Koji procesi? Ko ih zaustavlja?Admir74 je napisao/la: ↑24 sep 2021, 17:21Ma nije više problem podrške Tomi ili bilo kome, ovdje je pitanje opstanka kluba u slučaju da se određeni procesi zaustave. Stvar je jasna kao dan.zeljovac21 je napisao/la: ↑24 sep 2021, 17:06Ako ce umjesto tome doci mulalic onda smo fakat naograisali
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Ili po onoj kisi protiv Celika, pitari slave duplu a ovamo 3-4 hiljade zaludjenika gleda kako Bogi proklizava i slavlje Celika.avalPacidoroP je napisao/la: ↑24 sep 2021, 17:36Kako mi idu na ku.rac sa ovim objavama.
Ako ikoga treba pozivati na utakmicu, onda to mi sigurno nismo.
Ja ću se vazda sjetiti utakmice zadnjeg kola čini mi se protiv Radnika, kad smo bili totalno sjebani i šokirani nakon krupe i derbija na lavoru, gdje nas je bilo 4000-4500.
I non stop, s kim god da igramo, kad god da igramo, uvijek bude bar 3500.
Tako da, molim vas da ne serete, da se bavite svojim problemima u klubu, a mi i pored ovih blamaža na terenu što nam se dešavaju od zimus, za 100.godišnjicu kluba, nećemo izdati ni u nedjelju, ni bilo koji drugi dan taman i od leotara, i od svih ostalih izgubili.
Ili onaj derbi po onoj mecavi, prepun jug.
-
- Kontakt:
avalPacidoroP je napisao/la: ↑24 sep 2021, 17:36Kako mi idu na ku.rac sa ovim objavama.
Ako ikoga treba pozivati na utakmicu, onda to mi sigurno nismo.
Ja ću se vazda sjetiti utakmice zadnjeg kola čini mi se protiv Radnika, kad smo bili totalno sjebani i šokirani nakon krupe i derbija na lavoru, gdje nas je bilo 4000-4500.
I non stop, s kim god da igramo, kad god da igramo, uvijek bude bar 3500.
Tako da, molim vas da ne serete, da se bavite svojim problemima u klubu, a mi i pored ovih blamaža na terenu što nam se dešavaju od zimus, za 100.godišnjicu kluba, nećemo izdati ni u nedjelju, ni bilo koji drugi dan taman i od leotara, i od svih ostalih izgubili.

Poštujem pravo na stav i mišljenje, moje je da su itekako povezani, što smo u našoj bliskoj ali i daljoj prošlosti procesa u klubu itekako vidjeli i nažalost osjetili.Vanadij je napisao/la: ↑24 sep 2021, 17:31Procesi i trener nisu povezani uopce, i sve je i dalje do tome i utakmice u nedAdmir74 je napisao/la: ↑24 sep 2021, 17:21Ma nije više problem podrške Tomi ili bilo kome, ovdje je pitanje opstanka kluba u slučaju da se određeni procesi zaustave. Stvar je jasna kao dan.zeljovac21 je napisao/la: ↑24 sep 2021, 17:06Ako ce umjesto tome doci mulalic onda smo fakat naograisali
- imekorisnicko
- Kontakt:
Koji procesi se mogu pokrenuti promjenom trenera majstore?Admir74 je napisao/la: ↑24 sep 2021, 18:10Poštujem pravo na stav i mišljenje, moje je da su itekako povezani, što smo u našoj bliskoj ali i daljoj prošlosti procesa u klubu itekako vidjeli i nažalost osjetili.
-
- Kontakt:
Ademovic, 2 godine UO, Zukic godinu UO, Karavdić godinu UO s pauzom, Hasanbegocic godinu UO, Nurko 1.5 godinu NO i pola Direktor... Sve ste rastjeralitimpramosavePla je napisao/la: ↑24 sep 2021, 16:03svrakino1921 je napisao/la: ↑24 sep 2021, 14:43Koga si ti otjerao
Amar u klubu
Stila u klubu
Zadro iz Bugojna u klubu
Nazif bio u clan upravnog odbora sad je predsjednik upravnog odbora
Ceric bio predsjednik uoravnog odbora sad je savjetnik Nazifov
Jesi li ti normalan![]()
Nadam se da Mulalić nedolazi
Lik nije izborio Evropu sa Miroslavom Stevanovićem u ekipi
Veliki si Tomo!
Lik nije izborio Evropu sa Miroslavom Stevanovićem u ekipi
Veliki si Tomo!
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪
FK Željezničar 🔵⚪
- Bersaga
- Kontakt:
Pešto ljigavac, dobro smo mi u životu još kakvi su hadalji imali važne funkcije u klubu.timpramosavePla je napisao/la: ↑24 sep 2021, 18:06https://www.klix.ba/vijesti/bih/za-zapo ... /210924065
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Informaciju u kojoj se kaže da su uspostavljeni kontakti sa trenerom, pokušali smo provjeriti u klubu sa Grbavice odakle smo dobili sljedeći odgovor.
"Tekst koji je objavljen je neistinit i dodatni pokušaj da se naruši atmosfera u ekipi i u Klubu. Demantujemo bilo kakve kontakte sa drugim trenerima jer gospodin Ivković ima apsolutnu podršku Kluba", kratko i jasno su nam rekli iz FK Željezničar.
ZELJEZNIČAR ALE !
SLUŠJA DOBRO DEBELI GMAZU IZ TREBINJA,NEĆEŠ SRUŠITI STABILIZIRANJE KLUBA PRKEO SVOJIH BOTOVA I PREKO SVOJIH PORTALA !!!!!
Za sve vam želim da se vrati vam trostruko
"Tekst koji je objavljen je neistinit i dodatni pokušaj da se naruši atmosfera u ekipi i u Klubu. Demantujemo bilo kakve kontakte sa drugim trenerima jer gospodin Ivković ima apsolutnu podršku Kluba", kratko i jasno su nam rekli iz FK Željezničar.
ZELJEZNIČAR ALE !
SLUŠJA DOBRO DEBELI GMAZU IZ TREBINJA,NEĆEŠ SRUŠITI STABILIZIRANJE KLUBA PRKEO SVOJIH BOTOVA I PREKO SVOJIH PORTALA !!!!!
Za sve vam želim da se vrati vam trostruko
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪
FK Željezničar 🔵⚪
Apsolutno bih podrzao smjenu Ivkovica da nam se predoci jasan plan u narednih 5 godina. Dakle, trener neki mlad i perspektivan poput Jakirovica npr. nebitno ili Karacic, uglavnom neko ko zna raditi s mladim igracima, cije ekipe su znale odigrati lopte.
Apsolutno ne bih podrzao da se smjeni Ivkovic a dovedu Mulalica, Petrovica, Segrta, Kemu i slicne trenere koji ne znaju raditi s mladim igracima, cije ekipe ne znaju igrati lopte i koji su nista bolji od Ivkovica.
Mada kako god okrenes nisam vise siguran da smo u mirnim vodama i ako ovako nastavimo ne gine nam zeskoka borba. Isto tako ne mislim da su Rudar, Posusje i slicno bolji od nas igraci i da bolje igraju. To je problem Ivkovica koji treba rjesavati. Ovamo traziti trenera, po mogucnosti nekog hrvatskog jer su oni prerasli ove nase staromodne tehnike.
Apsolutno ne bih podrzao da se smjeni Ivkovic a dovedu Mulalica, Petrovica, Segrta, Kemu i slicne trenere koji ne znaju raditi s mladim igracima, cije ekipe ne znaju igrati lopte i koji su nista bolji od Ivkovica.
Mada kako god okrenes nisam vise siguran da smo u mirnim vodama i ako ovako nastavimo ne gine nam zeskoka borba. Isto tako ne mislim da su Rudar, Posusje i slicno bolji od nas igraci i da bolje igraju. To je problem Ivkovica koji treba rjesavati. Ovamo traziti trenera, po mogucnosti nekog hrvatskog jer su oni prerasli ove nase staromodne tehnike.
Cuva Bog Zelju svog!
- TheTruth34
- Kontakt:
Bas je zasluzio podrsku.
Ali zamisli smjenimo Ivkovica i dovedemo Edisa. Ne znas koji je gori od njih dvojice. Jedino sto bi bilo zanimljivo opet slusati sablju: “e znao sam liga da ces me to pitati” i gledati ga kako brise imaginarne mrve sa stola
-
- Kontakt:
Joj što se ismijah buraz.

A možda je trenerski sazrio Sablja do sad.
Željezničar za život cijeli!

S drugim rijecima, ma nek je i on taraba ali je barem nas.
@igrajlopte 🐦
Hoce li Ivkovic moci da spremi ekipu za Leotar da ne odemo u zonu borbe za opstanak ?
Proslo je veliko slavlje sada povratak u realnost.
Proslo je veliko slavlje sada povratak u realnost.
Mjau !
Meni ne pada na pamet nijedan kandidat za sportskog direktora. Ako će mu biti referenca samo što je Željovac ili samo što je igrao u Želji onda radije nemoj nikoga na mjesto sportskog direktora.SudoHusika je napisao/la: ↑24 sep 2021, 17:11Ja isto mislim da je to stvar o kojoj treba odlučivati sportski direktor kojeg nemamo. Ali opet je i bolje da o tome odlučuje UO kao kolektiv a ne neki pojedinac pa da to prerasta u cirkus kakav su nam napravili sa smjenom Amara, dovođenjem Bake da bi na kraju Mema zatvorio sezonu.delinjo je napisao/la: ↑24 sep 2021, 16:53Vjerujem ti,vise ono karikiram u smislu da i ne znamo kakvi nam ljudi uopste o tome odlucuju i koliko su kompetentni i da li su uopsteSudoHusika je napisao/la: ↑24 sep 2021, 16:28
Nije to baš tako. Čitav UO odlučuje. Tako je i na svakodnevnim sastancima jer oni sada imaju većih problema od Ivkovića.![]()
To je malo kod nas u regionu specifična uloga i nema puno onih koji su se istakli tu. U Dinamu je bio Zoran Mamić i Jozak, Hajduk je ako se ne varam promjenio dosta SD-a, u Zvezdi navijači yebu mater Mrkeli koji je njihov SD jer je ogulio klub dovođenjem skupo plaćenih stranaca koji su imali 0 učinak, a lako mu je ubost domaće igrače jer Zvezda ima resurse da dovodi najbolje igrače iz njihove lige tako da tu nema fule. Plus većina klubova regiona igrače dovodi za dž tako da je jako teško jer dovodiš razne anonimuse gdje samo zavisi kakva ti je nafaka hoćeš li ubost igrača. Pogotovo jer dolaze posredstvom raznih sumnjivih menadžera koji ordiniraju Balkanom, tako da većina igrača koju dovedeš su mačak u vreći.
Recimo Zrinjski kad je uzeo 3 titule zaredom. Mi smo u tom periodu stalno govorili da smo autobuska stanica za igrače, a Zrinjski je u tom periodu dovodio čak i više igrača od nas i imali su bruku fula ali naravno to nikoga nije zanimalo jer se titula osvajala pa niko nije postavljao pitanja. Evo recimo isti ljudi i sad dovode igrače u Zrinjski ali trofeje nema i već vidiš pitanja kakva smo i mi postavljali tada. Uđeš na temu Zrinjskog sad i vidiš kako navijaču pišu kako se dovode razni sumnjivi menadžerski igrači godinama pa i u ovoj sezoni. A realno da Bandić nije svirao onaj penal i da mi nismo retardirani druga bi priča bila. Hoću da kažem koliko je tanka linija između percepija da Zrinjski (njih uzimam samo kao primjer) ima kvalitetnu sportsku politiku, a da nije samo taj 1 penal sviran bilo bi yebanje majke Šulenti što za pojačanja dovodi Džijana, Sivrića, Kokorovića, Bencuna, Hairalahovića, Salku Jazvina itd.
Na kraju moja poenta je da uopšte ne vidim potencijalne kvalitetne sportske direktore zato se ne mogu ni sjetiti jedne kvalitetne opcije za tu poziciju. Ponavljam ako ćemo dovoditi nekoga za SD-a samo jer je Željovac onda nemoj nikoga ni zapošljavat na tu poziciju.
Sve je do igraca ako oni odluce da daju sve od sebe onda pobjeda nece doci u pitanje 

“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Sarajevo je dostojanstveno proslavilo stotu godišnjicu kluba sa Grbavice, našeg prvog premijerligaša i njihove historijske uspjehe.
U tu čast, zasvijetlila je Sarajevska Vijećnica / Sarajevo City Hall, ali i cijeli grad obojen plavom bojom!
Gradonačelnica Benjamina Karić rođ. Londrc je sa zamjenikom Harisom Bašićem i predsjedavajućim Gradskog vijeća Jasminom Ademovićem, ugostila upravu FK Željezničar.
Vjerujemo da će ostvariti još puno dobrih rezultata, te da će klub “Doline ćupova” ostati velik i u pobjedama i u porazima.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."