moj je pravi,tvoj,rizin,ferin,carlov,redsov,scouserov,redsicin,(8 bez racunanja sa drugih temi i mozda admir_sa ono samo jedan covjek moze provaljivati)OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa na ovoj temi Liverpoola, imaš 10ak pravih accounta, ostalo su ti fakeovi.
U svakom slučaju dobrodošao, ili dobrodošao opet, pa kako se osjećaš.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
A jaSenaid L.F.C je napisao/la:moj je pravi,tvoj,rizin,ferin,carlov,redsov,scouserov,redsicin,(8 bez racunanja sa drugih temi i mozda admir_sa ono samo jedan covjek moze provaljivati)OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa na ovoj temi Liverpoola, imaš 10ak pravih accounta, ostalo su ti fakeovi.

Ja znam bar desetak ljudi s ove teme uzivo...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
uff ako mi vjerujes sjetio sam se samo onih aktivnijih a tebe nije bilo dugo,pa eto ima nas 10 tu negdjeEdin TM87 je napisao/la:A jaSenaid L.F.C je napisao/la:moj je pravi,tvoj,rizin,ferin,carlov,redsov,scouserov,redsicin,(8 bez racunanja sa drugih temi i mozda admir_sa ono samo jedan covjek moze provaljivati)OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa na ovoj temi Liverpoola, imaš 10ak pravih accounta, ostalo su ti fakeovi.
U svakom slučaju dobrodošao, ili dobrodošao opet, pa kako se osjećaš.![]()
Ja znam bar desetak ljudi s ove teme uzivo...

20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 94062.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Stil igre koju igraju WH i koju je igrao Newcastle u potpunosti odgovara Carrollu. Te duge lopte i cilj da se što prije dođe do gola protivnika. Tako Liverpool ne igra, i zbog toga je djelovao izgubljeno.
Nemam ja zaista ništa protiv Kennya, čak štaviše, mnogo mi je drag i uvijek ću mu biti zahvalan što je i dan danas Liverpool u vrhu zbog njega, ali da li on ovo traži izgovor da opravda ( na neki način ) utrošene pare na Carrolla, Downinga, Hendersona, Adama ? pa se svi njegovi rasprodaju :lagano: Možda već u januaru ode Downing, možda ne bude mjesta za Hendersona, jer bukvalno nikako ne igraju.

Stil igre koju igraju WH i koju je igrao Newcastle u potpunosti odgovara Carrollu. Te duge lopte i cilj da se što prije dođe do gola protivnika. Tako Liverpool ne igra, i zbog toga je djelovao izgubljeno.
Nemam ja zaista ništa protiv Kennya, čak štaviše, mnogo mi je drag i uvijek ću mu biti zahvalan što je i dan danas Liverpool u vrhu zbog njega, ali da li on ovo traži izgovor da opravda ( na neki način ) utrošene pare na Carrolla, Downinga, Hendersona, Adama ? pa se svi njegovi rasprodaju :lagano: Možda već u januaru ode Downing, možda ne bude mjesta za Hendersona, jer bukvalno nikako ne igraju.
Premiership U-21
1. Liverpool-Wolves 1-1
2. Cristal Palace-Liverpool 1-3
3. Liverpool-Manchester City 2-2
3 kola 5 bodova, 6:4 gol razlika. Bolji su od A tima.
1. Liverpool-Wolves 1-1
2. Cristal Palace-Liverpool 1-3
3. Liverpool-Manchester City 2-2
3 kola 5 bodova, 6:4 gol razlika. Bolji su od A tima.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- BeyKopites
- Kontakt:
dodas jos hanniza i mene jer se znamoSenaid L.F.C je napisao/la:moj je pravi,tvoj,rizin,ferin,carlov,redsov,scouserov,redsicin,(8 bez racunanja sa drugih temi i mozda admir_sa ono samo jedan covjek moze provaljivati)OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa na ovoj temi Liverpoola, imaš 10ak pravih accounta, ostalo su ti fakeovi.

Ne mogu vjerovati da smatraš da samo 8 osoba piše na ovoj temi

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ne smatram,al prvo sam se sjetio ove stare bagre a vas nisam,(pogotovo tebe,bio si me na ignore,tvoj brat je bio malo naporan,)a hanniz je isto dobar,kao sto rece pisao sam ono koje sam se sjetio prveBeyKopites je napisao/la:dodas jos hanniza i mene jer se znamoSenaid L.F.C je napisao/la:moj je pravi,tvoj,rizin,ferin,carlov,redsov,scouserov,redsicin,(8 bez racunanja sa drugih temi i mozda admir_sa ono samo jedan covjek moze provaljivati)OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa na ovoj temi Liverpoola, imaš 10ak pravih accounta, ostalo su ti fakeovi.
U svakom slučaju dobrodošao, ili dobrodošao opet, pa kako se osjećaš.![]()
![]()
Oprostite svi stvarni a ne navedeni
@rizo sta ces djeca,igraju sa srcem,za klub,za pobjedu,i jos vecina potomci Liverpoola,pravi scouseri.A ne ovi nasi.Nemaju para,nesto se ne trude.A i mozda nisu uigrani.Tko ce ga znati?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- TheVerminator
- Kontakt:
Citam, možda vam Drogba dođe?
Je li to stvarno ili je samo novinarska priča? 

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne može Drogba doći, nije bio slobodan igrač tokom prelaznog roka, kasnije je dobio otkaz.
- TheVerminator
- Kontakt:
A ja sam mislio da može doći, jer mu je Shangai jedini klub ove sezone, mislio sam da samo ne može igrati za više od dva tima u toku jedne sezone, za ovo pravilo nisam znao.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne može Drogba doći, nije bio slobodan igrač tokom prelaznog roka, kasnije je dobio otkaz.

Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- BeyKopites
- Kontakt:
Ma nema problema, sve je ovo šala.Brat je 4 god. mladji od mene, halaliSenaid L.F.C je napisao/la:ne smatram,al prvo sam se sjetio ove stare bagre a vas nisam,(pogotovo tebe,bio si me na ignore,tvoj brat je bio malo naporan,)a hanniz je isto dobar,kao sto rece pisao sam ono koje sam se sjetio prveBeyKopites je napisao/la:dodas jos hanniza i mene jer se znamoSenaid L.F.C je napisao/la: moj je pravi,tvoj,rizin,ferin,carlov,redsov,scouserov,redsicin,(8 bez racunanja sa drugih temi i mozda admir_sa ono samo jedan covjek moze provaljivati)![]()
![]()
Oprostite svi stvarni a ne navedeni
@rizo sta ces djeca,igraju sa srcem,za klub,za pobjedu,i jos vecina potomci Liverpoola,pravi scouseri.A ne ovi nasi.Nemaju para,nesto se ne trude.A i mozda nisu uigrani.Tko ce ga znati?

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
volio bih gledati ngooa u prvom timu. nisam gledao tekmu, ali rekoše da je asistirao pelosiju, vidjećemo. na potezu je rodgers.
e cigana...LFC Transfer Speculations
The Times: "Liverpool are not going to sign any free transfers, Rodgers has been told he has to make do. FSG also believe it important to keep funds back to offer the option of making Nuri Sahin's signing permanent next Summer"
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
De popustite malo sa vlasnicima. Ne branim ih, niti ih veličam, a opet ne smatram da su odradili posao onako kako su mogli, ali ima naznaka boljeg Liverpoola. Sačekajmo kraj sezone, pa ćemo vidjeti kako stvari stoje.
I treba napraviti dodatnu čistku u ekipi. Ja lično bih ovog trenutka potpisao prodaju Reine, Glena i Suareza. Može se uzeti itekako veliki novac dok su na dobrom glasu i sa tim novcem ojačati ekipa.
Za ovog prvog dotičnog bi sigurno uprkos očajnoj formi bilo ponuda. Turska, Rusija, SAD, arapske zemlje, ili ako ima neko poglup i neka malo jača (financijski) ekipa iz ovih top liga. Dovesti nekog mladog i perspektivnog golmana. Dosta je više i ovoga.
Glen je "veliko ime", ali daleko je on od toga. Ne kažem da je loš, ali igra i on daleko ispod svog nivoa. Odbrana mu nikad nije bila jača strana, to je pokazao i protiv Arsenala. Ili ga prebaciti na krilo ili prodati. Nek' sad proradi veza Rodgers - Mourinho (mada nije Mou toliko glup).
Suarez se meni zgadio k'o osoba. Fino je bilo ono što je uputio riječi podrške Lucasu, ali mene on strašno nervira. Bio faul ili ne, ofsajd, penal, igranje rukom... on nešta maše, diže ruku, udara rukama/nogama od teren, smije se (ironično), k'o Talijan sugestira sudijama (obično pomoćnim), prigovara i BESPOTREBNO dobija kartone, a povrh svega, meni i najmrže, simulira i podmuklo udara protivnike. Uredu, temperamentna je osoba, ali valjda može shvatiti da nema ništa od blebetanja sudijama. Samo navlači gnjev na sebe. On jeste kvalitetan i vjerovatno jedini world class igrač u Liverpoolu, ali on isto tako troši itekako mnogo lopti, itekako.
Kad je bal, nek' je maskenbal. Novac od njihove prodaje bi se mogao pametno utrošiti na 4-5 novih igrača. Reina i Glen su mi itekako dragi uprkos mnogim greškama, Suarez i nije baš, ali on bar opet doprinosi ovoj ekipi.
Ovo napisah onako. Volio bih da Rodgers proda i ove igrače i dovede neke nove na njihove pozicije, mada znam da od tog nema ništa.
I treba napraviti dodatnu čistku u ekipi. Ja lično bih ovog trenutka potpisao prodaju Reine, Glena i Suareza. Može se uzeti itekako veliki novac dok su na dobrom glasu i sa tim novcem ojačati ekipa.
Za ovog prvog dotičnog bi sigurno uprkos očajnoj formi bilo ponuda. Turska, Rusija, SAD, arapske zemlje, ili ako ima neko poglup i neka malo jača (financijski) ekipa iz ovih top liga. Dovesti nekog mladog i perspektivnog golmana. Dosta je više i ovoga.
Glen je "veliko ime", ali daleko je on od toga. Ne kažem da je loš, ali igra i on daleko ispod svog nivoa. Odbrana mu nikad nije bila jača strana, to je pokazao i protiv Arsenala. Ili ga prebaciti na krilo ili prodati. Nek' sad proradi veza Rodgers - Mourinho (mada nije Mou toliko glup).

Suarez se meni zgadio k'o osoba. Fino je bilo ono što je uputio riječi podrške Lucasu, ali mene on strašno nervira. Bio faul ili ne, ofsajd, penal, igranje rukom... on nešta maše, diže ruku, udara rukama/nogama od teren, smije se (ironično), k'o Talijan sugestira sudijama (obično pomoćnim), prigovara i BESPOTREBNO dobija kartone, a povrh svega, meni i najmrže, simulira i podmuklo udara protivnike. Uredu, temperamentna je osoba, ali valjda može shvatiti da nema ništa od blebetanja sudijama. Samo navlači gnjev na sebe. On jeste kvalitetan i vjerovatno jedini world class igrač u Liverpoolu, ali on isto tako troši itekako mnogo lopti, itekako.
Kad je bal, nek' je maskenbal. Novac od njihove prodaje bi se mogao pametno utrošiti na 4-5 novih igrača. Reina i Glen su mi itekako dragi uprkos mnogim greškama, Suarez i nije baš, ali on bar opet doprinosi ovoj ekipi.
Ovo napisah onako. Volio bih da Rodgers proda i ove igrače i dovede neke nove na njihove pozicije, mada znam da od tog nema ništa.
FK Pjetlovi
Koga bi ti doveo majke ti? Ne zna se ko je gori. Sto puta bolje morganu dati priliku.Carlo je napisao/la:volio bih gledati ngooa u prvom timu. nisam gledao tekmu, ali rekoše da je asistirao pelosiju, vidjećemo. na potezu je rodgers.
The Times: "Liverpool are not going to sign any free transfers, Rodgers has been told he has to make do. FSG also believe it important to keep funds back to offer the option of making Nuri Sahin's signing permanent next Summer"
Rodgers nikad nece dati priliku tom malom, zato sto je obicna stozina k'o i Carrol, ne igra se fudbal samo glavom nego i nogama.
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja bi vratio Sinamu Pongolea
Alfonso Alves je bio odlican igrac(jak,brz,odlican,jak i precizan sut) ali se u medjuvremenu izgubio,ima na onoj listi jos solidnih igraca...Somen Tchoyi isto gromada slican Lukaku-u....
Sto se mene tice neka gura ovo sto ima,nek ih uigra dobro,malo je Rodgers poremetio zadnju liniju,posto on striktno zeli da se svaka lopta vraca golmanu i da se od njega pocinju akcije,nema izbacivanja u aut i izgubljenih lopti,sve od noge do noge...

Sto se mene tice neka gura ovo sto ima,nek ih uigra dobro,malo je Rodgers poremetio zadnju liniju,posto on striktno zeli da se svaka lopta vraca golmanu i da se od njega pocinju akcije,nema izbacivanja u aut i izgubljenih lopti,sve od noge do noge...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Lazovic i Tchoyi sa ove gore liste. Obojica na ugovore do kraja sezone uz mogucnost produzenja ako se pokazu u dobrom svjetlu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
doveo bih iskusnog napadača koji zna kako zabiti. sve dok se oslanjamo na suareza i borini neće valjati jer ne znaju zabiti.VELA je napisao/la:Koga bi ti doveo majke ti? Ne zna se ko je gori. Sto puta bolje morganu dati priliku.Carlo je napisao/la:volio bih gledati ngooa u prvom timu. nisam gledao tekmu, ali rekoše da je asistirao pelosiju, vidjećemo. na potezu je rodgers.
Rodgers nikad nece dati priliku tom malom, zato sto je obicna stozina k'o i Carrol, ne igra se fudbal samo glavom nego i nogama.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Pa ybt, Del Piero.
Ali naravno, on se ne uklapa u long-term projekt.

Ali naravno, on se ne uklapa u long-term projekt.
Greatness dies
- kumkalesic
- Kontakt:
Danko Lazović ne bi bio loše rješenje, ali i njega dovesti je veliki rizik zbog tih bubica u glavi. Ionako nam je klimava atmosfera i sada nam najmanje trebaju neki neželjeni ekscesi...o nekim prošlim igračima Liverpoola, koji zbog svoje "maestralnosti", još uvijek nemaju klub, ne bih ni pomišljao...
Nego, ovaj momak što je postavio ovu listu slobodnih napadača, ako mu nije teško da postavi i istu listu, ali za zadnje vezne igrače ili narodski rečeno kostolomce
, jer to je nama sada, bar po meni, i potrebnije...pa ono što nam je radio Arsenal iz kontri, to nas čeka i u narednim mečevima...to je dobitna kombinacija koju će svi pokušati iskoristiti u mečevima protiv nas...znam da je Nigel Reo Coker slobodan i njega bi trebalo dovesti i još jednu zamjenu za njega, kada ovaj dobije žuti karton...ima i još jedna opcija, a to je staviti Shelveya na to mjesto, pa nek' ulijeće i đe treba i đe ne treba
...znam samo jedno, a to je-ako nastavimo sa ovom trojicom u veznom redu, ne piše nam se dobro...
Januare, januare, daleko li si
Nego, ovaj momak što je postavio ovu listu slobodnih napadača, ako mu nije teško da postavi i istu listu, ali za zadnje vezne igrače ili narodski rečeno kostolomce

Januare, januare, daleko li si

Joint_fc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.