FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dino lj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dino lj » 24 nov 2012, 15:24

Hajde ba sta ste nakacili ljudima na temu,njihov poraz njihova briga i neka sami raspravljaju o tome.Shvatam da je sportski radovati se porazu direktnog konkurenta i to je o.k. ali brate nema potrebe za provokacijama,pa cete se onda cuditi kada se njihovi nakace na nasu temu,radi takvih sa obadvije strane teme su postale odron.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 nov 2012, 15:25

Devils isto ko da nisi jedan od nas.

NIJE PROBLEM U PORAZU, STVARNO NIJE ALI PROBLEM JE U ZALAGANJU POJEDINACA I ODNOSA PREMA NAMA I PREMA DRESU E TO SE TREBA MJENJATI I PICKE KOJE NE ZELE DA NOSE OVAJ DRES TREBA OTPUSTITI!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 nov 2012, 15:27

hilmo je napisao/la:@devils, nemoj tako, i ja sam ljut ali nikada neću psovati nekom iz stručnog štaba ili kojem igraču, Said i onako vjerovatno napušta klub u januaru, nadam se samo da će se dovesti neko POJAČANJE jer ono što se dovodilo ljetos nisu bila pojačanja.....
Vala nek ide dragom Allahu hvala više mi je pun **** prepucavanja oko njega ispade sad Said Messi **** i njega više nek ide samo medijske hampe
Sarajevo ljubavi moja!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 24 nov 2012, 15:28

DevilS je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Jovicu svu ti fameliju najmiliju **** , komsije su za nas Barsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Uvjek sam govorio da si kralj :lol: Bujrum u PLAVU ARMIJU :mrgreen:
To nikad drug moj samo govorim realno kako jeste Jovica treba dobro nalemati mamu mu **** njegovu, pa dokle vise sta trebam da fikne srcani? :(
Vama sretno i ja sam svoje rekao ja vise necu ici na utakmice nikad za nikad pa ni na derbi to je pod znakom pitanja. :)
Koliko je Jovic kriv toliko su krivi i igraci.. Posebno oni od kojih se najvise ocekuje.. Vi od njih pravite idole a to njih ponekad zna i pokvariti.. Nase "zvijezde" su na klupi ako su u losoj formi.. Primjeri Bekric i Zeba.. Samo se ti nemoj sikirati.. Furaj pozitivu pa makar i nazor :D
BUDI ŽELJO !!!

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 24 nov 2012, 15:29

black64 je napisao/la:Kakav je osjecaj biti ispred Zelje ? Kratkotrajan. :D
Vi što namještate utakmice,nemate pravo glasa... Vaši igrači igraju 100x gore od naših,nikakve partije ne pružaju,a bodove osvajate izvan terena. Sve u svemu jadna je ova naša liga, a to se pokazalo u Europi (jedino je Sarajevo imalo bljesak protiv Levskog,a s maltežanima i zetom patnja, ostale ekipe nisu nikako vrijedne pomena za svoje turističke izlete u europu)

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 24 nov 2012, 15:30

Pa @Devils čovječe jesi ti gledo tekmu ? jesi ti vidio zalaganje, borbenost i pozrtvovanost na terenu ?? To nije postojalo i ti krivis Jovica za to. E bas si pametan majke mi. :roll:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 nov 2012, 15:30

Sarajlijc@ je napisao/la:Devils isto ko da nisi jedan od nas.

NIJE PROBLEM U PORAZU, STVARNO NIJE ALI PROBLEM JE U ZALAGANJU POJEDINACA I ODNOSA PREMA NAMA I PREMA DRESU E TO SE TREBA MJENJATI I PICKE KOJE NE ZELE DA NOSE OVAJ DRES TREBA OTPUSTITI!
Upravo ba, jes meni drago zbog ovog rezultata, al ova prica Devilsa mi ne ide u glavu. Ko je htio bit realan mogao je i iz vecine pobjeda izvuc zakljucak da se ne radi o nekoj vanserijskoj ekipi, samo sto je to sad i potvrdjeno. Jovic je valjao do prije 2 sedmice, a sad kao ne valja...ma daj... Nije Sarajevo propalo preko noci, jednostavno je ovo realnost i il si uz tu ekipu il nisi. Ti ocigledno nikad nisi ni bio.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 24 nov 2012, 15:30

Alen1987 je napisao/la:
black64 je napisao/la:Kakav je osjecaj biti ispred Zelje ? Kratkotrajan. :D
Vi što namještate utakmice,nemate pravo glasa... Vaši igrači igraju 100x gore od naših,nikakve partije ne pružaju,a bodove osvajate izvan terena. Sve u svemu jadna je ova naša liga, a to se pokazalo u Europi (jedino je Sarajevo imalo bljesak protiv Levskog,a s maltežanima i zetom patnja, ostale ekipe nisu nikako vrijedne pomena za svoje turističke izlete u europu)
i vi ste imali izlete, a i mi tako, a isto tako i bljeskove :D tako da....

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 nov 2012, 15:31

BOL JE PROLAZNA PONOS JE VJECAN!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 nov 2012, 15:33

Svaka vam cast manekeni!
I tebi jovicu....

@neurofunk
Trener je kriv za pristup igraca, trener i kako ih on motivise, kako ih on kaznjava i nagrađuje.Kod Husrefa bi oni trcali ko navijeni vjeruj ti meni.

Ali znatel onu?
I KADA TESKO JE I KAD REDAS PORAZE, PJESMA SA SJEVERA NIKAD NE PRESTAJE!

U drugi dio ako treba sa komplet izmjenjenim igrackim kadrom, svakako uigranost ne prestavlja veliki problem u nasoj ligi.AKo znaju igrat uigrat ce se za mjesec dana a ako ne znaju nece ni za godinu...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 nov 2012, 15:33

Hajde Devils brate glavu gore nije smak svijeta bruka jeste ali šta se može sad počistiti i idemo dalje nemoj nikad za ove gopvoriti bda su Barcelona mi smo pali pred kraj u formi a oni je digli i ne samo oni nego i Široki pa i Radnik a mi smo odron već 5-6 kola.Ne dozvoli da te ismijavaju jer ipaK ti tamo ne pripadaš a vidi šta ti rade pitaj nekog od njih da li bi to rekao za nas, nisam oduševljen ni ja ali i tvoja izjava je sramotna pa se ti ljuti koliko hočeš ja bi prije umro nego to rekao! :(
Sarajevo ljubavi moja!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 24 nov 2012, 15:38

dokle god u nasim klubovima ne budu igrali NASA djeca iz omladinskog pogona, necemo napredovati... bolje da ste poslali 11 juniora ili kadeta pa bi se makar borili do kraja pa taman i izgubili, ali ako nasi klubovi budu bili sastavljeni od "stranaca" koji ne znaju cijeniti za koga igraju, onda nemojte ni ocekivati da ginu na terenu... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 nov 2012, 15:52

Bice bolje godini ,valjda :D :D . Nista husejinovic ;) .

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 24 nov 2012, 15:56

[quote="terabajt"]Bice bolje godini ,valjda :D :D . Nista husejinovic ;) .[/quo
Eeee,danas nema sudija da vam pomazu ili je to Hadzić izliječio padavicu ili to nije prolazilo kod sudija :lol: ,ima ba i Bozija pravda.....

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 nov 2012, 16:05

vatreni je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Bice bolje godini ,valjda :D :D . Nista husejinovic ;) .[/quo
Eeee,danas nema sudija da vam pomazu ili je to Hadzić izliječio padavicu ili to nije prolazilo kod sudija :lol: ,ima ba i Bozija pravda.....
Vjeruj mi da ste vi jedini tim u ligi koji bi volio da ispadne samo zbog odnosa vašeg prema nama i pitanje je što niste igrali protiv želje kao protiv nas, sram da te bude . Od srca vam želim da ispadnete a da vam mi ako Bog dragi da presudimo pobjedom na Koševu .Ako ima ta Božija kako ti reče ovako če biti.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 24 nov 2012, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 nov 2012, 16:16

sekac je napisao/la:
vatreni je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Bice bolje godini ,valjda :D :D . Nista husejinovic ;) .[/quo
Vjeruj mi da ste vi jedini tim u ligi koji bi volio da ispadne samo zbog odnosa vašeg prema nama i pitanje je što niste igrali protiv želje kao protiv nas, sram da te bude . Od srca vam želim da ispadnete a da vam mi ako Bog dragi da presudimo pobjedom na Koševu .Ako ima ta Božija kako ti reče ovako če biti.
Pa zelji je radnik uzeo bodove na grbavici sjeti se,od huje ti ne radi mozak :mrgreen: :mrgreen: .
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 24 nov 2012, 16:17, ukupno mijenjano 2 puta.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 nov 2012, 16:26

@terabajt;;Ja nisam mislio na Radnik čak sam vam čestitao a ovo se odnosi na Zvijezdu iz Gradačca i ovog što pametuje sa sudijama nek se pita je li bio gool za Zvijezdu tako da je sve to egal ali jok pljujmo malo po Sarajevu.Eto ja javno kažem da bi mi bila veća statisfakcija da Zvijezda ispadne iz lige nego da titulu osvojimo a dao Bog da se poklopi obadvoje!
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 24 nov 2012, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 24 nov 2012, 16:27

jovanmaksimovic je napisao/la:dokle god u nasim klubovima ne budu igrali NASA djeca iz omladinskog pogona, necemo napredovati... bolje da ste poslali 11 juniora ili kadeta pa bi se makar borili do kraja pa taman i izgubili, ali ako nasi klubovi budu bili sastavljeni od "stranaca" koji ne znaju cijeniti za koga igraju, onda nemojte ni ocekivati da ginu na terenu... ;)
Dugo nisam cuo pametniji post od ovog i sve dok ne bude ovako dugo ce se desavati da se desi ovakve stvari,omladinac jest mozda i ne zna al ce zato ginuti na terenu aa ne hodati ko kakva tetka :roll:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 nov 2012, 16:31

sekac je napisao/la:@terabajt;;Ja nisam mislio na Radnik čak sam vam čestitao a ovo se odnosi na Zvijezdu iz Gradačca i ovog što pametuje sa sudijama nek se pita je li bio gool za Zvijezdu tako da je sve to egal ali jok pljujmo malo po Sarajevu.Eto ja javno kažem da bi mi bila veća statisfakcija da Zvijezda ispadne iz lige nego da titulu osvojimo a dao Bog da se poklopi obadvoje!
Moja greska ;) .

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 24 nov 2012, 16:34

nisam upratio, koji rezultat bi danas ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pantelija i 12 gostiju.