FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Godra mi pravo sto trio fantastikus(Krpic,Ahmetovic,Mujic)rade svoj poso...ubise sva trojica 
Husref na pravim mukama,ne zna koga stavit u pocetnu postavu

Husref na pravim mukama,ne zna koga stavit u pocetnu postavu

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Jos se i Igor oporavio kad i on tu uskoci
.

Ma kakviPES2012 je napisao/la:Zanima me po vasem mišljenju dali je Piric bolji od Fejzica?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Zodiac je napisao/la:Jos se i Igor oporavio kad i on tu uskoci![]()
.
Igoru najvise odgovara ovaj snijeg..sedmica odmora ne igra se tekma i odmah se kolo ranije vraca ako bog da
Nego ne znam gdje bi igrali oni kojih smo se rijesili..pa jesu neki bili nasa djeca ali zaista nisu neki mogli odgovorit zahtjevima
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ako moze neko ko je danas bio na Tusnju nek napise kakvi su bili Hodžić i Čolović
nazalost nisam mogao danas na Tusanj, zao mi je sto sam propustio derbi sa predgrađem

nazalost nisam mogao danas na Tusanj, zao mi je sto sam propustio derbi sa predgrađem

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ti si bolji od FejzicaPES2012 je napisao/la:Zanima me po vasem mišljenju dali je Piric bolji od Fejzica?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Čolović je igrao u drugom pol. ali po desnoj strani jer je lijevo igrao Mehidić. Ne snalazi se po desnoj strani baš najbolje. Za Hodžića možeš pročitati na prethodnoj stranici.fukarezv je napisao/la:Ako moze neko ko je danas bio na Tusnju nek napise kakvi su bili Hodžić i Čolović![]()
nazalost nisam mogao danas na Tusanj, zao mi je sto sam propustio derbi sa predgrađem![]()
Ja volim FK Tuzla City
Liječenje popodnevnih frustracija, razbijanje dosade...

Nađi bolje odrađen grb, ili isijeci ovu bijelu okolicu. Loše izgleda kad ima bijeli okvir, a svakako je i po ps-u bez bijele boje 

Grb kod prve slike mi izgleda prekrupan i ističe se. LenovoNKMramor je napisao/la:Liječenje popodnevnih frustracija, razbijanje dosade...![]()

Eh NIKE . . .
Nego kad smo kod grba, zar nije bolje da ova "petokraka" ima još nešto što će ga okruživati, nešto kao "četverokut", "trokut" i sl.
Gostujući je inače prerađen Zenitov dres, domaći Trabzonsporov, čisto jer mi je dosadno, a ne pada mi ništa novo na pamet. 

Probaj grb doraditi.Možda ga nekad i usvojeNKMramor je napisao/la:Gostujući je inače prerađen Zenitov dres, domaći Trabzonsporov, čisto jer mi je dosadno, a ne pada mi ništa novo na pamet.

Maher si ti za ovo !!!!
@ Mramor
Odlicni dresovi brate ljepota za oci. Kad ti je vec dosadno mozes li na ovom bijelom umjesto te velike crveno crne trake staviti u dijagonali dvije linije ( crveno crne naravno ) nesto kao ovaj njemacki triko, bio bi pravo sminkerski i za grada ono na jeans, starke
sto se tice grba mozda za jedan broj manji da bude

Odlicni dresovi brate ljepota za oci. Kad ti je vec dosadno mozes li na ovom bijelom umjesto te velike crveno crne trake staviti u dijagonali dvije linije ( crveno crne naravno ) nesto kao ovaj njemacki triko, bio bi pravo sminkerski i za grada ono na jeans, starke

sto se tice grba mozda za jedan broj manji da bude

samo Sloboda
Elegancija...
Naravno ovo je postojeći adidasov dizajn, tako da...

sloboda72
ti si spominjao te neke zdravstvene probleme kod Ahmetovića, a protiv Travnika je bio na 50%, reče Husref, pa koliko treba da se to rješi? na koliko % će bit' u Zenici, dvije sedmice će proć' od Travnika?
ti si spominjao te neke zdravstvene probleme kod Ahmetovića, a protiv Travnika je bio na 50%, reče Husref, pa koliko treba da se to rješi? na koliko % će bit' u Zenici, dvije sedmice će proć' od Travnika?

kako napreduju administrativni poslovi,dokle se doslo sa tuzbama onih 10 famoznih fudbalera,dokle se stiglo sa onim ljekarom za bolesti mu trebalo....imal ikakvih vijesti....il je opet zatisje pred buru.
kod nas se sve ruzno i lijepo desi preko noci,odjednom bum.

kod nas se sve ruzno i lijepo desi preko noci,odjednom bum.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.