Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- hule_barca
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Šta pričate o penalima za Barcu. Nešto vas sjećanje ne služi baš najbolje. Da nije bilo sličnih penala u pretprošloj sezoni, ne bi ni vidjeli tu jedinu titulu u zadnjih 5 sezona.
Mes Que Un Club
A rame cige,napuca lika i trazi zuti
Lose,kad smo dali gol ja kontam evo i devete bez primljenog,nisam ni pomislio da bi pobjeda mogla doci u pitanje...
Lose,kad smo dali gol ja kontam evo i devete bez primljenog,nisam ni pomislio da bi pobjeda mogla doci u pitanje...
Sretno zmajevi!!
U skokovima penalonin.hule_barca je napisao/la:Šta pričate o penalima za Barcu. Nešto vas sjećanje ne služi baš najbolje. Da nije bilo sličnih penala u pretprošloj sezoni, ne bi ni vidjeli tu jedinu titulu u zadnjih 5 sezona.
Nad tobom sunce najljepše sja
Dobro, mi svi komentiramo suđenje, niko ne komentira nepromišljeni start Ronalda, neviđenu glupost i kontakt prema licu pri rezultatu 1:1 na najvažnijem gostovanju dosad... Taman kad treba da pređemo Barcelonu, on gubi živce na terenu svojom zayebancijom.
Ova ekipa nema pobjednički mentalitet. Slobodno se možemo oprostiti od Decime i ove godine. Jadno da jadnije ne može.
Ova ekipa nema pobjednički mentalitet. Slobodno se možemo oprostiti od Decime i ove godine. Jadno da jadnije ne može.
Ako ima gorih sudija nego Španskih.
Cesto neka dajvanja izgledaju smijesno al jok. kad ce ovi pusiti iz kola u kola takve simulacije i pretjerivanje najmanjeg kontakta.
i ne govorim samo za ovo veceras , generalno pickasta liga.
Rezultat nije strasan.
Cesto neka dajvanja izgledaju smijesno al jok. kad ce ovi pusiti iz kola u kola takve simulacije i pretjerivanje najmanjeg kontakta.
i ne govorim samo za ovo veceras , generalno pickasta liga.
Rezultat nije strasan.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sto bi se reklo, ašćare štela katalonskim ****.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 19 dec 2015, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
I vi usraste motku. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ma nije do njih uopće, do Mourinha je. Strašno dobri igrači i individualci.ek0 je napisao/la:Nista, ovo vise lici na LOŠE UŠTIMANI MRTVACI C.F. Treba njih malo provjeriti sta oni rade na treningu, djeluje kao da ne rade nista.
- hule_barca
- Kontakt:
Zaheba vas Ituralde koji reče ono što reče, pa sad sudije malo okrenule ploču ka Kataloniji 
Mes Que Un Club
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Glupost Ronalda. Nije ga išlo cijelu utakmicu i dozvolio je da ga isprovociraju. Što se tiče crvenog - mah, žuti bi bio solomonsko rješenje, ali pomoćnik je sugerisao, vjerujem da se glavni konsultovao s njim i na kraju zbog toga pokazao crveni karton. Nisam baš najbolje vidio, al' haman je Ronaldo "ošamario" (ne znam koji drugi termin da upotrijebim) dva igrača Bilbaoa. Onog zbog kojeg je tražio igranje rukom (nije ga bilo, treba odmah reći) i Gurpegija koji je "naletio" da istjeruje pravdu.
Što se tiče utakmice - Bilbao bolji u prvom poluvremenu, Real u drugom (do 1:1). Alonso jedan od slabijih danas. U prvom poluvremenu su se Modrić i on takmičili ko će brže prodati loptu protivniku i popustiti pod presingom. U drugom je to već ličilo na nešto.
Osim crvenog i genijalnog gola Ibaija - treba izdvojiti onu majstoriju Benzeme.
Mog'o si je slomiti obje noge. 
Što se tiče utakmice - Bilbao bolji u prvom poluvremenu, Real u drugom (do 1:1). Alonso jedan od slabijih danas. U prvom poluvremenu su se Modrić i on takmičili ko će brže prodati loptu protivniku i popustiti pod presingom. U drugom je to već ličilo na nešto.
Osim crvenog i genijalnog gola Ibaija - treba izdvojiti onu majstoriju Benzeme.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 19 dec 2015, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Jel i u Španiji vrijedi ono za direktan crveni tri utakmice kazne ?
Kako carlo rece,attacking & possession football

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ja zadovoljan bodom,al za razliku od nekih ovdje nisam uložio kuću,šporet i dvije njive na Real.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa to niđe ne vrijedi, svugdje ti je crveni karton suspenzija od jedne utakmice, ili više ukoliko komitet to odredi. Ronaldo će dobiti jednu, najvjerovatnije.Belmin6 je napisao/la:Jel i u Španiji vrijedi ono za direktan crveni tri utakmice kazne ?
Aha, na onog sa 100 i 121.ek0 je napisao/la:Mislis na onoga sto je prosle sezone u ova doba bio na cca. -20 za prvoplasiranim? Dobar je taj pravo.Arbeloa17 je napisao/la:Ma nije do njih uopće, do Mourinha je. Strašno dobri igrači i individualci.
Zadnja izmjena: Arbeloa17, dana/u 02 feb 2014, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
- invincible1921
- Kontakt:
haj ne dipr svijuti,eo ja ne navijam ni za jedne ni za druge,al barcelona je ekipa sa najvise igraca koji simuliraju,znaci ja bi busketsu i pedru a bgm i alba nije daleko,zabrano bavljenje fudbalom radi rusenja eitke i casti ovog sporta.Sudije pa mislim da prosjecnom poznavacu nogometa kad kazes stimanje prvo pomisli na juventus a kad mu kazes pomoc sudije pomisli na barcu ...hule_barca je napisao/la:Šta pričate o penalima za Barcu. Nešto vas sjećanje ne služi baš najbolje. Da nije bilo sličnih penala u pretprošloj sezoni, ne bi ni vidjeli tu jedinu titulu u zadnjih 5 sezona.
=\_1921_/=
Očekivao sam kiks,Bilbao je mogao utakmicu riješiti još u prvom pol, samo i oni se znaju spetljati u ključnom trenutku.Benzema osim one lopte za Ronalda nije napravio ništa kao ni Di Maria,vezni red podbacio Alonso u defanzivi pregruba igra crveni mu je visio u zraku,Modrić takođe blijeda partija.
Ronaldo napravio glupost,nije smio dopustiti da ga isprovociraju.
Ronaldo napravio glupost,nije smio dopustiti da ga isprovociraju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.