NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Forlan
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Forlan » 20 mar 2015, 18:33

ado78 je napisao/la:Sutra bi trebali dobiti utakmicu protiv goska i tu smo,ne znam da li stvarno daso misli pl jer ima ekipu ali cini mi se koja nije dobro uigrana,citam ovdje na forumu kako dasu prozivaju u vezi zaposlenja nekih igraca tipa muslimovic,dizdarevic itd a kao da nisui imali 8 razreda pa pitam se zasto daso nije dao poso npr Kadiji,Šuši i nekom od ove djece koja imaju skolu,jer ako je iko zasluzio nesto od kluba su Kadija i Šule a bgm ove gore pomenute daso je na dobra mjesta uhljebio,sretno sutra zao mi je necu moci gledat
Kadija je dobio poso u vatrogasnom društvu(budžet) i Šuša će uskoro dobit poso ;)

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 20 mar 2015, 18:57

E ako je tako uredu ako je istina za kadiju da radi onda samo jos šuša ostane to i jest sto ima nas domaci ahahaha ti to forlan neki vidovnjak pa znas da ce ovi biti zaposleni mozda i ti odes gore u crveni kafic pa vladas sa info???

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 20 mar 2015, 19:39

ado78 je napisao/la:E ako je tako uredu ako je istina za kadiju da radi onda samo jos šuša ostane to i jest sto ima nas domaci ahahaha ti to forlan neki vidovnjak pa znas da ce ovi biti zaposleni mozda i ti odes gore u crveni kafic pa vladas sa info???
Kadija 100% radi u vatrogasnom,ja ga viđam u uniformi vozi kombi.Nisam vidovnjak i ne idem u kafić al bi volio Faketi otić na kafu :opaopa: sa zadovoljstvom pa bi onda vidio informacija :kafa: Nego ja ću sutra na tekmu i halal 5KM za ulaz ali šta će ljudi koji vole Bratstvo a rade u Fortuni,Jadrini,Olimpu......za njih je puno 5KM :oops: Za to boli Brku racqu.PL je 5KM ;) Jel bolje 1000 gledalaca (3KM) ulaz ili 400 gledalaca (5KM) to je jedan od dokaza da se u Gračanici ne igra fudbal zbog publike nego zbog ličnih interesa pojedinaca.Žalosno je što svi šute i nesmiju iznijeti činjenice a kamoli svoje mišljenje :silent: a mene zaboli tuki i za politikom i za Dasom i njegovim robovima.Meni niko nije dao poso niti mi je iko ikog zaposlio i mogu i smijem da pišem ono što jest iako svi iz Gračanice to znaju al ovo čita još ljudi i neka znaju ko smo i šta smo ;)Sutra akobogda tri boda 2-0 :clap: :clap: :clap: VOLIM TE BRATSTVO :bih:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 mar 2015, 20:01

Forlan je napisao/la:
ado78 je napisao/la:E ako je tako uredu ako je istina za kadiju da radi onda samo jos šuša ostane to i jest sto ima nas domaci ahahaha ti to forlan neki vidovnjak pa znas da ce ovi biti zaposleni mozda i ti odes gore u crveni kafic pa vladas sa info???
Kadija 100% radi u vatrogasnom,ja ga viđam u uniformi vozi kombi.Nisam vidovnjak i ne idem u kafić al bi volio Faketi otić na kafu :opaopa: sa zadovoljstvom pa bi onda vidio informacija :kafa: Nego ja ću sutra na tekmu i halal 5KM za ulaz ali šta će ljudi koji vole Bratstvo a rade u Fortuni,Jadrini,Olimpu......za njih je puno 5KM :oops: Za to boli Brku racqu.PL je 5KM ;) Jel bolje 1000 gledalaca (3KM) ulaz ili 400 gledalaca (5KM) to je jedan od dokaza da se u Gračanici ne igra fudbal zbog publike nego zbog ličnih interesa pojedinaca.Žalosno je što svi šute i nesmiju iznijeti činjenice a kamoli svoje mišljenje :silent: a mene zaboli tuki i za politikom i za Dasom i njegovim robovima.Meni niko nije dao poso niti mi je iko ikog zaposlio i mogu i smijem da pišem ono što jest iako svi iz Gračanice to znaju al ovo čita još ljudi i neka znaju ko smo i šta smo ;)Sutra akobogda tri boda 2-0 :clap: :clap: :clap: VOLIM TE BRATSTVO :bih:
Bas prije nekih 20 minuta mi se na stranicu javlja jedan momak/djecak i kaze "Ja bi volio doc na utakmicu al nemam para za ulaz". :nedam:
www.nkbratstvogracanica.com

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 20 mar 2015, 20:12

cesc4 je napisao/la:
Forlan je napisao/la:
Bas prije nekih 20 minuta mi se na stranicu javlja jedan momak/djecak i kaze "Ja bi volio doc na utakmicu al nemam para za ulaz". :nedam:
O tome ti ja pričam brate.Puno je na današnjem vaktu 5KM i za zaposlene a kamoli za one koji nerade.Pa prije je cijela opština navijala za Bratstvo i dolazili na utakmice.PL vrijedi 5 KM al brate ovaj cirkus 3KM je plafon.

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 20 mar 2015, 21:46

U utakmici 17. kola Prve nogometne lige FBiH Gračanlije na domaćem terenu dočekuju ekipu GOŠK-a. Susret se igra od 15 sati. Obje ekipe u susret ulaze sa osvojenim po jednim bodom u prošlom kolu. Bratstvo je odigralo 1:1 u Čapljini dok je GOŠK na domaćem terenu remizirao sa Jedinstvom. Sigurno da su nakon prošlog kola zadovoljniji u taboru Bratstva ali bod iz Čapljine je potrebno potvrditi na domaćem terenu pobjedom protiv GOŠK-a. Bratstvu, koje ima jasnu ambiciju o prvom mjestu, pobjeda je imperativ. Pogotovo nakon što su konkurenti, ekipe Mladosti i Goražda u prošlom kolu upisali gostujuće pobjede. Bratstvo za prvoplasiranim Goraždem zaostaje 5 bodova. Ako je suditi po prvom dijelu sezone Gračanlije bi trebali pobjediti. Podsjećamo, u prvom dijelu sezone su u 8 odigranih utakmica upisali isto toliko pobjeda a primili su samo jedan gol. GOŠK se ranijih sezona u Gračanici predstavljao kao kvalitetna ekipa u uvijek tvrd orah za domaćine. Obje ekipe imaju ambicije o prvom mjestu. Ipak, onaj ko izgubi napravit će veliki korak unazad. Bratstvo bi tako imalo priliku da eventualnom pobjedom ostane u trci za prvo mjesto ali i da se riješi jednog direktnog konkurenta. U domaćem taboru nema problema sa igračkim kadrom, svi su zdravi i spremni za ovaj težak ispit. Očekuje se i velika posjeta na tribinama i nadamo se veliko slavlje po završetku susreta.

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 20 mar 2015, 22:06

ado78 je napisao/la:Sutra bi trebali dobiti utakmicu protiv goska i tu smo,ne znam da li stvarno daso misli pl jer ima ekipu ali cini mi se koja nije dobro uigrana,citam ovdje na forumu kako dasu prozivaju u vezi zaposlenja nekih igraca tipa muslimovic,dizdarevic itd a kao da nisui imali 8 razreda pa pitam se zasto daso nije dao poso npr Kadiji,Šuši i nekom od ove djece koja imaju skolu,jer ako je iko zasluzio nesto od kluba su Kadija i Šule a bgm ove gore pomenute daso je na dobra mjesta uhljebio,sretno sutra zao mi je necu moci gledat
nerko kadija radi u vatrogasnom-stalan posao,šuša ima profesionalni ugovor u bratstvu,svi znamo šta to znači,sve redovno i dobro plaćeno,čak je osiguran u opštini-radno mjesto nije za forum,a i zaslužio je..................

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 20 mar 2015, 23:03

Ja znam da je moguce imati profi ugovor u ovoj ligi ali je ne moguce prijaviti covjeka na opstinu ako ima profi ugovor,to je sve ok za sad ali nece ni šuša vjecno igrat a sta poslije,ovo su poslovi sto imaju muslimovic,dizdarevic,mico itd a ovo ostalo druze je sve kratkog daha i ako kazem ne znam tacno ako je istina i za šušu da je na opstini onda dasi svaka cast jedino ako ga ne istjera daso ,ako opet šule odbije da bude sportista godine onda ce brko da popizdi ;) ;)

dino888
Kontakt:

Post Postao/la dino888 » 21 mar 2015, 11:12

Kolko sam cuo danas cete imati podrsku igraca podgrmeca

samobrastvoooOoOO
Kontakt:

Post Postao/la samobrastvoooOoOO » 21 mar 2015, 11:32

3:1 danas glat dobijamo. I ima l kakvih informacija oko uredjenja svlacionica il tribina ?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 21 mar 2015, 12:17

dino888 je napisao/la:Kolko sam cuo danas cete imati podrsku igraca podgrmeca
Koliko ce ih igrati za Bratstvo? :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 mar 2015, 12:19

@zoom hoce da dodu komplet igraci i struka i jos da im ulaz bude dzaba :mrgreen:

Sto se svlacionica tice ceka se valjda ono lijepo vrijeme pa da se krene prosirivat svlacionice i pravit tribina iza gola te natkrivat postojeca tribina :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 21 mar 2015, 13:07

Pa nije bas dzaba. Trebate ih pustiti dzabe da udju i jos im dati prenociste. Ipak ste im nanijeli najvecu sramotu u historiji kuba (10 komada).

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 mar 2015, 13:23

Zoom088 je napisao/la:Pa nije bas dzaba. Trebate ih pustiti dzabe da udju i jos im dati prenociste. Ipak ste im nanijeli najvecu sramotu u historiji kuba (10 komada).

Ma za 3 boda u sanskom mostu cemo im i rucak platit :P

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 mar 2015, 17:30

Vrlo vazna pobjeda , cijelu utakmicu smo bili bolji i zasluzeno pobjedili. Kazlagic odsudio sjajno pustio musku igru. 2 gola Huseinbasica prvi je bio lob drugi nakon greske Stjepanovica sa nekih 17 metara u cosak. Gosk zabio nakon sto je lopta preletila Pantu u 80 minuti onda stisli al dzaba nisu imali neke sanse. Zaboravih rec , mi na 2:0 fulili 3 zicera... U Srijedu igramo u Jablanici moramo dobit :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 21 mar 2015, 18:34

Joj golova bezveznih :D

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 21 mar 2015, 19:40

Zoom088 je napisao/la:Joj golova bezveznih :D
BRZI doppelpack :opaopa: Daj da vidimo :ljepota:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 21 mar 2015, 19:51

Sutra. Bolestan sam pa ne mogu dugo pored compa sjediti (jedva sam danas stajao 90 minuta). Sutra ću se nakanit' da uz Radnički odradim i vaš sažetak :thumbup:

P.S. Moje subjektivno mišljenje (nakon odgledanog snimka više puta) je da je Brzi prije drugog gola napravio prekršaj prilikom oduzimanja lopte Stjepanoviću. Al jbg, bilo, prošlo.

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 21 mar 2015, 20:04

Zoom088 je napisao/la:Sutra. Bolestan sam pa ne mogu dugo pored compa sjediti (jedva sam danas stajao 90 minuta). Sutra ću se nakanit' da uz Radnički odradim i vaš sažetak :thumbup:

P.S. Moje subjektivno mišljenje (nakon odgledanog snimka više puta) je da je Brzi prije drugog gola napravio prekršaj prilikom oduzimanja lopte Stjepanoviću. Al jbg, bilo, prošlo.
Prvo ti nama ozdravi pa onda snimak ;) Nisu se oni bunili :D još da Mujka dade gol i završi utakmicu sa 3-0 ,oni napraviše triler na kraju.

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 21 mar 2015, 20:06

cestitke iz gorazda na pobjedi.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.