kumkalesic je napisao/la:Danko Lazović ne bi bio loše rješenje, ali i njega dovesti je veliki rizik zbog tih bubica u glavi. Ionako nam je klimava atmosfera i sada nam najmanje trebaju neki neželjeni ekscesi...o nekim prošlim igračima Liverpoola, koji zbog svoje "maestralnosti", još uvijek nemaju klub, ne bih ni pomišljao...
Nego, ovaj momak što je postavio ovu listu slobodnih napadača, ako mu nije teško da postavi i istu listu, ali za zadnje vezne igrače ili narodski rečeno kostolomce, jer to je nama sada, bar po meni, i potrebnije...pa ono što nam je radio Arsenal iz kontri, to nas čeka i u narednim mečevima...to je dobitna kombinacija koju će svi pokušati iskoristiti u mečevima protiv nas...znam da je Nigel Reo Coker slobodan i njega bi trebalo dovesti i još jednu zamjenu za njega, kada ovaj dobije žuti karton...ima i još jedna opcija, a to je staviti Shelveya na to mjesto, pa nek' ulijeće i đe treba i đe ne treba
...znam samo jedno, a to je-ako nastavimo sa ovom trojicom u veznom redu, ne piše nam se dobro...
Januare, januare, daleko li si
Najveceg kostolomca u Engleskoj smo prodali Stoke-u