Ugodno gledanje utakmice želi vam manijak .

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
mogo je vala i full screen stavit nista mu nebi falilo...THC je napisao/la:http://www.justin.tv/hare_fks#/w/4238338256
Ugodno gledanje utakmice želi vam manijak .
sekac je napisao/la:joj radija i govana kaže pet 100 % šansi kaže trebalo je biti 3-0 za Radnik a da ne gledam i povjerovao bi mu aaa što laže seronja majku mu lopovsku. Sve u svemu utakmica 0 bodova i jedni i drugi nije šanse bilo!
je li ti slušaš ovog lažova na radiju ma vala ni oni nmišta posebno nisu a mi smo očajni teško teško ideHypnose je napisao/la:Kakva antipropaganda fudbala s vase strane..... Oni nisu svjesni koliko su losi, pa bolje od vas opet stoje na terenu...
Tesko ce te ovdje vi do 3 boda osim ako ne padne neki dogovor na poluvremenu.....
Ne slusam na radiu gledam na onom linku, meni odlicno radi i sasvim malo ponekad stopa..... Ni vi a ni oni nisu imali 100% sansi al' opet oni vise pokusavaju napasti i dati gol od vasih..... Saida ni na vidiku na ovoj utakmici....sekac je napisao/la:je li ti slušaš ovog lažova na radiju ma vala ni oni nmišta posebno nisu a mi smo očajni teško teško ideHypnose je napisao/la:Kakva antipropaganda fudbala s vase strane..... Oni nisu svjesni koliko su losi, pa bolje od vas opet stoje na terenu...
Tesko ce te ovdje vi do 3 boda osim ako ne padne neki dogovor na poluvremenu.....
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], ErosViverosViv, Hajdeee, J1897, MaroonBjelave i 92 gosta.