FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
87
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 231

BordoArmy88
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 13 avg 2022, 23:19

Fudo je napisao/la:
13 avg 2022, 23:14
Tesko ce biti sutra, al abd pobjeda. Samo da jos imamo napadaca u timu a da pase igri to bi bilo vrh.
Imam neki osjećaj da će i ovog Nardina ili Hamzu prosrati kad-tad pa da trpaju opušteno a Merso da dotuče protivnika... samo je odbrana trenutno najveći problem po meni... jer ni golman ne djeluje baš toliko sigurno kada ima slabiju odbranu ispred sebe... zato ne smije ni izletiti tek tako pa ide na siguricu zabetonirao se na liniji. :think:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 13 avg 2022, 23:24

NajvecaRadosti je napisao/la:
13 avg 2022, 23:18
1:3 sutra(Suljic 2x,Dzafic)

De neko odgovori yebemu zivot pitam 10 puta danas :D
Ima li Abubakar pravo nastupa sutra?
Neeeejma !! :D

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 13 avg 2022, 23:25

BordoArmy88 je napisao/la:
13 avg 2022, 23:19
Fudo je napisao/la:
13 avg 2022, 23:14
Tesko ce biti sutra, al abd pobjeda. Samo da jos imamo napadaca u timu a da pase igri to bi bilo vrh.
Imam neki osjećaj da će i ovog Nardina ili Hamzu prosrati kad-tad pa da trpaju opušteno a Merso da dotuče protivnika... samo je odbrana trenutno najveći problem po meni... jer ni golman ne djeluje baš toliko sigurno kada ima slabiju odbranu ispred sebe... zato ne smije ni izletiti tek tako pa ide na siguricu zabetonirao se na liniji. :think:
I napad je problem jer su svi nasi napadaci nekakve drvosjece, uzasno uzasno tromi spori. Hamza ili onaj balvan Nurdin dok nategnu prodje tekma. Jedino mogu valjati na prekide, ali nasi prekidi ili ubacaji su vecinom uzasni. Nama treba odbrana a i spic za kombinatoriku, a pod prvo da zna potrcati.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 avg 2022, 23:26

Mi imamo problem što nemamo igrača tipa rahmanovic . Ovo je sve pickasto i samo znaju mahati rukama.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 13 avg 2022, 23:29

Smajlagić mnogo bolji golgeter od Nurdina

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 13 avg 2022, 23:32

Sutra da napokon damo gol u prvih 45 minuta, da vidimo nesta novo u ovoj novoj sezoni :kafa:

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 13 avg 2022, 23:33

Ma Nurdin nepokretan lik. Njega mozes ko panj ubacit kad ganjas rezultat na bunker zadnjih 10 minuta ne bi li se odbila lopta od njega u gol, ali nit moze pravit presing, nit ima ikakve kreativnosti.

Onaj duduk Catakovic isto nesto slicno, samo sto od njega imas zagarantovanih 5-6 nabijanja lopte preko gola po utakmici, al zato je brat zategne iz sve snage pa se raja lozila jedno vrijeme da je neki suter jak.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 13 avg 2022, 23:41

Štoper i napadač koji može potrčat ako planiramo izborit evropu kamoli titula. Jasno ko dan

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 avg 2022, 23:44

Ok je kritikovati i argumente iznositi. Al stvarno je bezveze kad pocnete Ovaj balvan, duduk, onaj invalid, nema potrebe tako pisati.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 13 avg 2022, 23:45

Sta je vise sa tim Crnogorcem?
Zasto toliko dugo kod nas traje proces registracije pojacanja nikad mi nece bit jasno.
Nez ko je na Podcast Inkubator govorio da je smrt raditi za bh ligom kad je u pitanju papirologija.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 avg 2022, 23:45

Tamam kad pomislis da smo poceli stvari raditi kako treba i da smo krenuli pravim putem vratimo se na pocetak i ponovo deja vu momenti.
Naravno jos je moze se reci pocetak, stvaranje ekipe,neuigranost itd.,bice tu svega i svasta i pozitivno i negativno rano je za donositi neke zakljucke ali bojim se da se mi nikada necemo izdici iznad sivila ove liga unatoc potencijalu.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 avg 2022, 23:51

Ako ni Varesanovic ni Ikic nisu spremni za sutra ja bi:

Dizdarevic(zadnja sansa)

Musa-Drobarov-Trako-Tomasevic

Djokanovic-Cirjak

Dzafic-Kobiljar(Kapic)-Suljic

Catakovic

Po ovim danas objavama nesto mi govori da bi sutra Merso mogao krenuti od pocetka.Dizdarevicu dati jos jednu sansu,ako opet kiksa klupa.Daj tog Traku sta je toliko skrivio pa mu nijedan trener ne vjeruje.Djokanovic se mora vratiti u sredinu,volio bi vidjeti Catakovica na mjestu napadaca.Doveden zbog toga a najmanje igra to(pogotovo kod Dudica,mislim da nijednu utakmicu nije igrao napadaca cak ni na pripremama).Mozda cak zamjeniti strane Suljicu i Dzaficu posto vidim da Asmiru lijeva noga i nije nesto pa stalno mora umjesto obicnog centarsuta neki potez vise praviti a Dzaficu je svakako lijevo krilo prirodna pozicija
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 13 avg 2022, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 13 avg 2022, 23:53

Yebiga ovdje bi neki najsretniji bili da imamo jedno 42-43 igraca u rosteru, nakon 3-4 kola ne valja Nardin, ne valja Hamza, Ahmo star za prvog napadaca, daj novog.

Krivokapic i ako dodje nece biti prvi izbor, ne pravite Adriana od njega.

Treba nam stoper iskljucivo zbog povrede Anicica (ne prodaje Nihada) i tu se prica zavrsava. Pa stavite na papir koliko je igraca otislo + doslo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 13 avg 2022, 23:57

NajvecaRadosti je napisao/la:
13 avg 2022, 23:51
Ako ni Varesanovic ni Ikic nisu spremni za sutra ja bi:

Dizdarevic(zadnja sansa)

Musa-Drobarov-Trako-Tomasevic

Djokanovic-Cirjak

Dzafic-Kobiljar(Kapic)-Suljic

Catakovic

Po ovim danas objavama nesto mi govori da bi sutra Merso mogao krenuti od pocetka.Dizdarevicu dati jos jednu sansu,ako opet kiksa klupa.Daj tog Traku sta je toliko skrivio pa mu nijedan trener ne vjeruje.Djokanovic se mora vratiti u sredinu,volio bi vidjeti Catakovica na mjestu napadaca.Doveden zbog toga a najmanje igra to(pogotovo kod Dudica,mislim da nijednu utakmicu nije igrao napadaca cak ni na pripremama).Mozda cak zamjeniti strane Suljicu i Dzaficu posto vidim da Asmiru lijeva noga i nije nesto pa stalno mora umjesto obicnog centarsuta neki potez vise praviti a Dzaficu je svakako lijevo krilo prirodna pozicija
I ja sam danas o tome pricao, mislim da naprijed mogu svi zaigrati sem Dala. Realno je i da Ikic pocne ako je dobar, realno je i da iznenadi sa Kobiljarom. Mislim da Ramic nece pocet, kao ni Nardin u napadu ili Hamza na krilu.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 13 avg 2022, 23:59

LovacnaJelene je napisao/la:
13 avg 2022, 21:41
Atomski nogomet by Fele Dudik

Treba se potruditi pa sa ovakvom ekipom Sarajeva primiti petaka od ovakve ekipe TC :tokralju:
Vrati se u rupu i ne izlazi iz nje
Sve mi znamo.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 14 avg 2022, 00:00

JavierBosnia je napisao/la:
13 avg 2022, 23:53
Yebiga ovdje bi neki najsretniji bili da imamo jedno 42-43 igraca u rosteru, nakon 3-4 kola ne valja Nardin, ne valja Hamza, Ahmo star za prvog napadaca, daj novog.

Treba nam stoper iskljucivo zbog povrede Anicica (ne prodaje Nihada) i tu se prica zavrsava. Pa stavite na papir koliko je igraca otislo + doslo
Nije najvaznije koliko je doslo ili koliko je otislo vec ko je otisao a ko dosao. Imas trenera Dudica, koji preferira neku vrstu presinga a dovedes Nurdina koji preferira imitaciju bukve. Totalno neplanski se rade transferi

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 avg 2022, 00:01

Zaboravljate da dva igraca zasticeno godiste moraju igrat

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 avg 2022, 00:03

Fudo je napisao/la:
14 avg 2022, 00:00

Nije najvaznije koliko je doslo ili koliko je otislo vec ko je otisao a ko dosao. Imas trenera Dudica, koji preferira neku vrstu presinga a dovedes Nurdina koji preferira imitaciju bukve. Totalno neplanski se rade transferi
Pa do juce je vecina ovdje od Nurudina pravila Ronalda,ljudima bilo koje ime spomenes pocnu da velicaju a bez da su ga gledali,bespotreban igrac jer vec imas jednog slicnog ali sve je to ok uvijek bude promasaja

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 14 avg 2022, 00:07

mosarajvosa83 je napisao/la:
14 avg 2022, 00:03
Fudo je napisao/la:
14 avg 2022, 00:00

Pa do juce je vecina ovdje od Nurudina pravila Ronalda,ljudima bilo koje ime spomenes pocnu da velicaju a bez da su ga gledali,bespotreban igrac jer vec imas jednog slicnog ali sve je to ok uvijek bude promasaja
Istina. Uvjek bude promasaja i to je normalno. Ali nije promasaj ako hoces da igras presing ili pas igru kroz sredinu, a ti dovedes Carsten Janckera. To je manjak vizije ili daj sta das.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 avg 2022, 00:08

mosarajvosa83 je napisao/la:
14 avg 2022, 00:01
Zaboravljate da dva igraca zasticeno godiste moraju igrat
Trako i golman

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_ i 58 gostiju.