Dobri su i ostali defanzivci bili, ali nema igre. Nije Rambo, ali jeste odigrao bez greške. Doduše ovi drugi nisu nešto ni napadali. Zabili na početku i jalovost domaćih cijelu utakmicu. Balaban fulio zicer za remi u 93. minuti.harishp je napisao/la:Takav nam treba,sam protiv sviju ko' Rambo.Željovac je napisao/la:Zijaniše 0:1. Dobar Cocalić, odigrao svih 90 minuta, ovo ostalo baš loše. Fali im kreator.Željovac je napisao/la:Tu poziciju(zadnjeg veznog) isključivo i igra evo već godinu dana u Panioniosu. Evo ovdje bi trebalo biti. Počinje u 4 i 15.
http://atdhe.net/29903/watch-panionios-vs-kerkyra
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Pa Zeljina je to skolaŽeljovac je napisao/la: Dobri su i ostali defanzivci bili, ali nema igre. Nije Rambo, ali jeste odigrao bez greške. Doduše ovi drugi nisu nešto ni napadali. Zabili na početku i jalovost domaćih cijelu utakmicu. Balaban fulio zicer za remi u 93. minuti.

Normaladelija je napisao/la:Pa Zeljina je to skolaŽeljovac je napisao/la: Dobri su i ostali defanzivci bili, ali nema igre. Nije Rambo, ali jeste odigrao bez greške. Doduše ovi drugi nisu nešto ni napadali. Zabili na početku i jalovost domaćih cijelu utakmicu. Balaban fulio zicer za remi u 93. minuti.

Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 05 dec 2010, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
vidi jesu oni probili po bokovima, ali su lopte slali u sredinu gdje je taj terry trebao da cisti... meni bi bilo drago da taj postane stoper u bayernu ili cska ali trenutni nije dobar koliko ga predstavljate...Željovac je napisao/la:Pa ne igra sam Kerla u odbrani. I u našoj ligi je bio i dominantniji nego Terry u Engleskoj. Na bokovima ste nas razbili preko Purića i Džafića i to je to. Ne bi ni Terry mogao čuvati protivničkog špica i zatvoriti bokove. Pa nije...e2_ze je napisao/la:cuj silovao adilovica, ali haj mi nadji jednog odbrambenog iz nase lige koji nije silovao istog???? kako to da je celik imao onoliko 100% prilike pored kerle, jbt ja konto u najmanju ruku igra kao terry...
Kako su stvari krenule.mogao bi Panjo da vidi i druge lige.To jest kako se stvari krecu.A Cocke ode u Olimpiakos kao najzvucnije pojacanje.U borbi protiv velikih u LP.
Pa ja,jelde lijepo zvuci ova pricica @Zeljovac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Moglo bi 12 od 16 ekipa grčke Superlige da vidi drugu, kako su stvari krenule. Peti PAOK im bježi 4 boda. Daleko je to i od čega, prerano se raduješ.harishp je napisao/la:Kako su stvari krenule.mogao bi Panjo da vidi i druge lige.To jest kako se stvari krecu.A Cocke ode u Olimpiakos kao najzvucnije pojacanje.U borbi protiv velikih u LP.

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Kakvo radovanje,pa ako ispadnu eto sanse Cocki da predje u Aek,Paok,Panu,Olimpica-jakosa itd.Željovac je napisao/la:Moglo bi 12 od 16 ekipa grčke Superlige da vidi drugu, kako su stvari krenule. Peti PAOK im bježi 4 boda. Daleko je to i od čega, prerano se raduješ.harishp je napisao/la:Kako su stvari krenule.mogao bi Panjo da vidi i druge lige.To jest kako se stvari krecu.A Cocke ode u Olimpiakos kao najzvucnije pojacanje.U borbi protiv velikih u LP.
Ovako ga nece pustiti,da si pita djilitusa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Alispahić strijelac za Šibenik (penal).
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I Ibričić za Hajduk. Polukontra 

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Galatasaray,Dortmund i Roma se otimaju za Subasica,cekamo jos samo da se i Chelsea umijesa
http://www.****/cms/index.php?id=0,1071,0,0,1,0

http://www.****/cms/index.php?id=0,1071,0,0,1,0
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
- Kontakt:
Kako je nas narod cudan
Hrvatske novine napisu Tomecaka zeli Chelsea , United , Arsenal i Real Madrid , niko ne ismijava tog igraca. Kod nas se napise : Subasica zele Galata , Dortmund i Roma , odmah se ismijava , kako on nemoze nigdje ... ccc 

- senad_flamin
- Kontakt:
Subasic je igracina vec je odavno na meti talijanskih klubova zbog utakmice mladih reprezentacija Italije-BiH tada je bio najbolji igrac BiH ....
-RIVALDO-
Dovoljno je samo pogledati face koje ''ismijavaju'' i sve ti je jasno.bavarian_bk je napisao/la:Kako je nas narod cudanHrvatske novine napisu Tomecaka zeli Chelsea , United , Arsenal i Real Madrid , niko ne ismijava tog igraca. Kod nas se napise : Subasica zele Galata , Dortmund i Roma , odmah se ismijava , kako on nemoze nigdje ... ccc

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Uredu. Popamtio sam vas sve
Pričaćemo na temu Subašića nakon što potpiše za Romu

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Svakom PRAVOM navijacu repke BIH bi trebalo biti drago,bilo kakvo poredjenje NASIH igraca sa tim vecim klubovima.Pa bilo ono na kraju i patka.Pogotovo ako se radi o reprezentativcima.Željovac je napisao/la:Uredu. Popamtio sam vas svePričaćemo na temu Subašića nakon što potpiše za Romu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imam osjecaj kao da neko dozivi satisfakciju ako NAS igrac propadne u klubu.Ili ode u sto losiji klub.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
primjetio sam da takvi ima vec nekoliko na ovom podforumu, jedva cekaju da npr. besic/bicakcic sjednu na klupuharishp je napisao/la: Svakom PRAVOM navijacu repke BIH bi trebalo biti drago,bilo kakvo poredjenje NASIH igraca sa tim vecim klubovima.Pa bilo ono na kraju i patka.Pogotovo ako se radi o reprezentativcima.
Imam osjecaj kao da neko dozivi satisfakciju ako NAS igrac propadne u klubu.Ili ode u sto losiji klub.

Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
raja,,,ne znam jestel gledali ovaj klip,meni je predobar
Lavovi
[youtube][/youtube]

Lavovi

[youtube][/youtube]
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
moze li mi neko objasniti kako se kladiti na internetu (ne mislim na depozitno kladjenje, vec na online kladionicama)...dakle kako se vrse uplate i isplate...u kojoj banci mogu uplatit pare i tako to...nemam kreditnu karticu vec bi zelio uplacivat gotovinom
unaprijed hvala
pozzzzzz
unaprijed hvala
pozzzzzz
-
- Kontakt:
izvadis visa electron karticu i uplatis u banci gotovinu na nju,onda otvoris account na stranici od kladionice i prebacis ta sredstva na njega i eto