La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Realova pobjeda je plod glupih golova i sumnjivih sudijskih odluka.juznjak> je napisao/la:Kako naivne golove prima Depor . Vjerovatno da su i osteceni za penal ,nisam siguran da je Pablo oborio ono strasilo unutar 16 .
Nevjerovatno sta je Valladolid uradio od Raya, 6-1
Mozes ti bolje juznjace.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tim i Igrač (nepotpunog) kola, prema Marci

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Naile,ovo je vazilo za prvih 45 min,drugo poluvrijeme nisam ni gledao . Penal jeste sumnjiv ,a Depor jeste primio naivne golove u prvom poluvremenu . Dva odbijanca ,kod kojih obrambeni igraci Deportiva spavaju dok im ovi prikucavaju .
Sto se tice tima kola ,fali Oscar iz Valladolida ,koji je zabio dva gola i upisao dvije asistencije .
Inace,efikasnost strijelaca bila je na visini, postignuta su 34 gola,s tim da Geta i Mallorca svoj mec treba da odigraju za nekoliko minuta .
Sto se tice tima kola ,fali Oscar iz Valladolida ,koji je zabio dva gola i upisao dvije asistencije .
Inace,efikasnost strijelaca bila je na visini, postignuta su 34 gola,s tim da Geta i Mallorca svoj mec treba da odigraju za nekoliko minuta .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Jedno pitanje za vas koji gledate utakmice Primere...jel pratio tko Espanyol,kakav vam se Longo čini do sad što je odigrao?
Kako se ovaj Athletic bruka. Evo je veceras Getafe dobio Mallorcu i oni su tako pali na osamnaestu poziciju! Tim koji raspolaze igracima kao sto su Llorente, Muniain, Ibai Gomez, Ander, Susaeta, Toquero (...) bi prema nekim pretpostavkama i nadanjima njihovih navijaca trebao pucati visoko i barem uhvatiti Europsku ligu, a oni ce i ove sezone se morati zadovoljiti sredinom tabele, dakako, to je njihov maksimum, makar se ja nadam da ce se do zadnjeg kola boriti za opstanak i da ga nece namjestiti kao 2007.
Bit ce im veselo u naredna dva kola, prvo protiv Osasune, a onda idu na Mestallu. Osim loseg starta u Primeri, nisu uspjeli ni u EL pobijediti neke amatere iz pichke materine. Bielsa je nesto poput Quiquea Floresa, dobar trener za Kup utakmice, za Ligu, kao sto mozemo vidjeti u ove dvije sezone, ni po cemu nije bolji od Caparrosa.
Usput, Bielsa danas potjerao Llorentea sa treninga
Bit ce im veselo u naredna dva kola, prvo protiv Osasune, a onda idu na Mestallu. Osim loseg starta u Primeri, nisu uspjeli ni u EL pobijediti neke amatere iz pichke materine. Bielsa je nesto poput Quiquea Floresa, dobar trener za Kup utakmice, za Ligu, kao sto mozemo vidjeti u ove dvije sezone, ni po cemu nije bolji od Caparrosa.
Usput, Bielsa danas potjerao Llorentea sa treninga
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Cesc je zasluzeno tu.Dva gola i onakva gluma.Cak je mogao i u Bolivud tim kola da upadne 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Nevjerovatno koliko crvenih kartona i penala u zadnje vrijeme..
Sudije su u rangu nase paradajz lige..
Mislim da se trebalo naci mjesto i za Oscara u timu kola,po nekim medijima je cak i igrac kola..
2 gola i 2 asistencije..
Sudije su u rangu nase paradajz lige..
Mislim da se trebalo naci mjesto i za Oscara u timu kola,po nekim medijima je cak i igrac kola..
2 gola i 2 asistencije..
Slaba ova Primera liga
Valencia 2:0 Lille
Benfica 0:2 Barca
Ajax 1:4 Real M.
Anderlecht 0:3 Malaga
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Malaga dominira! 
Primera u cijelostimandraX je napisao/la:Malaga dominira!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sve same ubjedljive pobjede kako je bilo i za ocekivati od klubova koji predstavljaju najjacu ligu Svijeta.
Ne mogu zamisliti kakva bi Bomba bio Patetico da je kojim slucajem upao u LP, bez obzira i ostali klubovi igraju sasvim zadovoljavajuce iako mislim da bi Patetico mogao do same zavrsnice LP.
Valencia je jedina klimava.Nece im biti lagano izboriti plasman iskljucivo radi njihovih losih igara koje su uzrok silnih povreda kljucnih igraca.Sad sljedi pauza pa ce se vratiti svi vazni i kljucni igraci , valjda i Valencia pokaze od cega je pravljena.Mogu oni i do prvog mjesta u onoj grupi ako odigraju maximalno dobro i angazovano.
BATE ce biti heben , naredno gostovanje je kljuc.Ako tu upisu 3 boda siguran su putnik u Knock-out fazu i sljedi borba sa Bayom za prvo mjesto , ako ne onda ce biti gutavo do zadnjeg kola.
Valjda Pelegrino do tada poslozi ekipu i iskoristi sav njen potencijal.
Ne mogu zamisliti kakva bi Bomba bio Patetico da je kojim slucajem upao u LP, bez obzira i ostali klubovi igraju sasvim zadovoljavajuce iako mislim da bi Patetico mogao do same zavrsnice LP.
Valencia je jedina klimava.Nece im biti lagano izboriti plasman iskljucivo radi njihovih losih igara koje su uzrok silnih povreda kljucnih igraca.Sad sljedi pauza pa ce se vratiti svi vazni i kljucni igraci , valjda i Valencia pokaze od cega je pravljena.Mogu oni i do prvog mjesta u onoj grupi ako odigraju maximalno dobro i angazovano.
BATE ce biti heben , naredno gostovanje je kljuc.Ako tu upisu 3 boda siguran su putnik u Knock-out fazu i sljedi borba sa Bayom za prvo mjesto , ako ne onda ce biti gutavo do zadnjeg kola.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ja sam uvjeren da Valencia prolazi,Do utakmice sa Bateom vracaju se Mathieu,Banega,Albelda i vjerovatno Piatti.Dobija se na sirini u timu,a siguran sam da nece Valencia pocjeniti Bjeloruse,jer mislim da je to Bayern ucinio.Zato i jesu porazeni sinoc.Johny je napisao/la:Sve same ubjedljive pobjede kako je bilo i za ocekivati od klubova koji predstavljaju najjacu ligu Svijeta.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- tyler durden
- Kontakt:
Ma bitno je da je EPL jaca od Primere a po cemu, to samo oni znajuAdi_Zepce je napisao/la:Slaba ova Primera liga![]()
Primera numero uno vec par godina !
Pa po tome sto United jedva dobije Cluja,sto City sretno izvuce na domacem terenu bod protiv BVB,sto Arsenal tesko savlada Olympiakostyler durden je napisao/la:Ma bitno je da je EPL jaca od Primere a po cemu, to samo oni znajuAdi_Zepce je napisao/la:Slaba ova Primera liga![]()
Anderlecht 0:3 Malaga![]()
komedija ziva.
Primera numero uno vec par godina !
Samo na sve reci:Primera-la mejor liga del mundo
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Zaboravio si naglasiti da je Chelsea ubio Nordsjelajadaflkjasglsjglegj
Svi Spanski klubovi igraju dominantno i jako lijepo.Melju protivnika i dominantnija su ekipa.
Englezi to na silu rjesavaju , pate se protiv ovih baklava klubova.Eto United na ime dobija Galatu i Cluj.Realno smjesne ekipe kao sto im je citava grupa,City ce ispasti iz grupe.Ne mogu oni meda.nece oni ni Ajax dobiti na Amsterdam Areni.
Arsenal solidan ali i grupa im je kuratz.
Barcelona ce se prosetati grupom , Real ce najacu grupu zavrsiti bez poraza i sa jedno 5 pobjeda.
Malaga ce biti prva u grupi 95% dok je jedina Valencija mlohava.Valjda ce povratak Albelde,Mathieu-a i Banege dovesti i bolju igru Šišmiša jer je to i za ocekivati.Mogu oni i do prvog mjesta , realno ne mogu zamisliti da bi im jedan BATE mogao oduzeti mejsto u Knock-out fazi.
VAMOS ESPANA !
Svi Spanski klubovi igraju dominantno i jako lijepo.Melju protivnika i dominantnija su ekipa.
Englezi to na silu rjesavaju , pate se protiv ovih baklava klubova.Eto United na ime dobija Galatu i Cluj.Realno smjesne ekipe kao sto im je citava grupa,City ce ispasti iz grupe.Ne mogu oni meda.nece oni ni Ajax dobiti na Amsterdam Areni.
Barcelona ce se prosetati grupom , Real ce najacu grupu zavrsiti bez poraza i sa jedno 5 pobjeda.
Malaga ce biti prva u grupi 95% dok je jedina Valencija mlohava.Valjda ce povratak Albelde,Mathieu-a i Banege dovesti i bolju igru Šišmiša jer je to i za ocekivati.Mogu oni i do prvog mjesta , realno ne mogu zamisliti da bi im jedan BATE mogao oduzeti mejsto u Knock-out fazi.
VAMOS ESPANA !
Johnny b, how much there is to see
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ma daj jedno kolo vam se posrecilo i odma ste najjaci 
Rođen s tobom da budem
to je ta ekipaJohny je napisao/la:Zaboravio si naglasiti da je Chelsea ubio Nordsjelajadaflkjasglsjglegj
VAMOS ESPANA !
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
prošla sezona:
-polufinale lige prvaka (barsa,real)
-polufinale europa lige (atletico madrid,bilbao,valensia)
-polufinale lige prvaka (barsa,real)
-polufinale europa lige (atletico madrid,bilbao,valensia)
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.