Nema !Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze, ali prvo izadi vidi ima li me vanisamirr je napisao/la:Hocu ja da budem kanta godine !
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Tuzlansko prokletstvo. Čak i ovdje gdje su najbolji i gdje im ide, nisu u stanju da uzmu trofej. Šta ćeš... I prošle godine solinas imao put ka trofeju al ga zayebase pitari sa svojim glasovima.Besic je napisao/la:Ajd priznaj da ti je žao što na kanti ove godine neće pobjedit krleža ili neko iz Indirove imperijeshzna je napisao/la:itd.![]()
![]()
Ta dioba prvog mjesta je za sad najveći uspjeh Slobodanke i njenih fanova.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Solinas je lani osvojio pola pehara i postao trofejniji od Slobode.
siso jedna ja kad sam osvajo medalje i predstavljao drzavu ti si bio u jajima.FrancescoTotti je napisao/la:Opusti se sariel i gledaj kako osvajas prvu i jedinu medalju u svom zivotu.
nemoj ti meni opusteno,opusti sebe.klosaru jedan
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jedino ako postoji drzavno prvenstvo u glupoci, a i tu bi bio nesposoban da osvojis prvo mjesto s obzirom da si iz tuzle. Al ne brini, ovoga puta ce se drustvo sa ove svete teme potruditi da te ovaj put kanta ne zaobidjeSariel je napisao/la:siso jedna ja kad sam osvajo medalje i predstavljao drzavu ti si bio u jajima.FrancescoTotti je napisao/la:Opusti se sariel i gledaj kako osvajas prvu i jedinu medalju u svom zivotu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
jes jes u pravu si.. evo hiljada maraka da vidis medalje uzivo.smijes?ja svoje medalje ne prodajem ni za kakve pare..da ne bude neposrazuma ko neki..FrancescoTotti je napisao/la:Jedino ako postoji drzavno prvenstvo u glupoci, a i tu bi bio nesposoban da osvojis prvo mjesto s obzirom da si iz tuzle. Al ne brini, ovoga puta ce se drustvo sa ove svete teme potruditi da te ovaj put kanta ne zaobidjeSariel je napisao/la:siso jedna ja kad sam osvajo medalje i predstavljao drzavu ti si bio u jajima.FrancescoTotti je napisao/la:Opusti se sariel i gledaj kako osvajas prvu i jedinu medalju u svom zivotu.
nudim lovu za smjelost
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Izvini, ne usudjujem se da te pogledam, ne volim horore 
-
narodniheroj
- Kontakt:
Thetraphak1921 je napisao/la:Solinas je lani osvojio pola pehara i postao trofejniji od Slobode.
ma nemas ti tu sta sad supljirat karakterna pizdica.meni bolan treba kondom s vama...da ne naograjisem.FrancescoTotti je napisao/la:Izvini, ne usudjujem se da te pogledam, ne volim horore
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Sariel je napisao/la:ma nemas ti tu sta sad supljirat karakterna pizdica.meni bolan treba kondom s vama...da ne naograjisem.FrancescoTotti je napisao/la:Izvini, ne usudjujem se da te pogledam, ne volim horore
Molim ljude dobre volje da mu pomognu i navuku kondom na njega. Navukao bi on sam na sebe, ali ku.rac nikad nije imao ruke.
Sariel je prvi favorit za kantu, jer ne moze niko sa njim se mjeriti u retardaciji. Ali opet grehota glasati za debila i pokloniti mu dres repke! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sariel u setnji trgom slobode nakon pobjede protiv celika...

frajer i ti jele...Thetraphak1921 je napisao/la:Sariel je napisao/la:ma nemas ti tu sta sad supljirat karakterna pizdica.meni bolan treba kondom s vama...da ne naograjisem.FrancescoTotti je napisao/la:Izvini, ne usudjujem se da te pogledam, ne volim horore
Molim ljude dobre volje da mu pomognu i navuku kondom na njega. Navukao bi on sam na sebe, ali ku.rac nikad nije imao ruke.
vidim...
mogu mislit koji morz uzivo..gumenjak, pihtija, akromegalija... nesto od tog ne gine...tipicni...
Bezobrazno.Thetraphak1921 je napisao/la:Sariel je napisao/la:ma nemas ti tu sta sad supljirat karakterna pizdica.meni bolan treba kondom s vama...da ne naograjisem.FrancescoTotti je napisao/la:Izvini, ne usudjujem se da te pogledam, ne volim horore
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
jelde nisi ni svjestan svoje nesvijesti koliko je pogresno to sto koristis za poentiranje?joker90 je napisao/la:Sariel je prvi favorit za kantu, jer ne moze niko sa njim se mjeriti u retardaciji. Ali opet grehota glasati za debila i pokloniti mu dres repke!
jadno i bijedno, uostalom ko komplet tema... grebete noktima po vlastitim **** i dobro vam ide.
da budalo!shzna je napisao/la:
Bezobrazno.![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ispravka pogresnog navoda: Grebemo po tebi.
ne grebes ti pizdek nigdje i nista, i preko neta pricas u mnozini jer si pizdek...FrancescoTotti je napisao/la:Ispravka pogresnog navoda: Grebemo po tebi.
a ja sam tebe mozda i zagrebo... ne znam pitaj mater...
- TobeYarabi
- Kontakt:
zlatni šari

-
narodniheroj
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:zlatni šari![]()
ahahahaa šari kolekcionar medalja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.