Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Dobar merac kalorija za android - preporuka?
Trenslejtuj jednostavno. I još naučiš engleski uz to 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Je l' ti instalirana kakva nepoznata aplikacija na mobitelu? Pogledaj u Postavkama sve instalirane aplikacije, možda se tako neka spam aplikacija potkrala i sad ti izbacuje te gluposti...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
poslao sms ,skinulo mi 77 pfeninga kredita,prije toga kredit na mobu brzo nestadee,šta može biti u pitanju?
Trazio sam i nista. Izleti mi notifikacija kao skinuto je to i to klikni da instaliras. Ebo ih caca gdje sam to pokupio.anonimni je napisao/la:Je l' ti instalirana kakva nepoznata aplikacija na mobitelu? Pogledaj u Postavkama sve instalirane aplikacije, možda se tako neka spam aplikacija potkrala i sad ti izbacuje te gluposti...
@filip vidi da ti nije podatkovni prijenos podataka .(3g net) ukljucen
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
@treci, kad ti je to pocelo? Jesi tad nekad neku aplikaciju instalirao? Najbolje ti je da skines "TrustGo" antivirus aplikaciju pa sa njom skeniras mobitel.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Jesi Li instalirao neku aplikaciju koju si prethodno skinuo sa interneta?
naprijed rejal
Evo ovako to izgleda. Nisam instalirao nista od toga a nisam skontao uz koji app mi se zalijepilo. Samo nervira jako. Veceras kad dodjem kuci budem sknirao pa javim stanje...
Nesto mi slike nece s moba pokusavam kasnije cu uploadat ako se sad ne ocitaju
Kod mene ne pokazuje sliketreci je napisao/la:
Evo ovako to izgleda. Nisam instalirao nista od toga a nisam skontao uz koji app mi se zalijepilo. Samo nervira jako. Veceras kad dodjem kuci budem sknirao pa javim stanje...

Nego, možda se nisam dobro izrazio. Da li si instalirao aplikaciju koju si skinuo na komp sa neke stranice pa onda instalirao na mobitel pomoću installera?
naprijed rejal
Jesam par igrica sa onog mobogenie. Medjutim pobrisao sam te appove sve a ovo samo pici hahaha
Tako si te viruse vjerojatno i pohvatao. Kada si ih skidao, host im je bila ta aplikacija, međutim čim si instalirao aplikacije, host je postao sam telefon, i više ništa nisu imali sa aplikacijom, tako da to što si ih obrisao i nije puno učinilo. Nešto slično kao kod ljudi, pojedeš inficiranu hranu, virus pređe sa hrane na tebe, ti hranu izbaciš a virus ostanetreci je napisao/la:Jesam par igrica sa onog mobogenie. Medjutim pobrisao sam te appove sve a ovo samo pici hahaha

Skini trustgo, pokreni scan pa da vidimo šta dalje
naprijed rejal
Kaze da mi je safe mob. Al vidim da skenira samo appove i kad gledam sta skenira to su sve ok provjereni appovi. Jel ga mogu namjestiti da preskenira sve posto ocito ovaj virus nije u appu nijednom vise nego se krije negdje ovdje hahaha djubre jedno
probaj ovotreci je napisao/la:Kaze da mi je safe mob. Al vidim da skenira samo appove i kad gledam sta skenira to su sve ok provjereni appovi. Jel ga mogu namjestiti da preskenira sve posto ocito ovaj virus nije u appu nijednom vise nego se krije negdje ovdje hahaha djubre jedno
https://play.google.com/store/apps/deta ... ware&hl=hr" onclick="window.open(this.href);return false;
naprijed rejal
Probao nasao mi u minecraftu nesto.jbt 6 sati sam pravio kucu i sad nista hahahah. Idem restart da vidim jel ok...
ajde pa javitreci je napisao/la:Probao nasao mi u minecraftu nesto.jbt 6 sati sam pravio kucu i sad nista hahahah. Idem restart da vidim jel ok...
naprijed rejal
Zasad se cini sve ok. Valjda bi se pojavilo. Ako se pojavi ponovo javicu se. Hvala puno na pomoci brate zivot spasen. Nista mobogenie ne posjecujem vise. El ima kakva str za free appove ove a da je malo sigurnija ili da se ne nadam tome
Ne bih ti preporučio da skidaš sa takvih stranica koje nude većinom krekovane apk aplikacije. Nisu sve aplikacije tu zaražene, ali ja lično ne bih riskirao, jer je android suviše otvoren sustav da bi mogao sam da se brani protiv takve vrste infekcije. Skidaj samo sa google store-a koji redovito kontroliše sve aplikacije.treci je napisao/la:Zasad se cini sve ok. Valjda bi se pojavilo. Ako se pojavi ponovo javicu se. Hvala puno na pomoci brate zivot spasen. Nista mobogenie ne posjecujem vise. El ima kakva str za free appove ove a da je malo sigurnija ili da se ne nadam tome
Nema na čemu kume, sretno.
naprijed rejal
Ajde hvala ti kume das mi ziv i zdrav. Bas si se osevapio...
Živiotreci je napisao/la:Ajde hvala ti kume das mi ziv i zdrav. Bas si se osevapio...

naprijed rejal
- theboss_RD07
- Kontakt:
@treci
Ja dok sam koristio android uvijek sam sa store-a skidao aplikacuje koje su bile free normalno. A one sto se placaju sam skidao sa appxt.com
Znalo mi je par puta na racunaru izbacivat virus na stranici (mislim da su to samo one reklame na stranici), ali nikad nije brisalo aplikacije zbog virusa.
Ni na mobu nisam nikad imao problema.
Sad ako zelis rizikovat... Meni je dobra stranica bila.. Jedino ako nisu sta sjebali za ovih godinu dana kako ne koristim android. Imaju i za iOS aplikacije.
Ja dok sam koristio android uvijek sam sa store-a skidao aplikacuje koje su bile free normalno. A one sto se placaju sam skidao sa appxt.com
Znalo mi je par puta na racunaru izbacivat virus na stranici (mislim da su to samo one reklame na stranici), ali nikad nije brisalo aplikacije zbog virusa.
Ni na mobu nisam nikad imao problema.
Sad ako zelis rizikovat... Meni je dobra stranica bila.. Jedino ako nisu sta sjebali za ovih godinu dana kako ne koristim android. Imaju i za iOS aplikacije.
⭐
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.