sta reci...Forza Juve, ugodnih +8 za mjesec januar
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Contentissimo
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
svake godine laju i onda dodju i po obicaju popiju 4 komada, doduse ove godine smo bili samilosni pa smo se zaustavili na 3, i nismo htjeli ici naprijed...i tu smo pokazali kakva smo gospoda...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Tri komada, hvala doviđenja i prijatno.
Nisam se mogao oteti utisku da je prvih pola sata bilo dosta taktike Contea da pusti Romu neka napada, sad što smo u tih pola sata imali groznog Bonnucija, nekonstantnog Pirla i mladalački prhtavca Pogbu to je drugi par opanaka.
Buffon - stari dobri Gigi, kad je trebalo uhvatio što je išlo i smirio situaciju.
Barzagli - drago mi je što će pauzirati iduću, treba nam odmoran za sljedeće bitke a i neka igra Martin. Dobro je Barza odradio ovo večeras.
Chiellini - king kong, ubijao gdje je igrao, nema proći, baš je bio raspoložen
Bonucci - i pored gola koji je dao sve sam mu živo ispsovao u prvom poluvremenu, letjele su čaše po kući
, ne znam koji qraz on poteže prema naprijed kad je sto posto sigurno da će mu neko uzeti loptu.
Asamoah - trgnuo se u drugom poluvremenu, pauza i na njega djelovala
Pirlo - osjetio se nedostatak tekmi, izgubio nekoliko groznih lopti koje su mogle koštati ekipu, mada je ''potegao'' kada treba i kod onog slobodnjaka i kod situacije kad se Castan pretvorio u golmana
Pogba - osjeti se diletantski mčađahni pristup tekmi, dijamant kojem još treba iskustva, kad je izgubiš jarane nemoj se potezati za kikice već što prije vraćaj u svoj posjed...
Vidal - kralj!!!!!!! preorao i ovu tekmu.
Tevez - čudo pa onde asistira Vidalu... dobar je bio i nadam se da nije ozbiljnija povreda.
Llorente - borio se mačić sa Castanom i Benatiom... može i mora bolje.
Marchisio i Quags popunili roster... Vučinić je malo više igrao i vidi se da fali tekmi... 30 je tu kuka... možda već iduće sezone adio Mirko...
Ovih osam boba prednosti ne mora ništa da znači... onomad 2000-e godine nekad u martu je bilo 9 bodova ispred Lazia i na kraju su nebesko-plavi digki Scudetto!!!!!!!
Ništa ne prepuštati slučaju, mada sam ubijeđen da nema opuštanja kod Mistera
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Nisam se mogao oteti utisku da je prvih pola sata bilo dosta taktike Contea da pusti Romu neka napada, sad što smo u tih pola sata imali groznog Bonnucija, nekonstantnog Pirla i mladalački prhtavca Pogbu to je drugi par opanaka.
Buffon - stari dobri Gigi, kad je trebalo uhvatio što je išlo i smirio situaciju.
Barzagli - drago mi je što će pauzirati iduću, treba nam odmoran za sljedeće bitke a i neka igra Martin. Dobro je Barza odradio ovo večeras.
Chiellini - king kong, ubijao gdje je igrao, nema proći, baš je bio raspoložen
Bonucci - i pored gola koji je dao sve sam mu živo ispsovao u prvom poluvremenu, letjele su čaše po kući
Asamoah - trgnuo se u drugom poluvremenu, pauza i na njega djelovala
Pirlo - osjetio se nedostatak tekmi, izgubio nekoliko groznih lopti koje su mogle koštati ekipu, mada je ''potegao'' kada treba i kod onog slobodnjaka i kod situacije kad se Castan pretvorio u golmana
Pogba - osjeti se diletantski mčađahni pristup tekmi, dijamant kojem još treba iskustva, kad je izgubiš jarane nemoj se potezati za kikice već što prije vraćaj u svoj posjed...
Vidal - kralj!!!!!!! preorao i ovu tekmu.
Tevez - čudo pa onde asistira Vidalu... dobar je bio i nadam se da nije ozbiljnija povreda.
Llorente - borio se mačić sa Castanom i Benatiom... može i mora bolje.
Marchisio i Quags popunili roster... Vučinić je malo više igrao i vidi se da fali tekmi... 30 je tu kuka... možda već iduće sezone adio Mirko...
Ovih osam boba prednosti ne mora ništa da znači... onomad 2000-e godine nekad u martu je bilo 9 bodova ispred Lazia i na kraju su nebesko-plavi digki Scudetto!!!!!!!
Ništa ne prepuštati slučaju, mada sam ubijeđen da nema opuštanja kod Mistera
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Burberry46
- Kontakt:
Sta sam vam rekaoBurberry46 je napisao/la:Sta ste se prepaliRoma je nasa redovna musterija, dobijamo abd
Vrlo bitna pobjeda, cestitke igracima, prvi gol u pravom trenutku smo zabili, iako mi se na pocetku nije svidjela taktika, na kraju je ispalo odlicno, bravo Conte!
Pirlo abd mora produziti ugovor, doktor, kakve lopte dijeli
GRANDE JUVE
1946
Luciano Moggi je veceras bio po prvi put na stadionu, dva crvena su mi sumnjiva
Juve, Moggi è allo Stadium. È la prima volta per l'ex dg
Al suo arrivo in tribuna, l'ex dirigente è stato accolto dagli applausi della tribuna e molti sono andati a chiedergli l’autografo o una fotografia

Al suo arrivo in tribuna, l'ex dirigente è stato accolto dagli applausi della tribuna e molti sono andati a chiedergli l’autografo o una fotografia

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Lippi je napisao/la:Luciano Moggi je veceras bio po prvi put na stadionu, dva crvena su mi sumnjiva![]()
Znaci sa tribina je Rizzolia zvao
- AvantiSignora
- Kontakt:
Jes me iznerviro s onim kiksom izpocetka al na kraju ga zabi , pa eto zasluzio je da ovo postavim

i da dva gospodina

i da dva gospodina

Zadnja izmjena: AvantiSignora, dana/u 05 jan 2014, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- Burberry46
- Kontakt:
Yucca je napisao/la:Lippi je napisao/la:Luciano Moggi je veceras bio po prvi put na stadionu, dva crvena su mi sumnjiva![]()
Znaci sa tribina je Rizzolia zvao![]()
![]()
Iz pouzdanih izvora koje ne smijem radi svoje sigurnosti da otkrijem, Moggi je veceras slao dimne signale Rizzoliu, stari indijanski nacin komunikacije samo je Luciano usavrsio koristeci kubu, ipak moderna su vremena.
Lippi@
Svaka cast druze

Ima neko video Trezeguet izlaska na teren i pozdravljanja navijaca
Svaka cast druze
Ima neko video Trezeguet izlaska na teren i pozdravljanja navijaca
- AvantiSignora
- Kontakt:

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
vincenttan
- Kontakt:
jao kako ga je konte pojeo veceras 
znaci, dao im loptu u noge i time im unistio krilne napadace, unistio im sve
Jedino nam je probleme malo pravio pjanic dok je jos bio zdrav, al nista posebno... ugl
takticka pobjeda kontea, al ono strasno
Sad je na redu obaranje nekih rekorda i tako to
znaci, dao im loptu u noge i time im unistio krilne napadace, unistio im sve
Jedino nam je probleme malo pravio pjanic dok je jos bio zdrav, al nista posebno... ugl
takticka pobjeda kontea, al ono strasno
Sad je na redu obaranje nekih rekorda i tako to
Tekme u Torinu vs Roma
14 - 1 ( 4 - 1 , 4 - 0 , 3 - 0 , 3 - 0 )

14 - 1 ( 4 - 1 , 4 - 0 , 3 - 0 , 3 - 0 )
- Burberry46
- Kontakt:
Već sam sve što je trebalo napisao na temi Serie A, a ovdje samo da čestitam pobjedu / Scudeto...Skoro je ovo pa riješeno i to opet Juve rutinski... 
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Dobra utakmicu Juventusa, osim samo otvaranje i prvi 15tak minuta, ali i danas sam pisao da neće biti srljanja, jer je i bod dobar za Contea. Na vrijeme se smo dali gol, tako da smo su se mogli dobro postaviti nazad, da se ne dozvoli Romi neka kontra. Drugi gol je došao u najbolje vrijeme, a poslije su sami sebi presudili, ali tako je kad previše laješ i prozivaš (očekuješ više od realnog).
Nadam se da Tevez nije zadobio neku veću povredu. Odigrao je maestralno, kakvo proigravanje kod gola
. Bilo je par grešaka Pirla, Pogbe i Bonuccia, ali sve u svemu odlično. I neka ga je i Bonucci zabio, zasluzio je
.
Nadam se da Tevez nije zadobio neku veću povredu. Odigrao je maestralno, kakvo proigravanje kod gola
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Bonucci je uz poznate starosjedioce najveći Juventino u ekipi uz Vidala naravno.
Za to uvijek ima poseban respect...
Juve na terenu govori, kao i uvjek.
Za to uvijek ima poseban respect...
Juve na terenu govori, kao i uvjek.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- IlCapitano
- Kontakt:
Kao i uvijek, odgovori dolaze na terenu, Conte prekucao još jednom, fenomenalna taktička postavka, pojeo je Garciu.
Romanisti, i igrači i navijači, pokazali seljački mentalitet. I lajanje prije utakmice je podnošljivo, ali ciganluk i hinjski pristup porazu je karakteristika malih ekipica.
Vidal još jednom oduševio, nevjerovatno kako čovjek igra kad je 100% motiviran, Giorgio prekucao. Jesam li ja jedini ulovio smiješak Caceresa na klupi kad je Barza dobio žuti?
U priloženom u spoileru možete pročitati većinu lajanja prije, u toku i nakon utakmice...
I ovo je samo mali dio. Nije poredano po vremenskom slijedu, ali shvatit ćete iz konteksta.
I da, neki će reći malodušnost, ovo prikupljanje citata, ali ciganluk počevši od Castanovog nabijanja Vidala loptom, pa starta DDR-a, pa maloumnih komentara nakon utakmice, jednostavno nisu ostavili nikakvu drugu opciju.
Romanisti, i igrači i navijači, pokazali seljački mentalitet. I lajanje prije utakmice je podnošljivo, ali ciganluk i hinjski pristup porazu je karakteristika malih ekipica.
Vidal još jednom oduševio, nevjerovatno kako čovjek igra kad je 100% motiviran, Giorgio prekucao. Jesam li ja jedini ulovio smiješak Caceresa na klupi kad je Barza dobio žuti?
U priloženom u spoileru možete pročitati većinu lajanja prije, u toku i nakon utakmice...
I da, neki će reći malodušnost, ovo prikupljanje citata, ali ciganluk počevši od Castanovog nabijanja Vidala loptom, pa starta DDR-a, pa maloumnih komentara nakon utakmice, jednostavno nisu ostavili nikakvu drugu opciju.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
I ja sam vidio, ali ne bih me cudilo da Ogbonna zaigraIlCapitano je napisao/la:Jesam li ja jedini ulovio smiješak Caceresa na klupi kad je Barza dobio žuti?![]()
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Contentissimo
- Kontakt:
nisiPadovan je napisao/la:I ja sam vidio, ali ne bih me cudilo da Ogbonna zaigraIlCapitano je napisao/la:Jesam li ja jedini ulovio smiješak Caceresa na klupi kad je Barza dobio žuti?![]()
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.