FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NKMramor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 06 mar 2015, 17:58

ultrasstyle_tz je napisao/la:@NKMramor imas pp
Tek sad' sam ušao na forum, dobio si odgovor. :thumbup:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 06 mar 2015, 20:19

Skver je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Mi još nismo potpisali Reprogam duga na ime poreza , sa Poreskom upravom F BiH.To znači da faraon još nije ispunio svoju obavezu.Predsjednik Husić ne može poreski dug prihvatiti na svoja leđa.On za taj dug traži jasne garancije Gradske vlasti. Dolazak faraona (tek) na drugu sjednicu Skupštine je de fakto prihvatanje obaveze Reprograma. Naravno da mi imamo rezervu prema njemu i svim nj. obećanjima. Najavljena Skupština u februaru nije održana a neće je ni biti do juna.Čak ni novoizglasani Statut Kluba nije postavljen na Službenoj stranici .Mi smo saznali za igračka pojačanja i obradovali se igri i pobjedi protiv Travnika. Nažalost puno toga ne znamo ali naslućujemo. Bojim se da kad saznamo, ne bude već kasno. Neće njih Husić čekati u nedogled i slušati njihove prazne priče. Obećanja smo se naslušali vrijeme je za djela.(Ne) potpisivanje Reprogama će biti jasan znak da li se sa obećanja prelazi na djela.
Opet pesimizam, kakav ba reprogram duga i skupstina. Reprogramirat ce se dug, niko nije nije lud da se to ne uradi, a pogotovo Husic. Kakva skupstina.......sta ce oni odluciti, oni jos mogu samo odluciti da se rasformira skupstina u oovom sazivu.....sta ima bijeda odlucivati.....napravit ce se skupstina akcionara, ljudi koji ce uloziti u klub i sami odlucivati o svojim akcijama u klubu....nikakvo izmisljanje tople vode. Jedino mozda oni hoce ko' Zeljo da bude omjer 51:49 u korist ove trenutne skupstine, da ljudi ulazu a oni kao vecinski vlasnik da odlucuju. E to sigurno nece docekati, koja ce im budala dati pare....nismo mi Bajern a ovo nije Njemacka, da Sloboda ima 10 miliona ajvara na racunu pa prodaju 49% upravljackih prava. Ovo je BiH.

Više strah nego pesimizam.Sarajevo i Seljo potpisali su još prošle godine i uveliko otplaćuju porez. Mi nismo potpisali i ne vraćamo porez a mart je 2015.To govori dovoljno samo po sebi. Mislim da faraon nas pokušava izlevatiti. On je na Skupštini i govorio tako da ništa ne rekne.Gotovo dva mjeseca poslije ,ništa od Reprograma.E onda imamo problem.Ponavljam, Predsjednik Husić tražio je na Skupštini garancije od Gradskih vlastodržaca,dolazak faraona na drugu Skupštinu je trebao prestavljati garanciju.HUSIĆ NEĆE POTPISATI REPROGRAM , PA GA OTPLAĆIVATI IZ SVOG DŽEPA.Deset godina je rok otplate i ako Grad da garanciju da će stati ( zna se kako) iza Reprograma,time će pokazati da je spreman podijeliti odgovornost sa Husićem na dugi rok a ne samo verbalno, faraonovim istupom na Skupštini.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 06 mar 2015, 20:37

[youtube][/youtube]

To je taj nastup, iz šupljeg u prazno.Jeste li čuli riječ reprogram?
Ja volim FK Tuzla City

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 06 mar 2015, 21:06

Sutra kad nam ga Mićo uvali :D :D
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 07 mar 2015, 02:53

Drug @Sloboda72, ti si preopterecen gospodinom Jasminom Imamovicem i svime sto se vezuje za njega. Sticem dojam da, kad' bi bilo ko drugi umjesto Faraona dijelio ovu pricu, tebe b zivo kita bolila za tim. Opusti se ba, ima i gorih i neodgovornijih i vecih lopova od njega. ;)
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 07 mar 2015, 08:49

Batva je napisao/la:Drug @Sloboda72, ti si preopterecen gospodinom Jasminom Imamovicem i svime sto se vezuje za njega. Sticem dojam da, kad' bi bilo ko drugi umjesto Faraona dijelio ovu pricu, tebe b zivo kita bolila za tim. Opusti se ba, ima i gorih i neodgovornijih i vecih lopova od njega. ;)
+1 100% si upravu...Samo on siri ovdje pesimizam...Dobro se sjecam kad je Azmir najavio povlacenje, smorio je bio sa pricom oko Jasmina Imamovica...Ako imas sta protiv covjeka idi bolan do opstine pa mu se istresi, zadovolji sebi dusu :D

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 07 mar 2015, 09:46

Mehanović i Radovanović uspješno se oporavljaju

U Rudarskoj 2 uveliko se radi na stvaranju organizovanog i evropskog kluba, a između ostalog to se pokazuje i kroz brigu o igračima koji su zbog povreda primorani duže odsustvovati sa terena. Za razliku od ne tako daleke prošlosti kada su na Tušnju povrijeđeni fudbaleri bivali prepušteni sami sebi, te primoravani da sami izmiruju troškove operacija i rehabilitacija, nova uprava našeg kluba brine se i o tim stvarima.
To najbolje potvrđuje slučaj Mirhada Mehanovića i Igora Radovanovića. Mehanović je u prvom dijelu sezone na utakmici protiv Zrinjskog povrijedio trbušni zid, a stanje mu se pogoršalo nakon što je odigrao mečeve protiv Željezničara i Sarajeva.

„Prvi put sam osjetio bol 12. avgusta, a nakon mečeva sa Željom i Sarajevom tražio sam u Tuzli ko bi mi mogao uraditi operaciju, no ovdje niko nije bio za to. Predsjednik Husić me poslao u Sarajevo gdje su mi rekli da mi samo operacija može riješiti problem, te su mi preporučili Slavonski Brod“, objašnjava naš desni bek, te dodaje:

„Predsjednik Husić me odmah poslao tamo rekavši da nemam šta čekati.“.

Mehanović je u Slavoniji otišao „pod nož“, a nakon tri sedmice počeo je lagano trenirati. Kako kaže, briga oko troškova operacije i liječenja nije bilo jer je sve finansijske obaveze izmirio naš UO na čelu sa predsjednikom Azmirom Husićem:

„Predsjednik mi je rekao da ne pitam za pare kada je zdravlje u pitanju, te je pokrio sve troškove operacije. Čak mi se ponudio i nakon operacije da mu se obratim ako mi bilo šta zatreba!“.

Mehanović je sada u procesu rehabilitacije. Redovno ide na terapije u sportsku medicinu, a prema procjenama ljekara za 10 – 15 dana bi se mogao priključiti Crveno – crnim.

„Bol u stomaku je prestala, samo još da ojačam preponu. Ostalo je sve super. Na Tušnju se osjećam predivno. Ovdje su me brzo prihvatili i osjećam se kao kod kuće. Mogu reći da živim ljepše dane svog života“, zaključuje Mehanović koji je još u prošloj sezoni brzo postao ljubimac domaćih navijača.

Još jedan miljenik Tušnja doživio je tešku povredu koja ga je na duži period odvojila od travnjaka. Napadač Igor Radovanović svojim golovima je brzo pobrao simpatije navijača, a onda je zbog problema sa koljenom morao na operaciju kod poznatog dr. Borisa Nemeca.

„Cijeli plan moje operacije i oporavka bio je u dogovoru sa Klubom. Pošto je specifičan slučaj oko moje povrede, dogovorili smo se da troškove operacije i liječenja snosimo popola. Sa čelnicima Kluba imam super odnos i svo ovo vrijeme koliko sam odsutan primam punu platu po ugovoru bez kašnjenja. Klub je cijelo vrijeme uz mene“, ističe Radovanović koji je već pet mjeseci van terena. Prije nekoliko dana počeo je lagano trenirati, a povratak u ekipu planiran je krajem ovog ili početkom narednog mjeseca:

„Jedva čekam da se vratim, a onda je na šefu (Musemić op.a.) da procijeni kada će me staviti da igram. Sve u svemu, zadovoljan sam na Tušnju, klub se polako postavlja na prave temelje, kakva Sloboda treba da bude!“.

Jos jedan od dokaza da se polako ali sigurno ide u pravom smjeru...Azmir Husic :tokralju: :tokralju:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 07 mar 2015, 10:04

sloboda72 je napisao/la:
Skver je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Mi još nismo potpisali Reprogam duga na ime poreza , sa Poreskom upravom F BiH.To znači da faraon još nije ispunio svoju obavezu.Predsjednik Husić ne može poreski dug prihvatiti na svoja leđa.On za taj dug traži jasne garancije Gradske vlasti. Dolazak faraona (tek) na drugu sjednicu Skupštine je de fakto prihvatanje obaveze Reprograma. Naravno da mi imamo rezervu prema njemu i svim nj. obećanjima. Najavljena Skupština u februaru nije održana a neće je ni biti do juna.Čak ni novoizglasani Statut Kluba nije postavljen na Službenoj stranici .Mi smo saznali za igračka pojačanja i obradovali se igri i pobjedi protiv Travnika. Nažalost puno toga ne znamo ali naslućujemo. Bojim se da kad saznamo, ne bude već kasno. Neće njih Husić čekati u nedogled i slušati njihove prazne priče. Obećanja smo se naslušali vrijeme je za djela.(Ne) potpisivanje Reprogama će biti jasan znak da li se sa obećanja prelazi na djela.
Opet pesimizam, kakav ba reprogram duga i skupstina. Reprogramirat ce se dug, niko nije nije lud da se to ne uradi, a pogotovo Husic. Kakva skupstina.......sta ce oni odluciti, oni jos mogu samo odluciti da se rasformira skupstina u oovom sazivu.....sta ima bijeda odlucivati.....napravit ce se skupstina akcionara, ljudi koji ce uloziti u klub i sami odlucivati o svojim akcijama u klubu....nikakvo izmisljanje tople vode. Jedino mozda oni hoce ko' Zeljo da bude omjer 51:49 u korist ove trenutne skupstine, da ljudi ulazu a oni kao vecinski vlasnik da odlucuju. E to sigurno nece docekati, koja ce im budala dati pare....nismo mi Bajern a ovo nije Njemacka, da Sloboda ima 10 miliona ajvara na racunu pa prodaju 49% upravljackih prava. Ovo je BiH.

Više strah nego pesimizam.Sarajevo i Seljo potpisali su još prošle godine i uveliko otplaćuju porez. Mi nismo potpisali i ne vraćamo porez a mart je 2015.To govori dovoljno samo po sebi. Mislim da faraon nas pokušava izlevatiti. On je na Skupštini i govorio tako da ništa ne rekne.Gotovo dva mjeseca poslije ,ništa od Reprograma.E onda imamo problem.Ponavljam, Predsjednik Husić tražio je na Skupštini garancije od Gradskih vlastodržaca,dolazak faraona na drugu Skupštinu je trebao prestavljati garanciju.HUSIĆ NEĆE POTPISATI REPROGRAM , PA GA OTPLAĆIVATI IZ SVOG DŽEPA.Deset godina je rok otplate i ako Grad da garanciju da će stati ( zna se kako) iza Reprograma,time će pokazati da je spreman podijeliti odgovornost sa Husićem na dugi rok a ne samo verbalno, faraonovim istupom na Skupštini.
Bez obzira na sve, imaš pravo!!! Jeebiga, imamo mi dovoljno godina da smo slušali jednu te istu priču i da nas svaki put iznova levate.Pun nam je kuurac priče i evo slušamo je toliko godina da ovi što ti repliciraju da si pesimista nemaju ni godina života. Nebitno o čemu je riječ ali u pojedinim se samo ponavljaju u svojim lažima.Svaka čast Azmiru jer on nešto konkretno radi, ali . . . .

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 mar 2015, 13:16

Sloboda - Sloboda 2 1:0 strijelac Krpic

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 07 mar 2015, 13:18

Mislis sarajevo - sloboda 1:0

Bosna•••Bayern•••Radnicki

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 mar 2015, 13:34

2:0 protiv Slobode 2, opet Krpic

075

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 mar 2015, 15:16

Jos jedna demonstracija sile nad klubicem iz mjesta pored Tuzle !! Idemo dalje ;)

Iako znam od pocetka sezone da ce Radnicki u PL,vidjecemo dal je informacija tacna na kraju sezone,drago mi je sto im pomazemo,iako bi oni nas pokopali da se njih tice..Samo me zanima kad udje ove klubic u PL,za koga ce navijat?Za Radnicki,Sarajevo ili Zeljeznicar ? :urnebes:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 07 mar 2015, 15:23

Sloboda stvarno ima dobru ekipu. Definitivno ne trebate strahovati za opstanak. Naprotiv, mislim da na kraju možete biti među prvih 5.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 07 mar 2015, 15:27

Scholl je napisao/la:Mislis sarajevo - sloboda 1:0

Bosna•••Bayern•••Radnicki
glupko mislis Sloboda protiv Slobode2
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 mar 2015, 15:37

nisam bio na tekmi, može l' mi neko reći da l' je Zrnanović počeo tekmu i ako jeste, da l' je Mehmedagić igrao u veznom redu, il' je ostao na klupi?

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 mar 2015, 15:38

Dobar je Mico i svi nasi u Slobodi 2 sto su igrali po toj strani, Ivetic ih stavio u mali dzep. Sta ti je rec' pravi bek :)

075

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 mar 2015, 15:53

trebamo nas sto vise sa foruma poslati poruku adminu, aci ili ovima sa ss.ba da prenesu ovaj clanak o povrijedjenim igracima i na ss.ba....vise puta je bio clanak kako su joguncica svi otpisali i odrekli ga se, sto je istina naravno...medjutim trebamo ih lijepo zamoliti da nam i oni pomognu u sirenju pozitivne slike, nista ih ne kosta prenijeti i jedan pozitivan clanak..apelirati i na njih i na dopisnika iz Tz
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 mar 2015, 15:53

Dobra tekma I find posjeta. ...fino smo odigrali protiv naseg drugom time iz predgradja Tuzle. ..treba pomagati manje klubove pogotovo ako su nam sugradzani
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 mar 2015, 15:57

Zoom088 je napisao/la:Sloboda stvarno ima dobru ekipu. Definitivno ne trebate strahovati za opstanak. Naprotiv, mislim da na kraju možete biti među prvih 5.
Ne znam da li se zezaš, ali mi za petoplasiranim Borcem kasnimo čak 15 bodova, tako da od plasmana u top 5 ove sezone nema ništa. Idealno bi bilo završiti tekuću sezonu na 8. mjestu, dakle u gornjem dijelu tabele, sve preko toga djeluje previše dobro da bi bilo istinito.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 07 mar 2015, 16:00

Claus je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Sloboda stvarno ima dobru ekipu. Definitivno ne trebate strahovati za opstanak. Naprotiv, mislim da na kraju možete biti među prvih 5.
Ne znam da li se zezaš, ali mi za petoplasiranim Borcem kasnimo čak 15 bodova, tako da od plasmana u top 5 ove sezone nema ništa. Idealno bi bilo završiti tekuću sezonu na 8. mjestu, dakle u gornjem dijelu tabele, sve preko toga djeluje previše dobro da bi bilo istinito.
pusti Zlaju haman i on poceo kenjati kao onaj aga
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Slobodas i 17 gostiju.