Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

xaviesta
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la xaviesta » 02 feb 2014, 23:02

Ako ćemo se voditi ranijim iskustvima, poništit će karton.
Don't hate what you don't understand.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 02 feb 2014, 23:03

Arbeloa17 je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:Jel i u Španiji vrijedi ono za direktan crveni tri utakmice kazne ?
Pa to niđe ne vrijedi, svugdje ti je crveni karton suspenzija od jedne utakmice, ili više ukoliko komitet to odredi. Ronaldo će dobiti jednu, najvjerovatnije.
Direktan crveni karton vise od jedne utakmice. 2 žuta je jedna utakmica, to dvoje se ne može poredit.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 02 feb 2014, 23:03

Belmin6 je napisao/la:Jel i u Španiji vrijedi ono za direktan crveni tri utakmice kazne ?
U Španiji jedino pravilo jeste da se igračima Reala poništavaju kartoni, tako da :mrgreen:
Mes Que Un Club

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 02 feb 2014, 23:03

xaviesta je napisao/la:Ako ćemo se voditi ranijim iskustvima, poništit će karton.
To bi bilo najpostenije.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Ozil10
Kontakt:

Post Postao/la Ozil10 » 02 feb 2014, 23:04

Kawhi je napisao/la:Ja zadovoljan bodom,al za razliku od nekih ovdje nisam uložio kuću,šporet i dvije njive na Real.
njivu sam jednu ulozio , drugi nije dao dedo .. rekao je da ne da upravo radi nerijesenog rezultata .. nju je ostavio da prave dernek na njoj katalnske čkepi :roll:
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''

isCo 23
Čarobni Di Maria 22

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 feb 2014, 23:04

RickBlaine je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:Ako ćemo se voditi ranijim iskustvima, poništit će karton.
To bi bilo najpostenije.
Nema on sta ici rukama prema licu protivnicog igraca, dopustio je da ga isprovociraju i zasluzeno je dobio karton.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 02 feb 2014, 23:05

jel ima nekao onu fintu Ramosa na kraju utakmice ,ako ima neka posalje link na pp ;)
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 02 feb 2014, 23:05

Kakva sramota od Ronalda da dobije crveni. :roll:

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 02 feb 2014, 23:05

ma nije trebao dopustiti da ga isprovociraju al' nije ni za crveni. treba uvijek uzeti u obzir ime igraca , autoritet , jeebiga nije ronaldo ramos da mu se za svasta daje crveni, najpostenije bi bilo da se ponisti...

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 02 feb 2014, 23:06

Ne mogu mu ponistiti kad je zasluzio crveni karton.

Nije trebao dopustiti da ga isprovociraju i to je to.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 02 feb 2014, 23:06

terabajt je napisao/la:Nema on sta ici rukama prema licu protivnicog igraca, dopustio je da ga isprovociraju i zasluzeno je dobio karton.
Za to se daje zuti karton, crveni nikako. Nedovoljno jak kontakt za crvenog. Da je to umjesto ovom idiotu od Gurpegija napravio recimo nekom engleskom mesaru, ovaj bi mu napravio frakturu lica a ne se bacao po terenu.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 feb 2014, 23:07

Dobro , svako kolo je Runaldo izlozen provociranju od strane ostalih igraca/navijaca al rijetko kad podlegne pritisku , od prve sezone skoro nikad.
Nije da mislim da bi izvukli 3 boda do kraja svakako.

A kazna ce biti max 1 tekma , a mozda i to ne.

Barcelona je kiksala ovo kolo , ne Real.
Valjalo bi da se dobili al ****.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 02 feb 2014, 23:07

crveni opravdan ali ce biti ponisten da ne bi zaostali
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 feb 2014, 23:07

LiverpoolREDS je napisao/la:jel ima nekao onu fintu Ramosa na kraju utakmice ,ako ima neka posalje link na pp ;)
Poslije gola atletica najjaci trenutak utakmice sigurno :lol: :lol: .

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 02 feb 2014, 23:07

invincible1921 je napisao/la: haj ne dipr svijuti,eo ja ne navijam ni za jedne ni za druge,al barcelona je ekipa sa najvise igraca koji simuliraju,znaci ja bi busketsu i pedru a bgm i alba nije daleko,zabrano bavljenje fudbalom radi rusenja eitke i casti ovog sporta.Sudije pa mislim da prosjecnom poznavacu nogometa kad kazes stimanje prvo pomisli na juventus a kad mu kazes pomoc sudije pomisli na barcu ...
Mislim nije to bilo toliko bukvalno, ali kad već spominješ to što spominješ. Ne znam koliko pratiš Barcu, vjerovatno kada je LP u pitanju na FTV-u pa si zapazio jednom kako Busquets simulira protiv Intera, pa jednom Pedro protiv Reala, a za Albu ne znam gdje si saznao i to je tebi bilo dovoljno da napraviš dojam da su to najveći simulatori. Ovdje je izgleda gora stvar simuliranjem se "spasiti" od udaranja, nego udarati k'o lud na igrače čime se stigne. A to za Barcu i sudije. Može ti ta proći, ali vjerujem da si i to spoznao samo preko LP, na osnovu 2-3 tekme.
Mes Que Un Club

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 02 feb 2014, 23:07

Nema razloga za brigu. Šta god da se desi, Ronaldo će igrati protiv Atletica. Karton mu vjerovatno neće poništiti jer nemaju razloga da poništavaju.

Svako ranije poništavanje kartona Realu je bilo sasvim opravdano, za razliku od recimo Piquea kojem su opraštali žute pred El Clasico zbog bogzna kakvih razloga...

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 02 feb 2014, 23:07

Kako se zove ovaj novi sudija i kakav je bio protiv Barse :?:

Unio se facu Ronalda i ovaj ga gurno... sudija kriminal :lol: nije vidio kad je onaj Herera vukao Ronalda...
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 feb 2014, 23:08

Ahonen je napisao/la:ma nije trebao dopustiti da ga isprovociraju al' nije ni za crveni. treba uvijek uzeti u obzir ime igraca , autoritet , jeebiga nije ronaldo ramos da mu se za svasta daje crveni, najpostenije bi bilo da se ponisti...
:lol: :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 feb 2014, 23:10

Titova-Juga je napisao/la:
Ahonen je napisao/la:ma nije trebao dopustiti da ga isprovociraju al' nije ni za crveni. treba uvijek uzeti u obzir ime igraca , autoritet , jeebiga nije ronaldo ramos da mu se za svasta daje crveni, najpostenije bi bilo da se ponisti...
Cuj ime igraca i autoritet ? Pa to onda ne bi bilo posteno svi se moraju kazniti prema zaslugama nema veze kako se ko zove.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 02 feb 2014, 23:10

Kad katalonski Mundo Deportivo kaze da je pretjerano, onda je pretjerano. Smijeesan crveni karton u jos smijesnoj ligi. Normalno je da te nekad ostete, nekad ti pomognu, ali ovdje su te ostetili i za jos jednu. Trebao je ovom kretenu zube poizbijat pa da onda bude zasluzeno. Tad mi barem ne bi bilo krivo.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.