Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Kurbla je napisao/la:Hvala babi Moggiju![]()
Kad su mu poceli navijaci pjevati, najezio sam se...uh.. kakva je to gol masina bilaAvantiSignora je napisao/la:
Grande TREZ
UH sto je lijep osjecaj kad ustanes a znas da si protivnika ponizio i to na koji nacin. Neka oni pricaju koliko hoce u medijama a mi cemo svoje pokazati na terenu ko svake god...
Forza Juventus
sinoc sam bio pun emocija, bilo je malo i suza u ocima, jednostavno odrastao sam uz Trezegueta, ADP, Nedveda, Gigia i hvala im za sve...AvantiSignora je napisao/la:
Grande TREZ
UH sto je lijep osjecaj kad ustanes a znas da si protivnika ponizio i to na koji nacin. Neka oni pricaju koliko hoce u medijama a mi cemo svoje pokazati na terenu ko svake god...
Forza Juventus
Jbte HAHAHAHAHAPadovan je napisao/la:Šteta ode Nainggolan u Romu, ali kad se sve sagleda mnogo je dati 20M za igrača koji bi ulazio sa klupe. Ali kako god još jedan vezni igrač je potreban, ako se ne bude forsirao Bouy (a za to su male šanse). Vjerovatno će biti neka posudba ala Borriello, Peluso (Marotta stile)
![]()
Ja nisam mislio da ce Naingolan ici preko 16 miliona, kad ono Celino kreira "aukciju" i eto do 20 izadje, previse, isto ko sto smo mi za Matria preplatili 18.Dobro radi Cagliari.Padovan je napisao/la:Šteta ode Nainggolan u Romu, ali kad se sve sagleda mnogo je dati 20M za igrača koji bi ulazio sa klupe. Ali kako god još jedan vezni igrač je potreban, ako se ne bude forsirao Bouy (a za to su male šanse). Vjerovatno će biti neka posudba ala Borriello, Peluso (Marotta stile)
![]()
Kurbla je napisao/la:Sinoc rezervisan hotel i karte za mec sa Atalantom. Jedino mi taj termin odgovara![]()
Moze li neko ko je bio ili zna da u PP predlozi par nasih mjesta/kafica/gostionica gdje se provjereno moze zalomit' poslije tekme![]()
Sumnjam da ce biti tako, ali nadam se da cemo malo usporiti i da ce ostati 7-9 bodova razlike pred mec sa Atalantom, jer bi bila ludnica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.