FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
e moj Jovicu eto ti sad Ademovic i Nuhanovic 

- KB-TM87
- Kontakt:

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ovo je zaslužena pobjeda domaćina, ne znam šta se dešava sa ekipom dobro je da je kraj polusezone....
Samo nek mi se jave oni koji su govorili da je titula naša da im ja koju kažem...
Samo nek mi se jave oni koji su govorili da je titula naša da im ja koju kažem...
C==========8
Kako smo jadni,fuj!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- vendeta1921
- Kontakt:
E upravo je to vaš problem sto je za vecinu vaših navijaca titula vaša u trecem kolu pa onda dođe veliko razocarenjehilmo je napisao/la:Ovo je zaslužena pobjeda domaćina, ne znam šta se dešava sa ekipom dobro je da je kraj polusezone....
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Čestitke komšijama na jesenjoj tituli, a ti Joviću uzmi Hadžića, Krpića, Ademovića, Gujića i razguli u tri lijepe PM da vas naše oči negledaju više !!!!!!!!!!!!!!!!
U novi boj ...
- cassano1987
- Kontakt:
ovi nasi igraci nemogu igrati ni kantonalnu ligu znam da je tek polusezona ali sa ovakvom igrom sreca pa smo skupili dovoljno bodova da se ne borimo za opstanak a jedna ekipa kao ova seljacka Radnik i sto im igraci imaju plate po metar drva itd. ali ljudi ovim nasim manekenima ocitaju bukvicu kako se igra i bori za dres kluba----zeljo je za nas Barcelona jer on ovakve ekipe lako preslusa ---
Nisam vas, a vi znate ko ste, pitao za mišljenje.....Idite znate gdje!!! (na drugu temu)
fudbalska inteligencija i tehnika vecine igraca sarajeva se može mjeriti sa fudbalskom inteligencijom i tehnikom obicne raje na malo jacem terminu u sarajevu
nema potpisa
- KB-TM87
- Kontakt:
ne zaboravite da idete čeliku u prvo kolu nastavka, a mi smo opet domaćini 

Željezničar - kult glavnog grada
- champions1921
Neka brate.. Cestitaj sutra kada dobijemo.. Mi smo uvjek oprezni za razliku od vas..hz033 je napisao/la:Čestitke komšijama na jesenjoj tituli, a ti Joviću uzmi Hadžića, Krpića, Ademovića, Gujića i razguli u tri lijepe PM da vas naše oči negledaju više !!!!!!!!!!!!!!!!
BUDI ŽELJO !!!
Nije tačno. Kod njih se inteligencija nemože opšte mjeriti jer je nema !Admir_Sa je napisao/la:fudbalska inteligencija i tehnika vecine igraca sarajeva se može mjeriti sa fudbalskom inteligencijom i tehnikom obicne raje na malo jacem terminu u sarajevu
U novi boj ...
- Evolution87
- Kontakt:
Jovicu pri povratku skreni za Travnik i sa sobom povedi svoje Nuhanovice, Krpice, Ademovice i njima slicne
2:1
2:1
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Najjaci je tu bio golman Radnika prilazi pomocnom sudiji i govori "ruka je bila majke mi mile" 

FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Ne znam što ste se toliko natovarili na njihovoj temi...
Iskreno, jako slaba igra Sarajeva. Neke stvari cete morati promijeniti ako se zelite boriti za titulu. Ovakvim pristupom, nemate sanse...
Iskreno, jako slaba igra Sarajeva. Neke stvari cete morati promijeniti ako se zelite boriti za titulu. Ovakvim pristupom, nemate sanse...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- champions1921
Jeli bila ili nije??afa97 je napisao/la:Najjaci je tu bio golman Radnika prilazi pomocnom sudiji i govori "ruka je bila majke mi mile"
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: fks74, nedimmmm1337, Tatamata1946 i 46 gostiju.