Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ma **** od trenera taj SimeoneGarfield je napisao/la:Javier Zanetti o Simeoneu: "Kada ga gledam kako vodi ekipu, često zamislim da će svakoga trena uletjeti u teren kako bi pomogao svojoj ekipi. Maksimalno je predan poslu, stoga, uz dužno poštovanje Ancelottiju i Löwu, mislim da je 'El Cholo' ove sezone zaslužio nagradu za trenera godine."
![]()
![]()
Jako tezak izbor, sva trojica su imali fantasticnu godinu, iskreno vjerujem da ce Cholo uzet to.Dex je napisao/la:Lakrdija bi bila da Cholo ne uzme nagradu za trenera godine
Ja nisam osporio dosege samo kazem da je posrana taktika i igra kojom su ostvareni.Belmin6 je napisao/la:Koga boli qrac sto je posrana?
Covjek ima duplo losiji roster od Reala i Barce, a rezultati su fenomenalni.
S posranom taktikom lik uzme ligu i igra finale LP.
Mourinhovo svjesno prepustanje posjeda i unistavanje protivnika najboljim kontrama na svijetu porediti sa ovim smecarom i njegovom taktikom moze samo vrhunski neznalica ili glupak.Rajaz je napisao/la:I Mourinho se proslavio ''posranom'' taktikom pa ga gotiviš
E yebi ga sad ,ko padobranac kaboom,valjda kontas da sam mislio na Mourinhov Madrid,sta Jose sad radi i kako mene nije briga...Belmin6 je napisao/la:E dobro ga je Mourinho ubio kontrama u polufinalu LP.
Da, Mourinho svjesno prepusti a ovaj jer vjerovatno nema pojma sta radimadridist je napisao/la:Mourinhovo svjesno prepustanje posjeda i unistavanje protivnika najboljim kontrama na svijetu porediti sa ovim smecarom i njegovom taktikom moze samo vrhunski neznalica ili glupak.Rajaz je napisao/la:I Mourinho se proslavio ''posranom'' taktikom pa ga gotiviš
Svjesno prepustiti posjed da bi lakse dosao u priliku za kontranapad kojim ubijes protivnika i svjesno prepustiti posjed da ne bi radio nista nikad nece bit isto.Rajaz je napisao/la:Da, Mourinho svjesno prepusti a ovaj jer vjerovatno nema pojma sta radimadridist je napisao/la:Mourinhovo svjesno prepustanje posjeda i unistavanje protivnika najboljim kontrama na svijetu porediti sa ovim smecarom i njegovom taktikom moze samo vrhunski neznalica ili glupak.Rajaz je napisao/la:I Mourinho se proslavio ''posranom'' taktikom pa ga gotiviš![]()
Da ne pricamo kako jedan ima 3 puta skuplju ekipu od drugog jel
Naravno. Ako Messi kaze Cholo onda on i dolazimadridist je napisao/la:Pa sta sad ne valja, cholo i staljin,dobitna kombinacija,zar nisi impresioniram taktickim sposobnostima argentinskog gestikulatora, jod dodas Laportu ihaaajRajaz je napisao/la:i onda on nekom govori da je glupak![]()
Bjezi ba madridista, mislio sam da si daleko ozbiljniji
Eto sad mi valja,logika kaze da oni koji uzivaju u smecarkom Cholovom fudbalu trebaju mijenjati sport.soe je napisao/la:madridista molim te nemoj i ovdje da citam tvoje gluposti.Predlozio bih ti da pocnes pratit neki drugi sport kad ti vec ne ide sa fudbalom.
ne rade nista a zadnje 3 utakmice dobili realamadridist je napisao/la:Svjesno prepustiti posjed da bi lakse dosao u priliku za kontranapad kojim ubijes protivnika i svjesno prepustiti posjed da ne bi radio nista nikad nece bit isto.Rajaz je napisao/la:
Da, Mourinho svjesno prepusti a ovaj jer vjerovatno nema pojma sta radi![]()
Da ne pricamo kako jedan ima 3 puta skuplju ekipu od drugog jel
Doduse evo sad ce Staljin birat novog trenera i upravu pa bujrum smecar bi tu lego ko kod kuce..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.