KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: KK Bosna
jos se sjecam onog vremena kada se trazila karta vise kad su igrali neno,williams (pogotovo ona sezona kada je bio f8). odlucilo je par lopti protiv zvezde. od tada kao da je splasnulo zanimanje za kosarkom.
moze li mi neko reci sta je sa miralemom halilovicem da li ce dolaziti u bosnu i hoce li biti jos kakvih pojacanja 

danas sam bio u bosni, da vidim za godisnje. cijena za fixnu tribinu, iza kosa je 50km, bocna, drvena te mjesta odmah iza kosa su 117 dok su one bocne sa plasticnim sjedistima, VIP, 200 ili 240, ne mogu sad da se tacno sjetim. sto se mene tice, ja kartu necu uzeti jer je to previse. kao sto sam rekao na drugom forumu, navijac jesam, idiot nisam. pretpostavljam da ce pojedinacna karta za drvenu tribinu biti 10km, sto znaci da idem samo na tekme protiv dobrih ekipa. sto je puno, puno je. bas su me razocarali.sandiegochargers je napisao/la:jos se sjecam onog vremena kada se trazila karta vise kad su igrali neno,williams (pogotovo ona sezona kada je bio f8). odlucilo je par lopti protiv zvezde. od tada kao da je splasnulo zanimanje za kosarkom.
To su ona zlatna vremena druze! Bosna vec odavno nije u modi! Prije par godina sam kod tapkarosa placao kartu po 3 puta vecoj cjeni,eto toliki je bio interes za kosarku u Sarajevu! u to vrijeme da se protiv Partizana,Cibone,FMP,Zvezde,Olimpije,Zadra igralo u Zetri,bez problema bi doslo 15 000 ljudi! a danas,hm...sandiegochargers je napisao/la:jos se sjecam onog vremena kada se trazila karta vise kad su igrali neno,williams (pogotovo ona sezona kada je bio f8). odlucilo je par lopti protiv zvezde. od tada kao da je splasnulo zanimanje za kosarkom.
Bosna nema nekog igraca koji je mamac za publiku,i to je glavni problem,samim tim nema ni rezultata,marketinga,sponzora...mnogi ne znaju da se bez navijaca ne moze napraviti nista,uspjeh ponajmanje!
Paradoks ,da sada imamo dobrog trenera,a onda nismo,jedino je to svjetla tacka danas u Bosni!.. Imamo mi talentovanu generaciju,ali sve su to mahom mladi i neiskusni igraci s kojima se ne moze napraviti rezultat!..
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 06 okt 2009, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Menadzeri su kao -advokati- ..Kada upadnes u nevolju trazis naj boljeg ,a MISKO je jedan od jacih na ovim prostorima i regionu , jer imao je i kvalitetnih igraca ,a za male pare ...TaRgEt_ je napisao/la:A i ovaj Enes nije nista bolji sa Ozrenom Seleskovicem krade igrace mladjeg tuzlanskog kluba i odvodi ih na neke probe nigdje vezze pokusao je Halilovica isto ali Zare mu opalio samar i on i Seleskovic sad ga se boje ko djavo krsta
STA je trebao da kaze ;eto Malbasicu ja cu to tebi zavrsiti VIZAVI nekog ENESA Malbasicevog menadzera koji nemoze da ispuni OBECANO.....
Nemoze se covjek mjesati u Enesov posao , ali je normalno da kaze DA SI KOD MENE JA BIH ZAVRSIO...
Raznjatovic nudi kao i svi ostali a njegovo je hoce li prihvatiti ili ne ...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Slažem se u potpunosti. Igrač ima pravo izbora i nema tu šta da se doda.Melo15 je napisao/la:Menadzeri su kao -advokati- ..Kada upadnes u nevolju trazis naj boljeg ,a MISKO je jedan od jacih na ovim prostorima i regionu , jer imao je i kvalitetnih igraca ,a za male pare ...TaRgEt_ je napisao/la:A i ovaj Enes nije nista bolji sa Ozrenom Seleskovicem krade igrace mladjeg tuzlanskog kluba i odvodi ih na neke probe nigdje vezze pokusao je Halilovica isto ali Zare mu opalio samar i on i Seleskovic sad ga se boje ko djavo krsta
STA je trebao da kaze ;eto Malbasicu ja cu to tebi zavrsiti VIZAVI nekog ENESA Malbasicevog menadzera koji nemoze da ispuni OBECANO.....
Nemoze se covjek mjesati u Enesov posao , ali je normalno da kaze DA SI KOD MENE JA BIH ZAVRSIO...
Raznjatovic nudi kao i svi ostali a njegovo je hoce li prihvatiti ili ne ...
-
- Kontakt:
bas je skupo u pravu si treba otici na partizan,cibonu,zvezdu,olimpiju i zadaryoda je napisao/la:danas sam bio u bosni, da vidim za godisnje. cijena za fixnu tribinu, iza kosa je 50km, bocna, drvena te mjesta odmah iza kosa su 117 dok su one bocne sa plasticnim sjedistima, VIP, 200 ili 240, ne mogu sad da se tacno sjetim. sto se mene tice, ja kartu necu uzeti jer je to previse. kao sto sam rekao na drugom forumu, navijac jesam, idiot nisam. pretpostavljam da ce pojedinacna karta za drvenu tribinu biti 10km, sto znaci da idem samo na tekme protiv dobrih ekipa. sto je puno, puno je. bas su me razocarali.sandiegochargers je napisao/la:jos se sjecam onog vremena kada se trazila karta vise kad su igrali neno,williams (pogotovo ona sezona kada je bio f8). odlucilo je par lopti protiv zvezde. od tada kao da je splasnulo zanimanje za kosarkom.
koliko ce biti karta protiv zagreba
5 i 10 km valjdamuamer_15 je napisao/la:koliko ce biti karta protiv zagreba
You are someone else I am still right here
moje misljenje je da je bosna trebala malo vise paznje posvetiti kartama. za nisu mogli napraviti da sredina bocne tribine, gdje su plasticna sjedista, bude 240, odnosno ogradjeni VIP kao sto je bilo na parteru na zapadu u MD. plasticna, bocna, van ogradjenog dijela je mogla biti bivsi parter, odnosno 117km a da bocna, drvena, bude "tribina" odnosno 50km. nesto u tom fazonu, pa cak i 70 za drvenu.
nego, bosna stvarno ima katastrofalan pr. dva dana do tekme, nigdje informacije na zvanicnoj stranici, nigdje nisam vidio plakata za tekmu, nigdje informacije da su godisnje dostupne, rooster od prosle godine... moze se nabrajati jos bruku, sramota prava.
nego, bosna stvarno ima katastrofalan pr. dva dana do tekme, nigdje informacije na zvanicnoj stranici, nigdje nisam vidio plakata za tekmu, nigdje informacije da su godisnje dostupne, rooster od prosle godine... moze se nabrajati jos bruku, sramota prava.
Isto ko i prosle sezone, za utakmicu mo's saznati ako bas pratis Bosnu i ako visis po raznoraznim forumima. Kako ce obicni gradjanin koji bi dosao sa djetetom i kospicama saznati za utakmicu je misterija.yoda je napisao/la:moje misljenje je da je bosna trebala malo vise paznje posvetiti kartama. za nisu mogli napraviti da sredina bocne tribine, gdje su plasticna sjedista, bude 240, odnosno ogradjeni VIP kao sto je bilo na parteru na zapadu u MD. plasticna, bocna, van ogradjenog dijela je mogla biti bivsi parter, odnosno 117km a da bocna, drvena, bude "tribina" odnosno 50km. nesto u tom fazonu, pa cak i 70 za drvenu.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
bosna nema PR bosna ima danku delibašića koji dobija pare samo zato sto je kindjetov sin i od njega se ne ocekuje da nista radi...
You are someone else I am still right here
P.R. dostojan gluhe bukovice, .ebo li ga ona kapica sto je nosa na glavi ko maskota.
Za godisnje saznajem evo ovde a ovo za cijene istih i raspored je krivicno djelo.
Moraju se usrati i ono malo stvari sto je vrijedilo vidjeti i posjetiti...
Zalosno i bijedno da jadnije ne moze biti.
...da covjek ne povjeruje, dokle vise?

Za godisnje saznajem evo ovde a ovo za cijene istih i raspored je krivicno djelo.

Moraju se usrati i ono malo stvari sto je vrijedilo vidjeti i posjetiti...
Zalosno i bijedno da jadnije ne moze biti.
...da covjek ne povjeruje, dokle vise?

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
Definitivno potvrdjeno,Rasid nije Bosnin igrac! Skandal,uprava nakon ovoga treba podnijeti kolektivnu ostavku! Ljudi su nas ubjedivali da ce sve biti uredu s ovim igracem,ali ocito mesetarsko-menagerska posla su ucinila svoje i ovaj momak nastavlja sa kosarkom u Austriji! Bosna ima puno slabiju ekipu u odnosu na proslu sezonu,ii ne znam stvarno sta ti ljudi misle! Marketing kkbosna je ravan marketingu kkPosusje! ustvari mi i nemamo marketing,Danko je zaposlen u kkbosna na sadaka osnovi,i sada se jasno vidi da su u klubu zaposleni redom amateri,koji ovaj klub mogu dovesti samo na prosjacke grane! Ovo samo potvrdjuje ranije iznesenu moju konstataciju da kkBosna vec odavno nije u modi! Pitanje za nesposobnu upravu,kojeg igraca je klub doveo umjesto Gorana Ikonica(momka koji je zaradjivao cca(150 000KM prosle sezone)?!..Ikonic je prije dvije sezone sam donjeo titulu Bosni,a sada se taj igrac sutnuo i nikoga nisu doveli umjesto njega!..Imam jos dosta toga da napisem,ali drugom prilikom!..
muamer_15 je napisao/la:koliko ce biti karta protiv zagreba
5 i 8 su pojedinacne karte, pise na stranici bosne.
a sjeb to za rasida. jbga
-
- Kontakt:
odlican post.bosnas_ je napisao/la:Definitivno potvrdjeno,Rasid nije Bosnin igrac! Skandal,uprava nakon ovoga treba podnijeti kolektivnu ostavku! Ljudi su nas ubjedivali da ce sve biti uredu s ovim igracem,ali ocito mesetarsko-menagerska posla su ucinila svoje i ovaj momak nastavlja sa kosarkom u Austriji! Bosna ima puno slabiju ekipu u odnosu na proslu sezonu,ii ne znam stvarno sta ti ljudi misle! Marketing kkbosna je ravan marketingu kkPosusje! ustvari mi i nemamo marketing,Danko je zaposlen u kkbosna na sadaka osnovi,i sada se jasno vidi da su u klubu zaposleni redom amateri,koji ovaj klub mogu dovesti samo na prosjacke grane! Ovo samo potvrdjuje ranije iznesenu moju konstataciju da kkBosna vec odavno nije u modi! Pitanje za nesposobnu upravu,kojeg igraca je klub doveo umjesto Gorana Ikonica(momka koji je zaradjivao cca(150 000KM prosle sezone)?!..Ikonic je prije dvije sezone sam donjeo titulu Bosni,a sada se taj igrac sutnuo i nikoga nisu doveli umjesto njega!..Imam jos dosta toga da napisem,ali drugom prilikom!..
- el-fighter
- Kontakt:
Ubrzo počinje NLB liga. Čini se da Bosna nikad nije imala slabiji sastav pred početak jedne sezone u NLB. Preostaje nam da vidimo koliko Studenti mogu sa ovim sastavom
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Jasno! ovo je najslabija ekipa Bosne u posljednih 6 godina! uskoro se mogu ocekivati ostavke u bivsem evropskom prvaku,nemate pojma ljudi sta slijedi narednih dana...el-fighter je napisao/la:Ubrzo počinje NLB liga. Čini se da Bosna nikad nije imala slabiji sastav pred početak jedne sezone u NLB. Preostaje nam da vidimo koliko Studenti mogu sa ovim sastavom
ako mislis u vezi onog sto si procito na znas kom forumu......to uopste nema nikakve veze sa ostavkom.....bosnas_ je napisao/la:Jasno! ovo je najslabija ekipa Bosne u posljednih 6 godina! uskoro se mogu ocekivati ostavke u bivsem evropskom prvaku,nemate pojma ljudi sta slijedi narednih dana...el-fighter je napisao/la:Ubrzo počinje NLB liga. Čini se da Bosna nikad nije imala slabiji sastav pred početak jedne sezone u NLB. Preostaje nam da vidimo koliko Studenti mogu sa ovim sastavom
nesta drugo je u pitanju

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Trenutno korisnika/ca: Homelander i 12 gostiju.