FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Tritolone
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la Tritolone » 17 jul 2023, 14:51

Pa u serie a svaki iti malo brzi igrac zabija 10+ golova, (Dia, Nzola, Lookman, Leao, Lukaku) siguran sam da ce Thuram za prvu sezonu ide preko 14 golova.

Nego navodno da smo ponudili 40mil € za Baloguna, Arsenal bi vise, ja vjerujem ako imamo zelje da ce cifra biti oko tog iznosa + bonusi, postotak od prodaje i slicno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 17 jul 2023, 22:00

Daj bilo sta samo nemoj moratu molim te Boze

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 18 jul 2023, 02:03

ElPrincipe je napisao/la:
17 jul 2023, 22:00
Daj bilo sta samo nemoj moratu molim te Boze
Slažem ss. Zna zabiti al sta zna tek fulati ….
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 18 jul 2023, 02:07

Meni ova sezona ne ulijeva neko posebno pouzdanje al hajd vidjet ćemo. Možda nas sve iznenade. Bio sam mišljenja da treba gurati ekipu od prosle sezone jer su imali fantastičnu hemiju. Samo dovesti zamjenu za Correu i pojačati odbranu. Ovako ostadosmo bez dva golmana, dobrog napadača kao džokera sa klupe, jednog od boljih igrača sredine….. odma nije to ta ekipa i ta hemija. Nadam se najboljem ali nisam pretjerano optimističan.
Cuadrada ni na klupi gledati nemogu vala

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 18 jul 2023, 20:13

Al ga sensi uvali iz slobodnog udaraca

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 19 jul 2023, 13:53

Onana :salut:

slika

Da imamo kako treba vlasnike pa da Onana, Hakimi, Skriniar, Brozovic nisu nikad morali otic...
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 19 jul 2023, 14:18

Stas ocekivat od vlasnika koji dovodi igraca koji je prije par mjeseci opalio sakom handanovica i sad je taj isti handanovic trebao ostat djelit svlacionicu sa njim nek nije nebi ni ja da je prajm roberto karlos ja ga nebi doveo a lik nam dvodi igraca kojeg 99% navijaca intera ne moze ocima gledat pisa se i po nama i po klubu da je pametan i inzagi i marota i svi pokupi stvari i idi

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 19 jul 2023, 16:41

19 jul 2023, 14:18
Stas ocekivat od vlasnika koji dovodi igraca koji je prije par mjeseci opalio sakom handanovica i sad je taj isti handanovic trebao ostat djelit svlacionicu sa njim nek nije nebi ni ja da je prajm roberto karlos ja ga nebi doveo a lik nam dvodi igraca kojeg 99% navijaca intera ne moze ocima gledat pisa se i po nama i po klubu da je pametan i inzagi i marota i svi pokupi stvari i idi
Slažem se. Slično sam neki dan napisao kad je oko Lukakua i Juventusa bilo. Kakav ljudski odron moraš biti da ideš u ekipu gdje su te htjeli doslovno biti prije par mjeseci? I da zabiješ nož ekipi koja je iza tebe stala i skočila da te brani ko rod rodjeni? Handanovic-Cuadrado haos je poceo zbog Lukakua. Sve obraz djon danas. Sport se igra zbog para. Malo je gospode ostalo čini mi se

miki09
Kontakt:

Post Postao/la miki09 » 19 jul 2023, 17:19

soccerfan je napisao/la:
19 jul 2023, 16:41
Slažem se. Slično sam neki dan napisao kad je oko Lukakua i Juventusa bilo. Kakav ljudski odron moraš biti da ideš u ekipu gdje su te htjeli doslovno biti prije par mjeseci? I da zabiješ nož ekipi koja je iza tebe stala i skočila da te brani ko rod rodjeni? Handanovic-Cuadrado haos je poceo zbog Lukakua. Sve obraz djon danas. Sport se igra zbog para. Malo je gospode ostalo čini mi se
To ti samo govori da se osim u bas nekim rijetkim trenucima ne treba ni nervirati zbog takvih incidenata i igraca nego ih posmatrati kao placenicku stoku kakva jesu. Zato mi ovaj transfer cuadrada i ne smeta jer ce lik za maltene istu platu raditi juventusu iste prljave stvari sto je nama...

Zamisli toliko godina u tom klubu, i onda odlucis da odbijes arape i potpises ugovor na jednu godinu za maltene najveceg rivala.Znam da juve nije zelio da mu produzi ugovor al to se ne radi nikako ako si tolike godine bio u tom klubu. Ili ova situacija oko lukakua sta je sve pricao i onda vjerovatno potpis za juve...i onda kao treba mu podrska ili mi da se nerviramo kad mu neko hebe mater sa tribina i slicno...

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 19 jul 2023, 17:58

miki09 je napisao/la:
19 jul 2023, 17:19
soccerfan je napisao/la:
19 jul 2023, 16:41
To ti samo govori da se osim u bas nekim rijetkim trenucima ne treba ni nervirati zbog takvih incidenata i igraca nego ih posmatrati kao placenicku stoku kakva jesu. Zato mi ovaj transfer cuadrada i ne smeta jer ce lik za maltene istu platu raditi juventusu iste prljave stvari sto je nama...

Zamisli toliko godina u tom klubu, i onda odlucis da odbijes arape i potpises ugovor na jednu godinu za maltene najveceg rivala.Znam da juve nije zelio da mu produzi ugovor al to se ne radi nikako ako si tolike godine bio u tom klubu. Ili ova situacija oko lukakua sta je sve pricao i onda vjerovatno potpis za juve...i onda kao treba mu podrska ili mi da se nerviramo kad mu neko hebe mater sa tribina i slicno...
Tako je. Navijači se nerviraju, a njima kaplju pare i boli ih tuki. Malo je onih koji danas tako nešto nebi napravili. Al valjda je fudbal zato toliko zanimljiv i tolike se pare obrću. Samo da je hljeba i igara…

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 19 jul 2023, 19:24

arminz je napisao/la:
19 jul 2023, 13:53
Da imamo kako treba vlasnike pa da Onana, Hakimi, Skriniar, Brozovic nisu nikad morali otic...
Mi imamo takve vlasnike da smo kojim slučajem prošle sezone ispali u grupi CL, ove sezone bi nam Di Gennaro bio prvi golman a Salcedo i Esposito bi predvodili napad. Pišam im se u kineska usta, đubrad su jedva dočekala ovo sranje sa Lukakuom pa da ne moraju 40 mil. za napadača nego će nam uvalit polovnjaka Morattu za 15.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 19 jul 2023, 19:42

Biscione je napisao/la:
19 jul 2023, 19:24
arminz je napisao/la:
19 jul 2023, 13:53
Mi imamo takve vlasnike da smo kojim slučajem prošle sezone ispali u grupi CL, ove sezone bi nam Di Gennaro bio prvi golman a Salcedo i Esposito bi predvodili napad. Pišam im se u kineska usta, đubrad su jedva dočekala ovo sranje sa Lukakuom pa da ne moraju 40 mil. za napadača nego će nam uvalit polovnjaka Morattu za 15.
Da. Nedo dragi Bog da ulože u budućnost i dovedu nekoga da izgrade pa da zarade na njemu. Sve miševi u vreći

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 19 jul 2023, 21:06

Ma ne znaju vise ni prodat,darian males kosta 5 milki oni ga dadose yb za 2 milke

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 22 jul 2023, 15:09

Lukaku saga nema kraja. Sad pisu da je zvao nase da se izvini ali nisu prihvatili izvinjenje. Nadam se da ce tako I ostati. Sto dalje od nas…

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 23 jul 2023, 13:56

Izgleda da ce Toloi bit taj ultra giga mega stoper koji se najavljuje usta im se nase... svima

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 23 jul 2023, 14:06

Ocigledno je da klub ima teske fin. probleme, nema sanse da bi se ciganili za 2 **** mil za Sommera da imaju love za trosit, jednostavno to ne prihvacam. Za manje od mjesec dana pocinje sezona, nama fale 2 golmana, stoper i najmanje jedan napadac, u ovom trenutnom odnosu snaga predviđam nam tesku borbu za LP.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 23 jul 2023, 14:38

Tritolone je napisao/la:
23 jul 2023, 14:06
Ocigledno je da klub ima teske fin. probleme, nema sanse da bi se ciganili za 2 **** mil za Sommera da imaju love za trosit, jednostavno to ne prihvacam. Za manje od mjesec dana pocinje sezona, nama fale 2 golmana, stoper i najmanje jedan napadac, u ovom trenutnom odnosu snaga predviđam nam tesku borbu za LP.
Tacno tako ako izborimo lp puna kapa
Ciganija teska 4 miliona se nude za sommera ponudice 6 ako moze na 6 rata hahhahaha smjesno bgm,pravimo ****.. transfere od 7 miliona na tri rate e moj klubu na sto si spao sa ovim mrtvim kinezom da zivimo od free transfera i kupovinom na soping karticu

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 23 jul 2023, 16:59

23 jul 2023, 14:38
Tritolone je napisao/la:
23 jul 2023, 14:06
Tacno tako ako izborimo lp puna kapa
Ciganija teska 4 miliona se nude za sommera ponudice 6 ako moze na 6 rata hahhahaha smjesno bgm,pravimo ****.. transfere od 7 miliona na tri rate e moj klubu na sto si spao sa ovim mrtvim kinezom da zivimo od free transfera i kupovinom na soping karticu
Kud nas ludi Arapi kakvi ne kupise :rol: :rol: Al stvarno kad pogledas pa Sta oni rade sa parama? Kako majku mu nemogu 3 igraca dovesti? Smijesno je Sta rade

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 30 jul 2023, 16:38

Iako je merkato ove godine veoma spor, ja se nadam da cemo na kraju biti zadovoljni pojacanjima, al nece imati vremena za uigravanje pojacanja.
Na golu se ceka Sommer, stoper se ceka nadam se da nece biti to toloi/palomino, gosens/augusto da se rijesi pitanje lijeve strane, sredina je top, i u napadu ostaje najvise nepoznanicam cekamo startnog napadača i odlazak corree i njegovu zamjenu. U svakom slucaju dobro je sto se podmladjuje ekipa, al mislim da stoper kojeg trebaju dovesti mora biti neko iskusan i provjeren
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 30 jul 2023, 17:31

Nesto su se bas za stopera usutili niko nista vise ne spominje a bas sam krenuo da to spomenem al si me preduhitrio

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.