Šta je pisac želio rećiBluesForever je napisao/la: Koliko je Unitedu bilo svirano ovakvih penala i Fergi kaze da nije bio penal.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Šta je pisac želio rećiBluesForever je napisao/la: Koliko je Unitedu bilo svirano ovakvih penala i Fergi kaze da nije bio penal.
Hocu da kazem je li to Fergi kaze da nije penal kada vam bude dosuđen nepostojeci penal.rio_Ferdy88 je napisao/la:Šta je pisac želio rećiBluesForever je napisao/la: Koliko je Unitedu bilo svirano ovakvih penala i Fergi kaze da nije bio penal.
I mene zanima s obzirom na boldirano.BluesForever je napisao/la:Hocu da kazem je li to Fergi kaze da nije penal kada vam bude dosuđen nepostojeci penal.rio_Ferdy88 je napisao/la:Šta je pisac želio rećiBluesForever je napisao/la: Koliko je Unitedu bilo svirano ovakvih penala i Fergi kaze da nije bio penal.
Onda si trebao to što sad pišeš napisati u prvom postu, iako Fergie više ništa ne govori o penalima jer nije trener UnitedaBluesForever je napisao/la: Hocu da kazem je li to Fergi kaze da nije penal kada vam bude dosuđen nepostojeci penal.
Pa nama nikad nisu dosudjeni nepostojeci penali, to su sve bili cisti penali, bez ikakve dilemeBluesForever je napisao/la:Hocu da kazem je li to Fergi kaze da nije penal kada vam bude dosuđen nepostojeci penal.rio_Ferdy88 je napisao/la:Šta je pisac želio rećiBluesForever je napisao/la: Koliko je Unitedu bilo svirano ovakvih penala i Fergi kaze da nije bio penal.
Belmin6 je napisao/la:Pa nama nikad nisu dosudjeni nepostojeci penali, to su sve bili cisti penali, bez ikakve dilemeBluesForever je napisao/la:Hocu da kazem je li to Fergi kaze da nije penal kada vam bude dosuđen nepostojeci penal.rio_Ferdy88 je napisao/la: Šta je pisac želio reći
Izgleda da se i era Chicharita završava vrlo brzo u Unitedu...Tottenham will make a move for #MUFC striker Javier Hernandez in January if they can offload Togo striker Emmanuel Adebayor. ~ Telegraph
hahah pa ne vjerujem. Bilo pisanja kako se Arsenal zanima za Chicharita, evo odma Tottenham upadaCooper je napisao/la:Izgleda da se i era Chicharita završava vrlo brzo u Unitedu...Tottenham will make a move for #MUFC striker Javier Hernandez in January if they can offload Togo striker Emmanuel Adebayor. ~ Telegraph
nadam se da ce Arsenal opravdati zasto se nalazi na 1 mjestunyxem je napisao/la:
Šta fali Jonesu u sredini? Korektno je odigrao i protiv Fulhama i protiv Norwicha.motty je napisao/la:Mi se nadamo da cemo opravdat zasto smo aktuelni sampion Engleske. Samo da izvedemo najjaci sastav, da Moyes ne mahnita sa Smalingom na beku, Jonesom u sredini pa i Felainijem. Ne znam ni za Januzaja da li je spreman za ovakvu utakmicu, tek mu je 18 godina, ne treba ga preforsirat.
Ni sam ne znam kakav bi sastav izveo, valjda sve bude OK.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.