Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
ih kako bi bosnjak dobro legao BiH bio je upravo karika koja je nedostajala na U18ŠB_Fidelis je napisao/la:Sve ne valja Široki, a daje najvise reprezentativaca.
pa jedne opskrbljujete vecinski vasi mladima, vecinom starijim igracima koji nisu ponikli kod vasŠB_Fidelis je napisao/la:Si vidio sto smo sila, opskrbljujemo dvije reprezentacija u svakom uzrastu.![]()
Morat ce zbog nas ubrzo kakve dekrete donositi da prestanemo siriti broj populacije, postanemo li jos veca sredina preuzet cemo i ostale sportove i reprezentacije.
Teška borba za opstanak ,ako ne ispadnemo to će biti veliki uspjeh kluba obzirom na budžet za seniorsku ekipu od nekih 280 000 eura .neno#4 je napisao/la:Bice Siroki jaci nego prosle sezone.
Suvise se dobro poznajemo ti i ja, tako da cu samo to da kazemkksiroki je napisao/la:Teška borba za opstanak ,ako ne ispadnemo to će biti veliki uspjeh kluba obzirom na budžet za seniorsku ekipu od nekih 280 000 eura .neno#4 je napisao/la:Bice Siroki jaci nego prosle sezone.
Samo Marko Tomas u Cedeviti ima 450 000 eura za sezonu ,pa ti onda vidi kolika je to razlika .
Koji si ono ti nešto te se nesjecam najboljeneno#4 je napisao/la:Suvise se dobro poznajemo ti i ja, tako da cu samo to da kazemkksiroki je napisao/la:Teška borba za opstanak ,ako ne ispadnemo to će biti veliki uspjeh kluba obzirom na budžet za seniorsku ekipu od nekih 280 000 eura .neno#4 je napisao/la:Bice Siroki jaci nego prosle sezone.
Samo Marko Tomas u Cedeviti ima 450 000 eura za sezonu ,pa ti onda vidi kolika je to razlika .![]()
Dok sam ti treb'o, tad sam ti valj'o je li, ha?Koji si ono ti nešto te se nesjecam najbolje
Pare sam ti vratio i to je to !neno#4 je napisao/la:Dok sam ti treb'o, tad sam ti valj'o je li, ha?Koji si ono ti nešto te se nesjecam najbolje
do sada sam vam pustio ovu prepisku jer ste stariji clanovi, ali ovo je kraj ovome spamu, za ostalo imate ppkksiroki je napisao/la:Pare sam ti vratio i to je to !neno#4 je napisao/la:Dok sam ti treb'o, tad sam ti valj'o je li, ha?Koji si ono ti nešto te se nesjecam najbolje
malo provjeri i vidi da li sam ja moderator na nk siroki, jos bolje pokusaj naci i jedan moj post van kosarkekksiroki je napisao/la:Na podforumu nk široki imaš 150 postova koji su spam pa ne reagirate .
Znaš onu staru " milicija trenira strogocu da ne bude sve što ja god hoću " .
Nažalost ovaj forum ne zaslužuje informacije zbog kontinuiranih dvostrukih mjerila spram klubova iz Širokog .felix123 je napisao/la:@kk široki dobrodošao nazad ,nadamo se kvalitetnim info iz kluba
Nemislim ja na nermina ili pojedinačno na bilo koga , portal i forum kao cjeline imaju dvostruka mjerili i to javno izražena .felix123 je napisao/la:Ma nije,popravio se malo nermin,otkad Bosna potonu posto malo objaktivniji![]()
Na ovoj temi nema problema ,a na NK Široki se ne zna tko pije ko plaća
Dobro bi bilo dovest Cedevitu ili Cibonu ,možda Budućnost,sve u svemu glavno je da centra dobrog dovedemo i šutera te zaokruzimo roster za ovu godinu
Valjat ce vidit kako i sa ovim ruskim momcadima stojimo u Poreču
SAMO ŠIROKI