FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ja sto me napati utakmica, odavno tezu nisam gledao .. 

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Looda zavrsnica al sam znao da ce dobit... mogu im dati gol kad hoce, samo nekako u zadnje vrijeme mi vezna linija puno stoji nema one kretnje ko prosle godine... al opet prejaka igra i bojan pokazuje opet da je talenat... na kraju ubjkedljiivo 3-1... ja onaj go racunam ne zanima me!
Pobjeda kad se vidi rezultat reklo bi se teška al i više nego zaslužena...Po 80% smo imali loptu u posjedu igrali lepršavo i baš ono prepoznatljivo...Sad vidimo kako nekad možemo igrati haman savršeno a rezultat zariba... Valjda ce na kraju sve ovo biti jedna lijepa priča jer smo fakat zalužili igrama kojim pokazujemo.Što se tiče sudaca neka je poništio gol Zlatanu da ne kazu opet neki kako smo miljenici sudijske asocijacije i tako tih gluposti.Idemo dalje lagano i da Bog dadne da ne bude samo ozlijeda! 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Gotvo je mislio sam da ce biti jedna lagana utakmica, a ne utakmica gdje cu dobiti slom zivaca. Igrali smo kao uvijek, mozda u nekim sitacijama da su bili malo nesebicni (sto mi je u jednu ruku drago, ali ti nekad i bude krivo) no sve je dobro zavrseno. Kod gola najvisi dio krivice za mene snose Sergio i Alves, koji za mene veceras odigrao lose, na stranu njegova asistencija kod drugog gola, ali svaki od ona 4 napada Malage su isla preko njegove strane.
Isto tako se nadam da ce Pep, Pique-u skrenuti paznju malo kako treba da se ponasa ispred svog kaznenog prostora, jer jednom je dobio crveni, a veceras da Valdes nije pazio moglo je biti posljedica.
Bas me interesuje kako je moguce po statutu Spanskog saveza da sudija iz Madrida sudi utakmicu Barci, licno znam da je u Engleskoj i Njemackoj to regulisano, moze suditi ako ni jedna ekipa iz nekog grada nece imati korisiti od te utakmice koju sudi. Frankovac je prosle sezone mladom Muniesi pokazao bezpotreban crveni karton, sada ponistio cist gol.
Isto tako se nadam da ce Pep, Pique-u skrenuti paznju malo kako treba da se ponasa ispred svog kaznenog prostora, jer jednom je dobio crveni, a veceras da Valdes nije pazio moglo je biti posljedica.
Bas me interesuje kako je moguce po statutu Spanskog saveza da sudija iz Madrida sudi utakmicu Barci, licno znam da je u Engleskoj i Njemackoj to regulisano, moze suditi ako ni jedna ekipa iz nekog grada nece imati korisiti od te utakmice koju sudi. Frankovac je prosle sezone mladom Muniesi pokazao bezpotreban crveni karton, sada ponistio cist gol.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Heh, izgleda da sve teže i teže igrate protiv ovih "malih" timova...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- nidjo_barca
- Kontakt:
Joj bjezi,preznojio sam se,kad smo primili go,zamal' zaplako nisam.Hvala Bogu pa smo pobjedili.Nisam mislio da ce se Malaga ovako braniti.
Meni je ovo veceras odlicno izgledalo,prefektna igra,mogli smo im najmanje 5 komada zabit da su bili prisebniji u zavrsnici.Jos to popraviti i to je to.
Xavi genij,carobnjak,maestro,sta da kazem vise,kakva lopte za Alvesa i onda lagano za Messia i 2-1.
Meni je ovo veceras odlicno izgledalo,prefektna igra,mogli smo im najmanje 5 komada zabit da su bili prisebniji u zavrsnici.Jos to popraviti i to je to.
Xavi genij,carobnjak,maestro,sta da kazem vise,kakva lopte za Alvesa i onda lagano za Messia i 2-1.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Barsa je prosle sezone nakon 24 kola imala 60 bodova sto znaci jedan manje nego ove.
AMAR OSIM
Ka d se sve sabere mi ne igramo teško...Naprotiv igramo lagano samo sto rezultat uvijek nije ogledalo igreGunnerS je napisao/la:Heh, izgleda da sve teže i teže igrate protiv ovih "malih" timova...![]()

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Nije uopste tesko,mozda si samo rezultat vidio.Mi smo imali 75% loptu u svom posjedu,konstantno napadali,citavih 90 min. stvorili smo mnogo sansi,ali realizacija je bila ocajna,nadam se da ce se i to popraviti.GunnerS je napisao/la:Heh, izgleda da sve teže i teže igrate protiv ovih "malih" timova...![]()
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
e naredno bi kolo moglo donjet bodovnu razliku...Mi idemo Almeriji a frankovci dočekuju Sevillu...Sve zavisi kako ce Sevilla odigrat 

Ne, nisam gledao tekmu. Nego sam to rekao gledajući rezultat
Sry.što sam tako mislio al jbg.rezultat nije drugačije pokazivao.

Sry.što sam tako mislio al jbg.rezultat nije drugačije pokazivao.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
samo se sa ovim ne slazem stobom, alves daje novu dimenziji barci, po meni on je gotovo pola tima, koliko samo znaci u napadu, puno opasniji budemo...tacno da u odbrani i izgubi snage al je odigro izvanredno i u odbrani, nije ga onaj niger(hu hu hu)dva puta presao a jos nije alves poznat ko defanzivac...al po meni jedan od boljih!amerosm je napisao/la:Gotvo je mislio sam da ce biti jedna lagana utakmica, a ne utakmica gdje cu dobiti slom zivaca. Igrali smo kao uvijek, mozda u nekim sitacijama da su bili malo nesebicni (sto mi je u jednu ruku drago, ali ti nekad i bude krivo) no sve je dobro zavrseno. Kod gola najvisi dio krivice za mene snose Sergio i Alves,koji za mene veceras odigrao lose, na stranu njegova asistencija kod drugog gola, ali svaki od ona 4 napada Malage su isla preko njegove strane.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Meni su svi dobro igrali,kao ekipa odlicno,mislim,nemam zamjerki nijednom.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Uf pa da naravno da je puno puno bolje kad je Alves tu,pa fakticki na toj strani imamo dva krila jel je Alves u napadu bolji od vecine pravih krila,da ne spominjem kako se savrseno razumije sa Messijem i kolko znace njegova utrcavanja i centarsuti....
Za mene je vrhunski odigrao,ipak je prva utakmica nakon povrede
Za mene je vrhunski odigrao,ipak je prva utakmica nakon povrede
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Barca ima najboljeg defanzivnog lijevog beka na svijetu Eric Abidal i najboljeg ofanzivnog desnog beka Alvesa.Manje bi rupa bilo da igra Abidal koji je pokretljiv i dobro se postavlja...I bilo bi jako dobro da Yaya igra umjesto Busqetsa koji je kiks igrač.addebisi je napisao/la:samo se sa ovim ne slazem stobom, alves daje novu dimenziji barci, po meni on je gotovo pola tima, koliko samo znaci u napadu, puno opasniji budemo...tacno da u odbrani i izgubi snage al je odigro izvanredno i u odbrani, nije ga onaj niger(hu hu hu)dva puta presao a jos nije alves poznat ko defanzivac...al po meni jedan od boljih!amerosm je napisao/la:Gotvo je mislio sam da ce biti jedna lagana utakmica, a ne utakmica gdje cu dobiti slom zivaca. Igrali smo kao uvijek, mozda u nekim sitacijama da su bili malo nesebicni (sto mi je u jednu ruku drago, ali ti nekad i bude krivo) no sve je dobro zavrseno. Kod gola najvisi dio krivice za mene snose Sergio i Alves,koji za mene veceras odigrao lose, na stranu njegova asistencija kod drugog gola, ali svaki od ona 4 napada Malage su isla preko njegove strane.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cijelu utakmicu me dere strepnja da necete zijaniti. Cekam vas za dobitak. Kad sam vidio 1:1
Tuga.
Sve je do kraja doslo na svoje mjesto.

Sve je do kraja doslo na svoje mjesto.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- nidjo_barca
- Kontakt:
A kako je nama,pretrnio sam kad su ovi zabili za 1-1,ali hvala Bogu na kraju smo pobjedili. Huhomerbavarac je napisao/la:Cijelu utakmicu me dere strepnja da necete zijaniti. Cekam vas za dobitak. Kad sam vidio 1:1![]()
![]()
Tuga.
Sve je do kraja doslo na svoje mjesto.![]()
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ovo je smjesno sta nam sudije rade ! Penal nije sudjen , Cist go , znaci nije bilo uopste kontakta je ponisten , sta ce , evo i sudije su protiv nas i citava liga , i nije dovoljno da nas sruse !
Nama od pocetka sezone u svim takmicenjima dosudjeno do sad 2 penala , onim Frankovcima u prosjeku po utakmici 2 penala sude ! to je smjesno i ofirno !
btw: Sjajna igra , kontrola 90 min ! Malo preseravanja oko toga da se sa loptom udje u gol ali eto dobro je
btw: Alves je bio odlican i nije problem ako te Obinna cuva na ledjima ono je konj od igraca, po meni jedan od najboljih mladih igraca svijeta ! Nevjerovatno je brz , jak i strasa tehnicar !Nisam siguran ali mislim da je on na posudbi iz Intera u Malagi
Nama od pocetka sezone u svim takmicenjima dosudjeno do sad 2 penala , onim Frankovcima u prosjeku po utakmici 2 penala sude ! to je smjesno i ofirno !
btw: Sjajna igra , kontrola 90 min ! Malo preseravanja oko toga da se sa loptom udje u gol ali eto dobro je

btw: Alves je bio odlican i nije problem ako te Obinna cuva na ledjima ono je konj od igraca, po meni jedan od najboljih mladih igraca svijeta ! Nevjerovatno je brz , jak i strasa tehnicar !Nisam siguran ali mislim da je on na posudbi iz Intera u Malagi

Barcelona kupila "korejskog Messija"
Sheng Ho Park, 13-godišnje nogometno čudo od djeteta iz Južne Koreje, potpisao je stipendijski ugovor s FC Barcelonom...
Katalonski je klub u borbi za mladog supertalenta pobijedio mnoge velike europske klubove, među kojima i madridskog Reala.
U svojoj je domovini Ho etiketiran kao "korejski Messi", te je već potpisao svoj prvi sponzorski ugovor, i to s Nikeom. Skaute Barcelone impresionirao je na jednom turniru prošle sezone, te su ga naručili na trening u Ciutat Esportivi, trening-kampu Barcelonine nogometne akademije.
Tamo je mladi napadač trenirao nekoliko posljednjih dana frapirajući trenere svojom vještinom. Barcelonski dnevnik Sport tvrdi da su u Barçinoj nogometnoj akademiji skloni stavu da takav potencijal u klubu nisu imali posljednjih nekoliko godina.
Vjerojatno su htjeli reći - od vremena Lea Messija, koji je iz Argentine, točnije iz Rosarija, stigao također kao 13-godišnji dječak.
I čestitam na pobjedi.Mada ste mogli slaviti i sa 5 razlike s obzirom koliko ste imali šansi.
Sheng Ho Park, 13-godišnje nogometno čudo od djeteta iz Južne Koreje, potpisao je stipendijski ugovor s FC Barcelonom...
Katalonski je klub u borbi za mladog supertalenta pobijedio mnoge velike europske klubove, među kojima i madridskog Reala.
U svojoj je domovini Ho etiketiran kao "korejski Messi", te je već potpisao svoj prvi sponzorski ugovor, i to s Nikeom. Skaute Barcelone impresionirao je na jednom turniru prošle sezone, te su ga naručili na trening u Ciutat Esportivi, trening-kampu Barcelonine nogometne akademije.
Tamo je mladi napadač trenirao nekoliko posljednjih dana frapirajući trenere svojom vještinom. Barcelonski dnevnik Sport tvrdi da su u Barçinoj nogometnoj akademiji skloni stavu da takav potencijal u klubu nisu imali posljednjih nekoliko godina.
Vjerojatno su htjeli reći - od vremena Lea Messija, koji je iz Argentine, točnije iz Rosarija, stigao također kao 13-godišnji dječak.
I čestitam na pobjedi.Mada ste mogli slaviti i sa 5 razlike s obzirom koliko ste imali šansi.

FK Pjetlovi
dobra igra sinoc mnostvo prilika slaba realizacija..gol Ibrahimovica cist ko suza...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.