pokusao te benz demantovatiMARCELO je napisao/la:Znam da cesto vrijedjamo nase drage kopulacione organe,al ovaj benz je bas ko qrac,Znaci lik je mekan u duelima a tvrd kad treba loptu ustopat,uvijek naopako..
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Jaki Benz nastavlja dominaciju. Yebo li vas on
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
Yebo te Bog šta je Ronaldo uradio za 45 minuta? Šta je Xabi uradio? Nije niko ništa. Šta si se okomio na igrača koji redovno zabija golove.Sveti je napisao/la:Jaki Benz nastavlja dominaciju. Yebo li vas on
naprijed rejal
Benzema

ne psuj, Benzema je kritican blago receno....kontrola lopte mu na nivou nekog poluamatera,a ne igraca Reala.
svaka mu se odbila po 3 metra od njega
svaka mu se odbila po 3 metra od njega
Pa cijela ti ekipa igra za jednog igrača, ne znam šta pričaš ti bezveze? Pa taj Benzema je ove sezone uradio više posla na terenu nego Di Maria, Isco i Bale zajedno.Sveti je napisao/la:dan te yebo poredis ljude koji urade 99% posla kada benzema da gol, potonji uglavnom samo nogu postavi, a nerijetko i to promaši
![]()
Benzema najbolji nakon Ramosa i Pepea.
Pojedoše nas Rico i Di Maria.I Ronaldovo ne trčanje u odbranu,na desnoj strani uvijek prostora za Susaetu i De Marcosa.
Pojedoše nas Rico i Di Maria.I Ronaldovo ne trčanje u odbranu,na desnoj strani uvijek prostora za Susaetu i De Marcosa.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jeste uradio i kakve to veze ima sa mojim postom? Nisam napisao da su ta trojca bolji od njega, rekao sam samo da je čovjek veceras panj, sto znaci da su i ta trojca povremeno
naprijed rejal
Rekao si "Jaki Benzema nastavlja dominaciju yebo li vas on". Očigledno je šta si ti rekao i šta si htio reći.
Jel' radi ovo?DakaZdici je napisao/la:SPORT KLUB
Ja ne mogu vjerovat da neko ko prati fudbal izjavi da je Benzema bio dobar, ili da nije bio los.
Pa on je kriminalan, a ovaj posljednji pokusaj petom je zacinio ovo nevjerovatno poluvrijeme za njega
Pa on je kriminalan, a ovaj posljednji pokusaj petom je zacinio ovo nevjerovatno poluvrijeme za njega
- KapioFootball
- Kontakt:
pa hajde molim te reci da nije panj. Pogađa uglavnom golove koje je teze promašiti, a nerijetko ih i promašuje, sto smo i malo prije vidjeli od samog demonstratoraArbeloa17 je napisao/la:Rekao si "Jaki Benzema nastavlja dominaciju yebo li vas on". Očigledno je šta si ti rekao i šta si htio reći.
naprijed rejal
Zaboravio si Carvajala.Kawhi je napisao/la:Benzema najbolji nakon Ramosa i Pepea.
Radilo je, probajKanister je napisao/la:Jel' radi ovo?DakaZdici je napisao/la:SPORT KLUB
Hala Madrid!
Ne mogu da vjerujem da se vodi raprava dal je benz panj ili ne.
Svako danas prati fudbal,stvarno. Vjerovatno po istima nam fali znalac Arbeloa koji nikad utakmicu nije usro u derbijima.
Svako danas prati fudbal,stvarno. Vjerovatno po istima nam fali znalac Arbeloa koji nikad utakmicu nije usro u derbijima.
Nad tobom sunce najljepše sja
Šta to treba da znači?pinoglavi je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se vodi raprava dal je benz panj ili ne.
Skoncentriši se i shvati sam.Arbeloa17 je napisao/la:Šta to treba da znači?pinoglavi je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se vodi raprava dal je benz panj ili ne.
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa ne, stvarno ne mogu shvatiti šta to treba da znači. De objasni mi, možda ja nisam dovoljno sposoban da te skontam...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.