Tek sad' sam ušao na forum, dobio si odgovor.ultrasstyle_tz je napisao/la:@NKMramor imas pp

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Tek sad' sam ušao na forum, dobio si odgovor.ultrasstyle_tz je napisao/la:@NKMramor imas pp
Skver je napisao/la:Opet pesimizam, kakav ba reprogram duga i skupstina. Reprogramirat ce se dug, niko nije nije lud da se to ne uradi, a pogotovo Husic. Kakva skupstina.......sta ce oni odluciti, oni jos mogu samo odluciti da se rasformira skupstina u oovom sazivu.....sta ima bijeda odlucivati.....napravit ce se skupstina akcionara, ljudi koji ce uloziti u klub i sami odlucivati o svojim akcijama u klubu....nikakvo izmisljanje tople vode. Jedino mozda oni hoce ko' Zeljo da bude omjer 51:49 u korist ove trenutne skupstine, da ljudi ulazu a oni kao vecinski vlasnik da odlucuju. E to sigurno nece docekati, koja ce im budala dati pare....nismo mi Bajern a ovo nije Njemacka, da Sloboda ima 10 miliona ajvara na racunu pa prodaju 49% upravljackih prava. Ovo je BiH.sloboda72 je napisao/la:Mi još nismo potpisali Reprogam duga na ime poreza , sa Poreskom upravom F BiH.To znači da faraon još nije ispunio svoju obavezu.Predsjednik Husić ne može poreski dug prihvatiti na svoja leđa.On za taj dug traži jasne garancije Gradske vlasti. Dolazak faraona (tek) na drugu sjednicu Skupštine je de fakto prihvatanje obaveze Reprograma. Naravno da mi imamo rezervu prema njemu i svim nj. obećanjima. Najavljena Skupština u februaru nije održana a neće je ni biti do juna.Čak ni novoizglasani Statut Kluba nije postavljen na Službenoj stranici .Mi smo saznali za igračka pojačanja i obradovali se igri i pobjedi protiv Travnika. Nažalost puno toga ne znamo ali naslućujemo. Bojim se da kad saznamo, ne bude već kasno. Neće njih Husić čekati u nedogled i slušati njihove prazne priče. Obećanja smo se naslušali vrijeme je za djela.(Ne) potpisivanje Reprogama će biti jasan znak da li se sa obećanja prelazi na djela.
+1 100% si upravu...Samo on siri ovdje pesimizam...Dobro se sjecam kad je Azmir najavio povlacenje, smorio je bio sa pricom oko Jasmina Imamovica...Ako imas sta protiv covjeka idi bolan do opstine pa mu se istresi, zadovolji sebi dusuBatva je napisao/la:Drug @Sloboda72, ti si preopterecen gospodinom Jasminom Imamovicem i svime sto se vezuje za njega. Sticem dojam da, kad' bi bilo ko drugi umjesto Faraona dijelio ovu pricu, tebe b zivo kita bolila za tim. Opusti se ba, ima i gorih i neodgovornijih i vecih lopova od njega.
Bez obzira na sve, imaš pravo!!! Jeebiga, imamo mi dovoljno godina da smo slušali jednu te istu priču i da nas svaki put iznova levate.Pun nam je kuurac priče i evo slušamo je toliko godina da ovi što ti repliciraju da si pesimista nemaju ni godina života. Nebitno o čemu je riječ ali u pojedinim se samo ponavljaju u svojim lažima.Svaka čast Azmiru jer on nešto konkretno radi, ali . . . .sloboda72 je napisao/la:Skver je napisao/la:Opet pesimizam, kakav ba reprogram duga i skupstina. Reprogramirat ce se dug, niko nije nije lud da se to ne uradi, a pogotovo Husic. Kakva skupstina.......sta ce oni odluciti, oni jos mogu samo odluciti da se rasformira skupstina u oovom sazivu.....sta ima bijeda odlucivati.....napravit ce se skupstina akcionara, ljudi koji ce uloziti u klub i sami odlucivati o svojim akcijama u klubu....nikakvo izmisljanje tople vode. Jedino mozda oni hoce ko' Zeljo da bude omjer 51:49 u korist ove trenutne skupstine, da ljudi ulazu a oni kao vecinski vlasnik da odlucuju. E to sigurno nece docekati, koja ce im budala dati pare....nismo mi Bajern a ovo nije Njemacka, da Sloboda ima 10 miliona ajvara na racunu pa prodaju 49% upravljackih prava. Ovo je BiH.sloboda72 je napisao/la:Mi još nismo potpisali Reprogam duga na ime poreza , sa Poreskom upravom F BiH.To znači da faraon još nije ispunio svoju obavezu.Predsjednik Husić ne može poreski dug prihvatiti na svoja leđa.On za taj dug traži jasne garancije Gradske vlasti. Dolazak faraona (tek) na drugu sjednicu Skupštine je de fakto prihvatanje obaveze Reprograma. Naravno da mi imamo rezervu prema njemu i svim nj. obećanjima. Najavljena Skupština u februaru nije održana a neće je ni biti do juna.Čak ni novoizglasani Statut Kluba nije postavljen na Službenoj stranici .Mi smo saznali za igračka pojačanja i obradovali se igri i pobjedi protiv Travnika. Nažalost puno toga ne znamo ali naslućujemo. Bojim se da kad saznamo, ne bude već kasno. Neće njih Husić čekati u nedogled i slušati njihove prazne priče. Obećanja smo se naslušali vrijeme je za djela.(Ne) potpisivanje Reprogama će biti jasan znak da li se sa obećanja prelazi na djela.
Više strah nego pesimizam.Sarajevo i Seljo potpisali su još prošle godine i uveliko otplaćuju porez. Mi nismo potpisali i ne vraćamo porez a mart je 2015.To govori dovoljno samo po sebi. Mislim da faraon nas pokušava izlevatiti. On je na Skupštini i govorio tako da ništa ne rekne.Gotovo dva mjeseca poslije ,ništa od Reprograma.E onda imamo problem.Ponavljam, Predsjednik Husić tražio je na Skupštini garancije od Gradskih vlastodržaca,dolazak faraona na drugu Skupštinu je trebao prestavljati garanciju.HUSIĆ NEĆE POTPISATI REPROGRAM , PA GA OTPLAĆIVATI IZ SVOG DŽEPA.Deset godina je rok otplate i ako Grad da garanciju da će stati ( zna se kako) iza Reprograma,time će pokazati da je spreman podijeliti odgovornost sa Husićem na dugi rok a ne samo verbalno, faraonovim istupom na Skupštini.
glupko mislis Sloboda protiv Slobode2Scholl je napisao/la:Mislis sarajevo - sloboda 1:0
Bosna•••Bayern•••Radnicki
Ne znam da li se zezaš, ali mi za petoplasiranim Borcem kasnimo čak 15 bodova, tako da od plasmana u top 5 ove sezone nema ništa. Idealno bi bilo završiti tekuću sezonu na 8. mjestu, dakle u gornjem dijelu tabele, sve preko toga djeluje previše dobro da bi bilo istinito.Zoom088 je napisao/la:Sloboda stvarno ima dobru ekipu. Definitivno ne trebate strahovati za opstanak. Naprotiv, mislim da na kraju možete biti među prvih 5.
pusti Zlaju haman i on poceo kenjati kao onaj agaClaus je napisao/la:Ne znam da li se zezaš, ali mi za petoplasiranim Borcem kasnimo čak 15 bodova, tako da od plasmana u top 5 ove sezone nema ništa. Idealno bi bilo završiti tekuću sezonu na 8. mjestu, dakle u gornjem dijelu tabele, sve preko toga djeluje previše dobro da bi bilo istinito.Zoom088 je napisao/la:Sloboda stvarno ima dobru ekipu. Definitivno ne trebate strahovati za opstanak. Naprotiv, mislim da na kraju možete biti među prvih 5.