To je brat,reci nevjernicima

U Napoliju izdominirati Real B..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ja bih volio da ispadnemo u osmini pa od Plzena ako treba samo da se malo više posvetimo ligi.Profesor je napisao/la:![]()
al stvarno bi vec bilo vrijeme da doguramo malo dalje od osmine
Greivis je napisao/la:Sada treba pustiti iducu utakmicu i biti drugi u grupi.
Hocu utakmicu Arsenal-Bauern.
Seaman je napisao/la:Wenger 'poludio' zbog dresa: Flamini ga više neće rezati!![]()
Kapetan odlučuje kakve će dresove nositi i cijela momčad se njegove odluke mora pridržavati. No, Flamini konstantno ignorira klupsku politiku jer skraćuje rukave
Arsenal je jučer protiv Marseillea istrčao s 10 nogometaša koji su imali dresove s dugim rukavima i jednim, koji je nosio kratke rukave. Taj jedan je 'čudak' Mathieu Flamini.
Dres je također dugih rukava, ali ga Francuz uoči početka utakmice škarama odreže! Konstantno to radi i tako ignorira klupsku politiku vezanu za dresove. Naime, kapetan odlučuje kakve će dresove nositi i cijela momčad se njegove odluke mora pridržavati.
- Ne sviđa mi se to što Flamini radi i uvjeravam vas da to više neće raditi. Zaista sam bio iznenađen, ali ponavljam, to se više nikada neće dogoditi - rekao je Wenger.
dajte čovjeku onda dres s kratkim rukavima i problem riješen,a ne svaki put ide ga rezat
Greivis je napisao/la:A hoce seljadija da upadne u gradsku raju. Al ne ide to tako lako.
Nećeš razbojniče!Greivis je napisao/la:A hoce seljadija da upadne u gradsku raju. Al ne ide to tako lako.
Znači prate nas kobasičari. Fino, fino!BigBigBang je napisao/la:Nećeš razbojniče!Greivis je napisao/la:A hoce seljadija da upadne u gradsku raju. Al ne ide to tako lako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.