FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

7aprildomemoj

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la 7aprildomemoj » 14 mar 2015, 16:45

Izgleda daltonisti neki :urnebes: :urnebes: :urnebes:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 14 mar 2015, 16:57

Lijepa utakmica,,,Sloboda je mogla u prvih 20 minuta to riješit,,,ali igra ima glavu i rep,,, :clap: :clap:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 14 mar 2015, 17:07

slika

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 14 mar 2015, 17:18

Srce hoce da mi iskoci kad Spaho rece "kako samo Sloboda igra brzo, od noge do noge, tecno"...ocekivao sam bod al da se moglo vise moglo je jer smo mnogo kvalitetniji. Zeba doktor, Saric me pozitivno iznenadio dok je danas Efendic bio nesto losiji.
Mouda sam ja stekao takav utisak al mogli smo postici gol u svakom trenutku.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 14 mar 2015, 17:39

http://moevideo.net/framevideo/34206.3b ... height=390" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda naši mislili pustit' Čeliku, a Čelik nama... :lol: :lol: :lol:

solvay
Kontakt:

Post Postao/la solvay » 14 mar 2015, 17:45

@gorki. Sta ima drug hahaha

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 14 mar 2015, 18:07

Dobar bod mada smo mogli i do tri a isto tako smo mogli ostati bez bodova ... igra je dobra nadam se da ce u nastavku sezone nastaviti s onom igrom iz prvih pola sata i da nece biti padova u igri :D
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 14 mar 2015, 18:16

Efendic danas katastrofa ziva. On je najslabija karika Slobode trenutno
Niko, niko, samo Sloboda

Lukavac89
Kontakt:

Post Postao/la Lukavac89 » 14 mar 2015, 18:51

Pozdrav za Gorkog :rol: :rol:

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 14 mar 2015, 18:56

Ova Sloboda je medjutri najbolje ekipe lige.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 mar 2015, 19:02

Gorki je napisao/la:Naše komšije iz Lukavca, opet su bili dobri na gasu :beba:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta je rec
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 14 mar 2015, 19:41

Ne moze me niko ubijediti da im nismo poklonili bod, realno to i jeste maksimmum sto smo im mogli dati. Poceli smo igrati tehnicki odlicno, ali onda mesari su lomili Zebu, ali i ostale igrace, da nisi ni mogao uciniti nista vise (i da si htio).
Zadovoljan sam bodom, ali je sramotno sudjenje sarajlije i bezobrazno lomljenje Celikovih igraca. Sve u svemu, idemo Oolimpika dobiti i odvojiti se iz opasne zone. A onda sta god u gostima da uzmemo bice extra.

Nisam upratio, pred kraj tekme kad smo imali slobodnjak ucinilo mi se Zeba da hoce izvede i onda je nekome drugom prepustio pa se iznervirao nakon promasenog slobodnjaka? Ili grijesim, valjda ste na tv bolje vidili?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 mar 2015, 19:56

Batva je napisao/la:Ne moze me niko ubijediti da im nismo poklonili bod, realno to i jeste maksimmum sto smo im mogli dati. Poceli smo igrati tehnicki odlicno, ali onda mesari su lomili Zebu, ali i ostale igrace, da nisi ni mogao uciniti nista vise (i da si htio).
Zadovoljan sam bodom, ali je sramotno sudjenje sarajlije i bezobrazno lomljenje Celikovih igraca. Sve u svemu, idemo Oolimpika dobiti i odvojiti se iz opasne zone. A onda sta god u gostima da uzmemo bice extra.

Nisam upratio, pred kraj tekme kad smo imali slobodnjak ucinilo mi se Zeba da hoce izvede i onda je nekome drugom prepustio pa se iznervirao nakon promasenog slobodnjaka? Ili grijesim, valjda ste na tv bolje vidili?

Meni to lomljenje nesto i ne smeta..bore se ljudi ebiga ..kad ne moze igrom moras nekako..imi smo tako nekad uspjevali..ovaj put Celik je na taj nacin pokusao..doduse i Zeba je jedbom nagazio covjeka slucajno nije bilo namjere i to ona situacija kad su ga iznjeli sa terena..njega jesu udarali dtrasno..daj boze da on ostane zdrav..samo kako Bekic barata loptom nevjerovatno :)..Zebu ba povuko Musemic mislio je da ce dat gol hhahaha nema druge jer mi nije jasno zasto bj zebu povukao kad je on u tome majstor ...1:1 je ok jer imamo mi i oni sad po dvije teake utakmice a posebno mi ..oni sad u Gradacac gdje bodovi moraju ostati kod domacina pa onda Borac im kuci...zato mislim da je ovo najbolje u borbi za opstanak obadvije ekipe i ako svakom bi pobjeda vise odgovarala
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 14 mar 2015, 20:06

Znaci Husref povukao Zebu? :) Ja samo upratih da je lopta prozujala pokraj gola, cini mi se, i onda vidim Zeba se nervira na centru terena i nesto rukom mase. :D

Hajde, nema veze, neka im bod. Ja bih i prije tekme bio zadovoljan nerijesenim rezultatom, ali zaista mesarski su igrali. A sudija je mogao i bolje sudili, ali... idemo dalje
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 14 mar 2015, 20:12

Moglo se i do 3 boda al sta je tu je ,i nama i Celiku jos uvijek gori pod nogama ,valja uzeti Olimpik na Tusnju.

Zeba pokazao da je veliki majstor ,na njemu su cini mi se 2,3 zuta kartona dobili al strasno su ga udarali dobro je izdrzao do kraja.

Najbitnije da smo opet neporazeni i da se niko nije ozbiljnije povrijedio ,uz lijepo vrijeme sledece sedmice ocekujem i posjetu vecu od 2,5 milje koliko je bilo protiv Travnika.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 14 mar 2015, 20:53

Prvih 15 minuta nisam mogao vjerovati da smo ono mi,Sloboda napada od prve sekunde i to nedozvoljava protivniku da diše.I odmah gol,ludilo.Onda smo nekako kroz pola sata malo se smirili i primili smo taj (ne)sretni gol,ni mi a ni igrači Čelika ne znaju kako su dali/primili.Ali ajde šta je tu je,što bi rekao brat sa tribine neka bude bratski bod svakome i mirna Bosna.Da smo uzeli sva tri boda bilo bi zasluženo,jer fkt smo ekipa :shock:

Šteta što nije bilo robova da upotpune derbi ali ajde.

Što se tiče autobus,napad na tkz.lešinare niđe veze,novinarska posla ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 14 mar 2015, 21:01

samozeljo1987 je napisao/la:HAHAHAHHAHAHAHA

slika

Treba saslušati i drugu stranu prijatelju.Sačekaj, ne žuri
Ja volim FK Tuzla City

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 14 mar 2015, 21:58

Hm,prvih 20 minuta extra i prepustili smo Celiku da izjednaci.Drugo poluvrijeme smo isto pustili da povedu i imali su dvije 100% prilike.Krpic jednostavno nije smio profulat go u kojoj je situaciji bio.I poslije sklanjanje nasih da Celik izjednaci.
Jako sumljivo,istog sam misljenja da je bio dogovor o podjeli,mogu im halalit jer smo u dobrim odnosima sa Zenicanima.
Saric uz Bekica,Zebu dobro odigro pravo.Zrnanovic institucija,bedem od covjeka svaka mu na mjestu..pokazo kvalitet u 5 minuta.Olimpika raskovat,jer vjerujem da imamo kvalitet za to ;)
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 14 mar 2015, 22:09

emirzlaTu je napisao/la:Hm,prvih 20 minuta extra i prepustili smo Celiku da izjednaci.Drugo poluvrijeme smo isto pustili da povedu i imali su dvije 100% prilike.Krpic jednostavno nije smio profulat go u kojoj je situaciji bio.I poslije sklanjanje nasih da Celik izjednaci.
Jako sumljivo,istog sam misljenja da je bio dogovor o podjeli,mogu im halalit jer smo u dobrim odnosima sa Zenicanima.
Saric uz Bekica,Zebu dobro odigro pravo.Zrnanovic institucija,bedem od covjeka svaka mu na mjestu..pokazo kvalitet u 5 minuta.Olimpika raskovat,jer vjerujem da imamo kvalitet za to ;)
Ako je bio dogovor, red je da ne budu grubi. Bilo je čudnih situacija, ali ova njihova grubost mi ne ide u glavu

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 14 mar 2015, 22:18

U pravu si buraz,al sta drugo ocekivat od nakve ekipe...sto Dado gore rece i mi smo bili takvi....dobili smo epitet mesara :D ,jbg kad nemas kvalitet radi sta mozes.Nazalost,Zebe mi prosto zao koliko su ga ubijali danas....sva sreca pa je uspio predeverati sve do kraja.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.