Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma nije misterij. Ima veceras emisija, stici ce snimak ove situacije iz boljeg ugla 

Ma ovo je linija, pogotov ako se uzme da je jedan Celika koji nije učestvovao u akciji bio u ofsajdu, i da je tako mozda zbunio sudiju, ovo i nije kardinalna greska. Desavaju se gore na svjetskim prvenstvima ( BiH Nigerija).
Glupo je i polemisati i zamjerati sudiji na ovome,sve i da je greska,ako mi na osnovu snimaka nemozemo da pofatamo jeli ili nije.I da jeste i da nije u cenat je sto bi se reklo,nema se tu sta sudiji prigovoriti nije robot jbg.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
tuzlak1987 je napisao/la:Ma nije misterij. Ima veceras emisija, stici ce snimak ove situacije iz boljeg ugla :)

Nisam se dotakao njega uopste nego govorim cisto sto se tice Penala onaj penal njihov nije bio isto sto i nije bio sa druge strane mada ruku na srce njihov je kriminalan u odnosu na vas i onako nesto dosudit u toj minuti stvarno je za kazne drasticneEvolve je napisao/la:E pravi si "Bojler" u pm.... Umjesto da napises nesto za onu spodobu od suca ti na navijace...bojler je napisao/la:Ja ne znam sta se bune navijaci Širokog pa i njihov penal je smjesan ?
Necu rec da je nas penal bio, mozda vise da i nije nego je al zivota mi onakav penal, kod 1:1 u 91min dosudit, e za to treba imat damu do koljena.
Al zaboli ga, ako i dobije kazne, eto njega nazad na terene za 5 kola, mozda i prije..
Oba penala su debilna aki je onaj dosudjen za Radnik duplo debilniji, kako zbog "kontakta" tako i zbog tajminga.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Incognito87
- Kontakt:
Dal' je ovo penal?
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nenamjerno, lopta ide van 16, to se druže ne sudi nigdje.Incognito87 je napisao/la:Dal' je ovo penal?
Naravno da nije,lopta neide prema golu niti ide nekome od igrac Zeljeznicara koji bi mozda dao gol ili se nasao eventualno u prilici.Frajer izbijao loptu na vrh 16 metara koja bi vjerovatno zavrsila negdje na tribini ovoj gdje je kamera eventualno u polju Zeljeznicara uglavnom daleko od gola.Nekad se mora imati i osjecaj za igru,nije svako igranje rukom automatski i prekid igre.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Incognito87
- Kontakt:
Znači u 16 metara je apsolutno dozvoljeno igrati rukama, bitno je da lopta ne ide prema golu ili prema igraču protivničke ekipe. Hvala na pojašnjenju.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Pogledaj nekad neku utakmicu, pročitaj pravila i pogledaj slične situacije pa onda pričaj. Ovo nije penal. Tacka.Incognito87 je napisao/la:Znači u 16 metara je apsolutno dozvoljeno igrati rukama, bitno je da lopta ne ide prema golu ili prema igraču protivničke ekipe. Hvala na pojašnjenju.
Hahahaha, jel ovo i dalje neki pojedinci pokusavaju opravdati odluku vrlog sudca iz laznog Sarajeva da nije penal bio
Divim vam se Boga mi. Skinite naocare klubova za koje navijate i budite malo realni
Penal je cist ko suza. Haha cuj nije namjerno, i ne treba svirati.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Brate moras bas bit lud da ovo treniras kao penal pa ja ne bi reko da je ovo Penal kad bi taj go znacio da Sarajevo osvoji Ligu Prvaka totatno retardirano
- Incognito87
- Kontakt:
Ok, hvala na savjetu. Pogledaću nekad neku utakmicu i pročitaću pravila u kojim je dozvoljeno igrati rukom u kaznenom prostoru.Addict je napisao/la:Pogledaj nekad neku utakmicu, pročitaj pravila i pogledaj slične situacije pa onda pričaj. Ovo nije penal. Tacka.Incognito87 je napisao/la:Znači u 16 metara je apsolutno dozvoljeno igrati rukama, bitno je da lopta ne ide prema golu ili prema igraču protivničke ekipe. Hvala na pojašnjenju.
sta imamo na tv-u danas od utakmica?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da nije penal, daleko od toga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ako mitomani kazu da je penal, onda mora biti penalMortemHz je napisao/la:Naravno da nije penal, daleko od toga.

ZZ
Evo stream za Slobodu
https://livestream.com/mettaleghe-sloboda.uzivo
Nadam se da ce mi Krleza biti zahvalan.
https://livestream.com/mettaleghe-sloboda.uzivo
Nadam se da ce mi Krleza biti zahvalan.

- Incognito87
- Kontakt:
moj uzor-S.G je napisao/la:Ako mitomani kazu da je penal, onda mora biti penalMortemHz je napisao/la:Naravno da nije penal, daleko od toga.
Karakter na nivou kišne gliste.moj uzor-S.G je napisao/la:Penal+crveni karton. 1/1.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.