Nemam pojma na koga misliš, de u pp.

Moderator/ica: GracanicaAA
Kako su odigraki, bila je fina ekipa CelikaASD je napisao/la:
Kako bi nam neki sa slike danas dobrodosli
Koliko čujem B je dogovoren, samo još da ga predstave? Potencijalni novi predsjednik ga išao lično dogovoriti.LjumanM95 je napisao/la:.
Jeste dogovoren prije neki dan, možda čak i sutra da bude predstavljen, ako ne onda naredne sedmice.ASD je napisao/la:Koliko čujem B je dogovoren, samo još da ga predstave? Potencijalni novi predsjednik ga išao lično dogovoriti.LjumanM95 je napisao/la:.
Spominju se još neki igrači.
Ko je ovaj između Taiba i Ćamila?LjumanM95 je napisao/la:
.
Da, lik je strašno kompletan. Visok, brz, zna s loptom, može dosta sam, dobar šut.legenda reala je napisao/la:Oj kakvog ste igraca dobili kakvi konji u Gorazdu su ga pustili da ode![]()
Strasan napadac frajer nosi citavu ekipu na ledima napadac tipa Mandzukica mislim da u ovoj ligi nema puno boljih napadaca od njega kompletniji napadac ne postoji uvjeren sam jbe ga malo kratak fitilj puno zutih dobija ma na svakoj tekmi on dobija zuti![]()
Bas mi je zao sto je otiso
Čuo sam za njeg, ali ne znam koliki je kvalitet da nam doprinese igri. Plus mu je sto je zasticeno godiste.LjumanM95 je napisao/la:Benjamin Sisic, iz Priluka stigao na probu.
Tu je i Numanovic iz Slavena na probi isto.
HvalaASD je napisao/la:Da, tačno je. Ima dvije sedmice već kako je to dogovoreno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.