FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ćehajić u prvoj utakmici uspio upisati asistenciju i uspio je pogoditi još stativu. Mislim da je Ćehajić najjače pojačanje Slobode u ovom prelaznom roku, bolji je igrač od Dajića
Ja bi sa bodom bio zadovoljan protiv Sarajeva . Samo odigrat cvrsto i pokusat iz kontri nesh napravit,najbitnije je izdrzat prvih pola sata.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ocekujem njihovu politiku u narednim danima o pravilima itd.Probisvjet je napisao/la:Sada Torpedo torpedirat nek placu opet i traze novu tekmu!

Trofejni klub Sloboda tuzla, jah
Nevalja igrati na rezulatat i respektovati protivnika, treba napasti od prve minute i tako do kraja. Čim se čuva rezultat primi se gol.harry_90 je napisao/la:Ja bi sa bodom bio zadovoljan protiv Sarajeva . Samo odigrat cvrsto i pokusat iz kontri nesh napravit,najbitnije je izdrzat prvih pola sata.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Ma zna se kakvo je sudjenje kad igras u gostima,jos ce sad sudija njima navlacit tako da je najbolje se branit .Jer ako krenes u napad odmah sviraju offside ili nesh drugo.AulleTa je napisao/la:Nevalja igrati na rezulatat i respektovati protivnika, treba napasti od prve minute i tako do kraja. Čim se čuva rezultat primi se gol.harry_90 je napisao/la:Ja bi sa bodom bio zadovoljan protiv Sarajeva . Samo odigrat cvrsto i pokusat iz kontri nesh napravit,najbitnije je izdrzat prvih pola sata.
nemamo se šta zavaravat. izgubit ćemo od sarajeva i to je to. Na žalost.
realno nema šta, tako je kako je izgubili su protiv Slavije gdje su bili upisali bodove i sad nama šanse da kiksajudjulba je napisao/la:nemamo se šta zavaravat. izgubit ćemo od sarajeva i to je to. Na žalost.
Ma i ja sam ubjedjen da cemo izgubit,al ipak postoji nada za jednim bodom .djulba je napisao/la:nemamo se šta zavaravat. izgubit ćemo od sarajeva i to je to. Na žalost.
- Probisvjet
- Kontakt:
Necemo izgubuti sigurno! Trenutno su taraba! Malo hrabrije i mogli bi ih istamburati.
Jedino je problem ako se rezim umijesa onda
Jedino je problem ako se rezim umijesa onda

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma nećemo dobro proći ni ako budemo se branili to ti garantujem.harry_90 je napisao/la:Ma zna se kakvo je sudjenje kad igras u gostima,jos ce sad sudija njima navlacit tako da je najbolje se branit .Jer ako krenes u napad odmah sviraju offside ili nesh drugo.AulleTa je napisao/la:Nevalja igrati na rezulatat i respektovati protivnika, treba napasti od prve minute i tako do kraja. Čim se čuva rezultat primi se gol.harry_90 je napisao/la:Ja bi sa bodom bio zadovoljan protiv Sarajeva . Samo odigrat cvrsto i pokusat iz kontri nesh napravit,najbitnije je izdrzat prvih pola sata.
Spammer
Da li je Igor Mostarlic jos uvijek igrac Slobode ili je otisao negdje, ako je otisao zna li neko gdje?
Hvala
Hvala
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
NeRi_K je napisao/la:Da li je Igor Mostarlic jos uvijek igrac Slobode ili je otisao negdje, ako je otisao zna li neko gdje?
Hvala
Otisao iz Slobode je a gdje ne zna se ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Poderite pitare osvajace bodova za stolom.Pa zar nemate dovoljno motiva.Cega se bojite.Tanki su pogotovo u odbrani.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la:Poderite pitare osvajace bodova za stolom.Pa zar nemate dovoljno motiva.Cega se bojite.Tanki su pogotovo u odbrani.
ma nebi se trebali bojati, ali ono svi danas gledjau u onu domacinsku ligu i onda slabo ko ocekuje bodove, izuzev sto se nadaju.Svakako ja se nadam da mozemo tamo nesto napraviti, ali tesko je uzeti bodove sa koseva, pogotov sad nakon poraza u Lukavici
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Interista di cuore
- Kontakt:
uhhh kad ne bi izgubili od Sarajeva to bi bilo fenomenalno,iako ce bit jaaako tesko da to ostvarimo...kakogod ja jedva cekam tekmu sa Zeljom da se Tusanj konacno napuni.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Ma protiv Zelje ce biti pun stadion,to je ocekivano,derbi starih rivala.Kad bi izvukli povoljan rezultat sa Sarajevom,trazila bi se karta vise za mec sa Zeljom,a Bgmi i igracima bi se povecalo samopouzdanje pred mec sa Zeljeznicarom.Interista di cuore je napisao/la:uhhh kad ne bi izgubili od Sarajeva to bi bilo fenomenalno,iako ce bit jaaako tesko da to ostvarimo...kakogod ja jedva cekam tekmu sa Zeljom da se Tusanj konacno napuni.
- slani grad
- Kontakt:
taaaa cemo se bojat pita i onog lojavog cuponje sto se nafuro da je fora nekakav trener...
SAMO NAPAST OD 1. MINUTE
SAMO NAPAST OD 1. MINUTE
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Imamo ekipu da donese bod sa strane,al sudije ako umijesaju prste bice tesko .slani grad je napisao/la:taaaa cemo se bojat pita i onog lojavog cuponje sto se nafuro da je fora nekakav trener...
SAMO NAPAST OD 1. MINUTE
Sta je sa Nikolicem,jel dobio papire iz Slovacke ?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.