Arsenal

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gunner4
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 17 avg 2025, 21:31

feniksptica je napisao/la:
17 avg 2025, 21:19
Pobijedili smo Manchu na OT. Dosta dobrog Manchu. Dosta.
Al bukvalno. Ljudi cvile kao da smo igrali sa Burnleyem kuci i izvukli pobjedu... Sta su ocekivali? 5-0?

Manca pokazuje znake oporavka. Mi igrali defanzivno. Okee jest problem sto nismo znali smisljenu kontru udariti i rijesiti utakmicu ranije, rutinirati. Odegard je ukenjao sto se moglo ukenjati ali kao da ce se neko i sjecati ovog meca osim Projektovih i ovih crvenih autisticara i to dok ih Manco ne odere na Traffordu... Ovako za nas uvijek nezgodno gostovanje 3 bobe odlicno!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 avg 2025, 22:31

mercurial je napisao/la:
17 avg 2025, 21:27
Ma vidjela se nemoc, bezidejnost i sporost igraca Arsenala i nece svaki put biti sreca na nasoj strani.
Pa nece ni Arsenal biti uvjek spor ,nemocan i bezidejan,mi da smo dobili prvi gol samljeli bi ih igrom ,ali ne mora znaciti da ni dobili ovako smo ipak uzeli tri boda.
S obzirom na raspored na pocetku,na prvo kolo i nama uz Anfild najteze gostovanje u zadnjih 30 godina onda je ovo dobro.
Igru brisi bodove pisi,nadam se da ce se ekipa iz kola u kolo podici jer vec poslije Leedsa ide gostovanje na Anfildu pa ubrzo i derbi sa Cityem na Emiratima,imamo paklen raspored u prvih 5-6 kola :kafa:
Arteta ako opet bude igrao ovako kroz cejelu sezonu treba neko ozbiljno razmisliti da ga upuca i dobije dozivotnu jer on sam nece odstupiti a rukovodstvo vi ga zamijenilo jedino ako ga ko ubije :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Invincibles14
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles14 » 17 avg 2025, 23:59

Ja ne znam sta ste vi ocekivali, ja sam ocekivao ovakvu nekakvu tekmu, kao sto vecina kaze bodove pisi, igru brisi.
Ajmo dalje, pocetak je sezone i derbi je bio.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 18 avg 2025, 02:32

Invincibles14 je napisao/la:
17 avg 2025, 23:59
Ja ne znam sta ste vi ocekivali, ja sam ocekivao ovakvu nekakvu tekmu, kao sto vecina kaze bodove pisi, igru brisi.
Ajmo dalje, pocetak je sezone i derbi je bio.
Meni je zanimljivo koliko mediji stvaraju dodatni pritisak na Arsenal i na Gyokeresa da se preliva i na nase navijace da je ono odvratno...

Izgleda smo trebali otresti United ko City sirote Wolvse pa da se cuti. :rol:

Da ne pricam koliki se pritisak stvara na Gyokeresa i evo vec ispade promasaj posle prve zvanicne utakmice. :rol:

Sa druge strane se cuti o rekorderu od 150miliona koji evo vec 2 zvanicne utakmice nema nikakav ucinak... :crazy:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 18 avg 2025, 03:24

Sve zavisi kako te mediji dozive i predstave, nekome ocito pase da se odredjene igrace pljuje, a da se o nekima ne pise ni rijeci lose.
ARSENAL4ever

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.