ постепено $ $ $ с ' ' & " & за све " & $ $ нас " употпуњен. " $ са 48 ? везан за " на % ?, а " су ?. На тај " ? $ " ? $ ? $ " ' ? " су у % " - & је ?.

Sačekaj da vidiš dok zavše prateće objekte, ko će naplaćivati termine tj dal će i dalje biti besplatni...gavra je napisao/la:Joj gospodina i price kao da je njegov stadion a grad istovario bruka para, najbolje jos da ti naplacujes koristenje- & је $ $ постепено $ $ $ с ' ' & " & за све " & $ $ нас " употпуњен. " $ са 48 ? везан за " на % ?, а " су ?. На тај " ? $ " ? $ ? $ " ' ? " су у % " - & је ?.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ma mene zanima kakva je to firma Eko.. ,sto su oni,koji su faktor,joj ebem ti grad i sve samo se iznerviram.Sačekaj da vidiš dok zavše prateće objekte, ko će naplaćivati termine tj dal će i dalje biti besplatni...
Sve dobije besplatno ,vjerovatno dobija velike pare da to odrzava i jos na to sve se pravi neki pametnjakovic ,dobrocinitelj, treba ga proglasiti za svetca jer pomaze banjaluckim klubovima u teskoj situaciji.
Isto kao i onaj gore kako se zove Coban Pastir sto drzi rafting ,cujem da sad prave i hotel.
Hehehehehe, dobro čuješ, sve ti je to uvezano, ekipa iz Krupe polako preuzima grad, ta firma koja je očistila snijeg sa terena je prošla na tenderu za čišćenje snijega na Starčevici na javnom pozivu, veza je: Ilić, Pastir, Davidoivić, Račić... PA TI SADA VIDI KAKO TO IDE...gavra je napisao/la:Ma mene zanima kakva je to firma Eko.. ,sto su oni,koji su faktor,joj ebem ti grad i sve samo se iznerviram.Sačekaj da vidiš dok zavše prateće objekte, ko će naplaćivati termine tj dal će i dalje biti besplatni...
Sve dobije besplatno ,vjerovatno dobija velike pare da to odrzava i jos na to sve se pravi neki pametnjakovic ,dobrocinitelj, treba ga proglasiti za svetca jer pomaze banjaluckim klubovima u teskoj situaciji.
Isto kao i onaj gore kako se zove Coban Pastir sto drzi rafting ,cujem da sad prave i hotel.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Jbg iako mi ne sjeda kao covjek,realno momak je izmislio fudbal,sa ovu ligu.A jedini razlog zasto nije igrao dobro u Celiku,je taj sto vam je citav tim bio los.Phill Jackson je napisao/la:za glavu se samo moze uhvatit neki od navijaca kad ga puzin pas,centarsut il sta li vec pogoditatamata je napisao/la:Joj kad im Puzigaca uvali golcinu,pa se uhvate za glavu!Inace sto se vremena tice,koliko vidim fino vrijeme nas od sad ocekuje,tako da ce teren valjda biti solidan.Borac-Celik 2:0...siguran sam!
![]()
prije ce se docekat tornado nego neki njegov sut u okvir gola

Treci put castimo
Ma sta im se zahvaljujes,ne rade oni to zbog nas...vise navijaca,vise prodatih karata,vise para u dzepove!EastStand je napisao/la:? " за ' ".

Treci put castimo
¥ је ? " $ " & о " ", " за " $ " " " "
за $ " ' ево ' & " % ?, % је % $ "ец, $ на " тренера ?
", У " ' " & & ?
" је ? пет $ $ " " ? " & у " 17. ? ? ", " на ? " - & ? се % не ". $ ? ? $ " $ је не " тренера ? Горана " % је $ у " ? $ пре сусрета.
"$ ' на " $ тренера ? " у ' & ?, & су $ ? $, ? ' $ ' је то $ ", а не "? $". " знао $ њега & $ " $ $ $ $ " свог & ? " ? ' $ се $ у ". Ја - " овог $ " у тај $, " је $ " ' $ у ", а не ' $ ? он ' $ "" - " је ".
Он је $ " на $ стратега " " $ су ? ? % на "?".
"О ' ? су нас " % $ - се & % $ " " $ " " $ . " " $ " ? & " % су " " ? ' ? $ се " $ $, па је ? " $ $. То је " / " $ стартова " " " су се на терену % ? за $" - $ је " " &.
" " $, за ? $ " у " ¥ ? & ", овог пута " ? " у ? на - " " ? ?.
"$ " ? & за ? " " у ?,јер је то & " $ ' $" - ' $ &.
" је $ ? " тренер & Зоран " ? $ $ " за $. Пре њега $ & у " " ? Хусреф "(Сарајево) у $ наврата, " $ %(Сарајево), $ "($ $) " ? $(?).
"То % " не ? $ говоре ? " " ? јасно & & се " у ""- " је ".
-------------------------
Јој % " је жао овог % $ "
' $ ' ? & њега " " управе
све ' " " " па " " праве $ аахахахахах 

за $ " ' ево ' & " % ?, % је % $ "ец, $ на " тренера ?

", У " ' " & & ?
" је ? пет $ $ " " ? " & у " 17. ? ? ", " на ? " - & ? се % не ". $ ? ? $ " $ је не " тренера ? Горана " % је $ у " ? $ пре сусрета.
"$ ' на " $ тренера ? " у ' & ?, & су $ ? $, ? ' $ ' је то $ ", а не "? $". " знао $ њега & $ " $ $ $ $ " свог & ? " ? ' $ се $ у ". Ја - " овог $ " у тај $, " је $ " ' $ у ", а не ' $ ? он ' $ "" - " је ".
Он је $ " на $ стратега " " $ су ? ? % на "?".
"О ' ? су нас " % $ - се & % $ " " $ " " $ . " " $ " ? & " % су " " ? ' ? $ се " $ $, па је ? " $ $. То је " / " $ стартова " " " су се на терену % ? за $" - $ је " " &.
" " $, за ? $ " у " ¥ ? & ", овог пута " ? " у ? на - " " ? ?.
"$ " ? & за ? " " у ?,јер је то & " $ ' $" - ' $ &.
" је $ ? " тренер & Зоран " ? $ $ " за $. Пре њега $ & у " " ? Хусреф "(Сарајево) у $ наврата, " $ %(Сарајево), $ "($ $) " ? $(?).
"То % " не ? $ говоре ? " " ? јасно & & се " у ""- " је ".
-------------------------
Јој % " је жао овог % $ "

"" ПУТ ""
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.