Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Kakva ljudska gromada je ovaj Dragan! Svaka čast majstore! 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- pravnik1981
- Kontakt:
Zna li iko sa kojim ce klubovima repka jos igrati prijateljsku osim sa Capljinom?
-
- Kontakt:
Nas u Mostaru dosta zanima infrmacija da li ce biti prijateljska ovdje kod nas ili neki trening za javnost,ako zna neko nesto nek napise molim vas

#musvdg
-
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 0e2f2956d3" onclick="window.open(this.href);return false;
Druzenje najmladjih clanova RK Velež i reprezentativaca,fino fino
Druzenje najmladjih clanova RK Velež i reprezentativaca,fino fino

#musvdg
Sa Čapljinom nije pripremna nego humanitarna, i radi Prce , Sutona i Kukrike (nekadašnjih reprezentativaca) a i naravno radi značaja utakmice, u pitanju je oboljeli košarkaš, biće odigrana utakmica. Inače raspored cijelih priprema kao i treninga je napravljen ranije, tako da su morali jedan dan da poremete da bi odigrali tu utakmicu. Naravno, svaka čast ako je humanitarna. Inače, nikakva utakmica pripremna u Mostaru neće biti odigrana. Idu 4. januara u Katar na turnir i tu ih već čekaju ispiti.
Mogao bi Vražalić biti jedino desno krilo na prvenstvu. Bilo je i ranije slučajeva gdje su selektori nekih reprezentacija vodili samo jedno krilo. Marković će u Katar voditi 19 igrača, iako samo 18 može prijaviti. Ima tu još mnogo otvorenih pitanja... Nadajmo se da će Marković krojiti spisak, a ne povrede. To je najvažnije 

- plavipatriota
- Kontakt:
sport gdje sudije imaju ubjedljivo najveći utjecaj od svih sportova.. trenirao sam rukomet baš dugo, kad je pošteno suđenje može se igrati, ali najgora je psiha kad te počne sudija razvaljivati..
jer je ovo takav sport gdje je realno dozvoljena grubost, eh sad ako se dozvoli njima, očekuješ i ti isto da možeš u odbrani i onda kad tebi počne svirati ono što njima ne svira, ti jednostavno (ovo je isto u većini sportova) udaraš još jače i više, što u rukometu ima veoma veći utjecaj nego u drugim sportovima.. zato je jednostavno skoro najbitnije da se spreme psihički, prvi smo put, teško da će nas mazit sudije, al da ne pravimo gluposti zbog kojih ćemo samo da tonemo dublje i dublje..
jer je ovo takav sport gdje je realno dozvoljena grubost, eh sad ako se dozvoli njima, očekuješ i ti isto da možeš u odbrani i onda kad tebi počne svirati ono što njima ne svira, ti jednostavno (ovo je isto u većini sportova) udaraš još jače i više, što u rukometu ima veoma veći utjecaj nego u drugim sportovima.. zato je jednostavno skoro najbitnije da se spreme psihički, prvi smo put, teško da će nas mazit sudije, al da ne pravimo gluposti zbog kojih ćemo samo da tonemo dublje i dublje..
- Bayern@heart
- Kontakt:
Hoće li biti prijenos prvenstva na BHRT-u na ovome HD kanalu i hoće li se posebno pratiti naša reprezentacija?
Kao što je bilo sa fudbalerima.
-
- Kontakt:
Dragan je TITO! 

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Trebala bi biti vecina utakmica SP-a na BHT-uBayern@heart je napisao/la:Hoće li biti prijenos prvenstva na BHRT-u na ovome HD kanalu i hoće li se posebno pratiti naša reprezentacija?
BHRT- HD kanal??????dali to postoji? hvala!arelinho je napisao/la:Trebala bi biti vecina utakmica SP-a na BHT-uBayern@heart je napisao/la:Hoće li biti prijenos prvenstva na BHRT-u na ovome HD kanalu i hoće li se posebno pratiti naša reprezentacija?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
postoji drugvrebac86 je napisao/la:BHRT- HD kanal??????dali to postoji? hvala!arelinho je napisao/la:Trebala bi biti vecina utakmica SP-a na BHT-uBayern@heart je napisao/la:Hoće li biti prijenos prvenstva na BHRT-u na ovome HD kanalu i hoće li se posebno pratiti naša reprezentacija?
Od kad to?? Ja imam ovaj Total tv i na njemu nema 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Biće sve naše tekme na BHRT-u u HD-u sigurno, i vjerujem da će prenositi dosta ostalih u HD-u sve naravno.Bayern@heart je napisao/la:Hoće li biti prijenos prvenstva na BHRT-u na ovome HD kanalu i hoće li se posebno pratiti naša reprezentacija?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
E ljudi ima li neko podatak koji satelitski kanali će prenositi prvenstvo. Pretpostavljam da će raditi javni servisi iz regiona i Bein Sport, ali jel vam poznato da li će neki drugi sportski kanali prenositi?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Prošli put je bilo i na yt.
Jel prolazak grupe znaci plasman u osminu finala,zasto svi spominju drugi krug,znaci ne prave se nove grupe.?
Malo sam pregledao zvanicnu stranicu prvenstva,ide ono klasicno ukrstanje A1-B4...
Malo sam pregledao zvanicnu stranicu prvenstva,ide ono klasicno ukrstanje A1-B4...
SLOBODA NAVIJAČIMA
Marka je naš!shaman7 je napisao/la:

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ide ukrstanje. Pa, mozda ljudi kad kazu drugi krug misle na to..ne znam...ali definitivno ide ukrstanje, a mi, ako bi prosli, mozemo na Spaniju, Katar...bit ce zanimljivoennis je napisao/la:Jel prolazak grupe znaci plasman u osminu finala,zasto svi spominju drugi krug,znaci ne prave se nove grupe.?

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.