Svaka ti cast , mogu zamislit samo sta su juce pokusavali nad Diattom. Iako je momak pauzirao bruku vremena zbog loma noge kojeg je upravo zaradio u Hadzicima. Ljudi ne mogu podnijeti da je neko uspjesniji i to ti je.SarajlijaTM je napisao/la:Fino se issmijah citajuci polemiku od pocetka,ne ukljucujem se inace,al da ti ipak nesto kazem.arminarsenal je napisao/la:Nisam rekao da sam Messi,al za one danas sto su poceli utakmicu fkt jesam Messi,ne kazem da ja trebam igrat za FKS,ne znam uopste odakle oni fudbalski maljevi danas u bordo dresu,za FKS trebaju da igraju igraci dostojni tog dresa a nasi pojedinci nisu dostojni ni kantonalne lige vjeruj mi !Sarajlijc@ je napisao/la: Pa dodji momcino pokazi se i igraj.
znas ti onu staru narodnu :"Malo macku govedja glava"? nemas pojma...
e to ti je upravo ovo sto ti/vi iz hadzica mislite,naime i sarajevo i zeljo bi vas u svakoj kvalifikacionoj utakmici pregazili,a to sto su ljudi dosli odigrati rekreativnu tekmu,cisto forme radi i isprobavanja taktika,a ne da vas nabuse je druga stvar. i odma se nadignete,da mozete uzeti pl,nemoj biti smjesan
ne branim pitare,al iz tvojih postova se vidi ljubomora sto ne igras u nekom gradskom prvoligasu
Jel ti krivo sto je ono "siroce" diatta,a znas na sta mislim,uspio,relativno,iako ste mu obije noge slomili dok je u hadzicima igrao iz ljubomore,sto vas je na oko bacao? momku umal karijeru unistili,pa ni dan danas nije isti.
budi siguran da bi vas svaki premijerligas pregazio,od prvog do zadnjeg,samo da je kvalifikaciona utakmica...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ako nek od nase raje zna koja ce nam firma biti novi sponzor za dresove i opremu, neka napise u PP.
Hvala.
Hvala.

FKS prije svega treba jedan dobar napadač jer sa ovim Hadzicem tesko se sta moze. Prije svega on se trudi, trckara po terenu al svaki malo snazniji kontakt zavrsi na zemlji(vjerovatno zeli izboriti prekrsaj). Ne znam ni sam kako je postigao ovih jel 7 bjese golova..
- franklampard8
- Kontakt:
I mene ozbacite raja plsVamos je napisao/la:Ako nek od nase raje zna koja ce nam firma biti novi sponzor za dresove i opremu, neka napise u PP.
Hvala.

1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nemojte mahalat svega vam, sve u svoje vrijeme 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ne bih rekao da mu je bolje presjediti Radnik, jer nema Šunjevarića, a ko zna hoće li uopće biti igrač Sarajeva u prvom kolu druge polusezone...afa97 je napisao/la:a da si samo malo provjerio informacije saznao bi da mu je puno bolje presjediti Radnik nego Celik jer bi dobio zuti karton u Bijeljinia, a je Radnik lakse gostovanje nego CelikTabija je napisao/la:Majke mi pa nas svako marse ko stigne sada i Radnik Hadžici...a i ovi nasi bijednici 0-0..ako bod izvucemo u Bijeljini extra al bgm zijan nam je 95%.Ionaj Sesar majku **** svoju pravi namjeran prekrsaj protiv zrinjskog da ne ide u Bijeljinu..fuj a mi ga dizemo u nebesa..da hoce otici ma makar Comora gledao..
P.S. Navodno će na utakmici biti neki pokloni za navijače Sarajeva, neke nagradne igre, nemam pojma...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Svako ima pravo pisati ali ne sta hoce on:psovanje, vrijedjanje i slicno.
, ovo navodim kao primjer dodjem i ja na vasu temu zezam se malo nikoga nisam uvrijedio i sl. 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Ko je reko da cu ja ba sta pricas gluposti??
Ja necu da psujem nikom ni ti da vrijedjam bez razloga i tad bi razmislio da li bi ga uvrijedio toliko vidim i ja da administracija ne radi svoj posao.

Ja necu da psujem nikom ni ti da vrijedjam bez razloga i tad bi razmislio da li bi ga uvrijedio toliko vidim i ja da administracija ne radi svoj posao.

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kakva si ti nahladaDevilS je napisao/la:Ko je reko da cu ja ba sta pricas gluposti??![]()

Za zivot cijeli!
Moras ti na svaku reagirati...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kakva si ti nahladaDevilS je napisao/la:Ko je reko da cu ja ba sta pricas gluposti??![]()

- champions1921
Ti si jedan kralj veliki.. Uvjek mrtva pozitiva.. Odgojen i pristojan.. Tebi licno sve pohvale ali ne i vecini tvojih postovaDevilS je napisao/la:Ko je reko da cu ja ba sta pricas gluposti??![]()

BUDI ŽELJO !!!
Hvala na lijepim komplimentima, ma necu se petljati u admin tim no sikiriki, i ti si jedan od boljih komsija i ona cura vasa ostalo sve prosjek.champions1921 je napisao/la:Ti si jedan kralj veliki.. Uvjek mrtva pozitiva.. Odgojen i pristojan.. Tebi licno sve pohvale ali ne i vecini tvojih postovaDevilS je napisao/la:Ko je reko da cu ja ba sta pricas gluposti??![]()
Ja necu da psujem nikom ni ti da vrijedjam bez razloga i tad bi razmislio da li bi ga uvrijedio toliko vidim i ja da administracija ne radi svoj posao.Predlazem ti da se ne mijesas u rad administracije
..

-
- Kontakt:
zna li neko hoce li sutra biti direktan prenos, na derbiju su najavili da hoce 

Biće prenos na Moja TV i na Moja web tv..pitarturbe je napisao/la:zna li neko hoce li sutra biti direktan prenos, na derbiju su najavili da hoce

Pozdrav za jarana Devilsa i ostale pripadnike bordo nacije kao i svim dobronamjernim na ovoj stranici!
Sarajevo ljubavi moja!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
haj skontajte kakav link da se to pogleda, ako nije frkahilmo je napisao/la:Biće prenos na Moja TV i na Moja web tv..pitarturbe je napisao/la:zna li neko hoce li sutra biti direktan prenos, na derbiju su najavili da hoce
Za zivot cijeli!
Ma ja, i nemojte skrivanja linkova po fks infu 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Otpozdrav.sekac je napisao/la:Pozdrav za jarana Devilsa i ostale pripadnike bordo nacije kao i svim dobronamjernim na ovoj stranici!

Ako bude na fksinfu, nabacit ću ja linkexbabilon je napisao/la:Ma ja, i nemojte skrivanja linkova po fks infu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.