FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

radebl
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la radebl » 12 mar 2010, 11:37

" Iako nerado, Bojan Puzigaća, dotakao se i suđenja koje je već u prva dva kola nagovijestilo da će biti svega i svačega u bh. eliti.

- Ponavljamo kao papagaji da sve ekipe bez obzira na rezultat iz Banje Luke odlaze s riječima "Svaka čast sve je bilo korektno". Lijepo je to čuti, ali mi nemamo nikakve koristi od toga. Međutim, siguran sam da kada bi mi imali takvo suđenje u gostima Evropa bi bila puno bliže nego što je to sada - kaže Puzigaća. "

Mislim Puzi i njegove izjave, gledao sam na atv-u njegov komentar poslije tekme borac-laktasi...ne zna dve-tri recenice sastaviti...mora poraditi na tome,ipak je on javna licnost :) lafo
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 12 mar 2010, 11:40

radebl je napisao/la:" Iako nerado, Bojan Puzigaća, dotakao se i suđenja koje je već u prva dva kola nagovijestilo da će biti svega i svačega u bh. eliti.

- Ponavljamo kao papagaji da sve ekipe bez obzira na rezultat iz Banje Luke odlaze s riječima "Svaka čast sve je bilo korektno". Lijepo je to čuti, ali mi nemamo nikakve koristi od toga. Međutim, siguran sam da kada bi mi imali takvo suđenje u gostima Evropa bi bila puno bliže nego što je to sada - kaže Puzigaća. "

Mislim Puzi i njegove izjave, gledao sam na atv-u njegov komentar poslije tekme borac-laktasi...ne zna dve-tri recenice sastaviti...mora poraditi na tome,ipak je on javna licnost :) lafo
nije njegovo da zna pričati, što se mene tiče može biti i nepismen :D njegovo je da trči i igra lopte :) za to je plaćen a ne da priča :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 mar 2010, 11:40

Njemu i Bilbiji treba zabraniti da daju izjave :D

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 12 mar 2010, 11:48

Schlager je napisao/la:Njemu i Bilbiji treba zabraniti da daju izjave :D
baš tako :)
a dobro , nisu to trenirali :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 12 mar 2010, 11:53

borcev_navijac je napisao/la:
baš tako :)
a dobro , nisu to trenirali :)
a jos ih pita o fudbalu, o toj utakmici..ne pita ih o atomskoj fizici.. al ajd :)

"TRECI PUT CASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 12 mar 2010, 11:54

Ajoj Bilbije... :mrgreen: Sjecam se onog radio intervjua,covjek stvarno kao da ima govornu manu...A i na predstavljanju za Vojvodinu se malo obrukao. :mrgreen: Ali nema veze,zato zabija golove ko od sale.
Treci put castimo

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 12 mar 2010, 11:55

TAJ PUZIGAĆA JE LOS IGRAC DA NEMOZE BIT GORI JA NEZNAM KOJA JE NJEGA BUDALA DOVELA U ČELIK PROSLE GODINE FALA BOGU PA SMO GA SE RIJESILI I DOBIJAMO BORCA U BANJALUCI 0-1

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 12 mar 2010, 11:57

SAUDIN23 je napisao/la:TAJ PUZIGAĆA JE LOS IGRAC DA NEMOZE BIT GORI JA NEZNAM KOJA JE NJEGA BUDALA DOVELA U ČELIK PROSLE GODINE FALA BOGU PA SMO GA SE RIJESILI I DOBIJAMO BORCA U BANJALUCI 0-1
stari, puzigaća ti je roberto karlos ove lige vjeruj mi, to što u čeliku nije dobro igrao je zato što cijeli čelik nije dobro igrao.

a da ti kažem lijepo je sanjati :)
samo nastavi :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 12 mar 2010, 11:57

SAUDIN23 je napisao/la:TAJ PUZIGAĆA JE LOS IGRAC DA NEMOZE BIT GORI JA NEZNAM KOJA JE NJEGA BUDALA DOVELA U ČELIK PROSLE GODINE FALA BOGU PA SMO GA SE RIJESILI I DOBIJAMO BORCA U BANJALUCI 0-1
dobijate...aha...mozda i 2-0 ;)

"TRECI PUT CASTIMO"

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 12 mar 2010, 12:01

DAJ BA ENO DOSAO NAM JE NEKI SADIKOVIC STVARNO DOBAR IGRAC UMJESTO PUZIGAĆE NEMOZES GA LAKO PROĆ VI STE NAMA UVIJEK LEŽALI SAMO STE PREVIŠE NACIONALISTI KAD SE IGRA U BANJALUCI SAD KAD STE GOSTOVALI U ZENICI PROSLE GODINE VIDJELI STE KAKO SMO VAS LIJEPO DOĆEKALI NADAM SE DA ĆE TE I VI NAS TAKO DOLE UGOSTIT

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 12 mar 2010, 12:03

SAUDIN23 je napisao/la:DAJ BA ENO DOSAO NAM JE NEKI SADIKOVIC STVARNO DOBAR IGRAC UMJESTO PUZIGAĆE NEMOZES GA LAKO PROĆ VI STE NAMA UVIJEK LEŽALI SAMO STE PREVIŠE NACIONALISTI KAD SE IGRA U BANJALUCI SAD KAD STE GOSTOVALI U ZENICI PROSLE GODINE VIDJELI STE KAKO SMO VAS LIJEPO DOĆEKALI NADAM SE DA ĆE TE I VI NAS TAKO DOLE UGOSTIT
u banjaluci je poznato da je korektno sudjenje za gosta i da nema problema sa navijačima, policija profesionalno odradjuje posao, prema tome, sigurnosno nemate problema da dodjete, to ti mogu potvrditi svi koji su dolazili, zeljo, sarajevo, siroki, zrinjski itd
TREĆI PUT ČASTIMO !

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 12 mar 2010, 12:05

SAUDIN23 je napisao/la:DAJ BA ENO DOSAO NAM JE NEKI SADIKOVIC STVARNO DOBAR IGRAC UMJESTO PUZIGAĆE NEMOZES GA LAKO PROĆ VI STE NAMA UVIJEK LEŽALI SAMO STE PREVIŠE NACIONALISTI KAD SE IGRA U BANJALUCI SAD KAD STE GOSTOVALI U ZENICI PROSLE GODINE VIDJELI STE KAKO SMO VAS LIJEPO DOĆEKALI NADAM SE DA ĆE TE I VI NAS TAKO DOLE UGOSTIT
kao i sve ekipe....

"TRECI PUT CASTIMO"

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 12 mar 2010, 12:12

DOCICE NAS MOZDA 5-6 BUSEVA I OSTALI CE ONO U PRIVATNOM ARANZMANU ČELIK JE SASTAVIO DOBRU EKIPU IGRAJU DOBRO BIĆE RAJE DOLE DOSTA

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 12 mar 2010, 12:16

SAUDIN23 je napisao/la:DOCICE NAS MOZDA 5-6 BUSEVA I OSTALI CE ONO U PRIVATNOM ARANZMANU ČELIK JE SASTAVIO DOBRU EKIPU IGRAJU DOBRO BIĆE RAJE DOLE DOSTA
ceka 5-6...sta pricas ti...aj neka te...doci ce 5-6 auta u vrh glave...

"TRECI PUT CASTIMO"

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 12 mar 2010, 12:20

lave čelik ti ima najbolji prosjek poslije rata na ovamo na balkanu ispred velike smo četvorke sto se tiće navijaća

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 mar 2010, 12:30

Saudine,ugasi caps lock,jer ovako ispada da galamiš na nas a mi to ne volimo :D

I bolje ti je da izbrišeš te postove koliko će vas doći i čime,jer te se stvari ne pišu na internetu,ako neko od tvojih Zeničana pročita to proglasiće te "indijancem"...

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 12 mar 2010, 12:34

ma ko će me ba proglasit indijancem kad to svi znaju sta tu ima loše u mene je prijatelj u organizaciji prevoza navijaća :o

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 mar 2010, 12:57

Kad ti je već prijatelj u organizaciji prevoza,mogao si napisati još i maršrutu (npr Žepče-Maglaj-Jelah-Teslić-Kotor Varoš-Čelinac-Banjaluka) pa da vam neka grupa s kojom imate problema napravi čeku i "hrabro"vas napadne kamenjem :cry:

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 12 mar 2010, 12:59

Saudine, ako je drugar u organizaciji, to je druga stvar. Jeli tako drugari? ;)
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

starcevica
Kontakt:

Post Postao/la starcevica » 12 mar 2010, 13:00

SAUDIN23 je napisao/la:DOCICE NAS MOZDA 5-6 BUSEVA I OSTALI CE ONO U PRIVATNOM ARANZMANU ČELIK JE SASTAVIO DOBRU EKIPU IGRAJU DOBRO BIĆE RAJE DOLE DOSTA
8-) lijepo SUDINE,.samo da vas toliko dodje,.bice ekstra

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.