FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Capt_Billy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Capt_Billy » 24 mar 2011, 20:00

mma_hz je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Tomečak: Čast nam je igrati ovu utakmicu
Objavljeno 24.3.2011 u 13:22
http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/2933/Default.aspx

U petak, 25. ožujka, Dinamo će na Grbavici utakmicom protiv domaćina uveličati proslavu 90. rođendana Željezničara, a dan prije puta medijima su svoja očekivanja iznijeli Ivan Tomečak i Ivan Kelava.

Dinamo u petak na Grbavici u Sarajevu igra prijateljsku utakmicu protiv Željezničara, a jedan od junaka pobjede protiv Hajduka, Ivan Tomečak, očekuje dobru atmosferu: - Veseli nas što smo pozvani i čast nam je igrati utakmicu povodom rođendana Željezničara. Posebno smo sretni jer nas očekuje prava nogometna atmosfera. –

Slično razmišlja i vratar Ivan Kelava: - Nisam još nikada bio u Sarajevu i drago mi je što igramo ovu utakmicu jer čujem da postoji veliko zanimanje navijača pa će biti prava atmosfera. –

Što se tiče programa puta, Dinamo u petak u 14:10 leti za Sarajevo, a utakmica se igra u 19 sati.

Inače, Željezničar je u svojoj 90-godišnjoj povijesti osvojio pet naslova prvaka (jedan bivše države i četiri u Bosni i Hercegovini) te po tri Kupa i Superkupa. Željezničar je aktivni prvak susjedne Bosne i Hercegovine.
:? :?
Sta je bilo pitaru?? Je li ti krivo??? :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 24 mar 2011, 20:06

Capt_Billy je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

U petak, 25. ožujka, Dinamo će na Grbavici utakmicom protiv domaćina uveličati proslavu 90. rođendana Željezničara, a dan prije puta medijima su svoja očekivanja iznijeli Ivan Tomečak i Ivan Kelava.

Dinamo u petak na Grbavici u Sarajevu igra prijateljsku utakmicu protiv Željezničara, a jedan od junaka pobjede protiv Hajduka, Ivan Tomečak, očekuje dobru atmosferu: - Veseli nas što smo pozvani i čast nam je igrati utakmicu povodom rođendana Željezničara. Posebno smo sretni jer nas očekuje prava nogometna atmosfera. –

Slično razmišlja i vratar Ivan Kelava: - Nisam još nikada bio u Sarajevu i drago mi je što igramo ovu utakmicu jer čujem da postoji veliko zanimanje navijača pa će biti prava atmosfera. –

Što se tiče programa puta, Dinamo u petak u 14:10 leti za Sarajevo, a utakmica se igra u 19 sati.

Inače, Željezničar je u svojoj 90-godišnjoj povijesti osvojio pet naslova prvaka (jedan bivše države i četiri u Bosni i Hercegovini) te po tri Kupa i Superkupa. Željezničar je aktivni prvak susjedne Bosne i Hercegovine.
Ma tužan je mali pitar :lol: :lol: :lol:
Jel' došla struja ???
G R B A V I C A 2

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 mar 2011, 20:14

ajmo zeljo,sutra da date ovim purgercicima po guzovima!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 24 mar 2011, 20:14

Jel' došla struja ???
Ovo je izgleda PITOMI pitar!!! Sala druze!!! Najrealniji od svih!! Respekt :D :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 24 mar 2011, 20:28

Je li Dinamo dolazi sa keveš ekipom ili... :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 24 mar 2011, 20:33

zeljocity je napisao/la:
1921 je napisao/la:skrate im pola plate i opet imaju 10 puta vecu platu od prosjecne. velika kazna :lol:
Pa ne bih se bas slozio. Prosjecna plata u BIH je koliko? 500-600KM, znaci nasi fudbaleri zaradzuju po 10-12.000KM heh daj Boze samo nista od ove ljubavi..
prosjecna je 807 KM, a 10 puta 500-600 je 5.000 - 6.000 :D
treba nam jos igraca iz BiH

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 mar 2011, 22:11

Što ste se danas raspisali, čitat ću kasnije :D

Može li mi neko pronaći video kad smo pobijedili sarajevo na Koševu 2:1 2007. godine čini mi se!? Hvala unaprijed!

I još nešto, pošto smo mi najuspješniji u BiH i imamo pregršt historijskih i velikih pobijeda, da se prisjetimo meni i mnogo nas najdraže :lol:

[youtube][/youtube]
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 mar 2011, 23:15

Capt_Billy je napisao/la:
Jel' došla struja ???
Ovo je izgleda PITOMI pitar!!! Sala druze!!! Najrealniji od svih!! Respekt :D :D :D :D
nije ahah nisam tuzan al zar zeljo nema 6 titula prvaka racunajuci onu iz 1945 ...jer kada sam ja nedavno napisao da ima 5 titula napali su me a sada niko da reaguje!!! :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 24 mar 2011, 23:20

http://www.****/artikal/1088109/kupuj ... al-zelje-/

Ima li neko da proda bilo koji od ova 2 krajnja ? sutra prije tekme ispred stadiona ? :)
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 mar 2011, 23:26

eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:http://www.****/artikal/1088109/kupuj ... al-zelje-/

Ima li neko da proda bilo koji od ova 2 krajnja ? sutra prije tekme ispred stadiona ? :)
Ubite se sta vam po piku stoji...:/ Bruka za navijacku skupinu. U udruzenje i kupi...ops pa vi i nemate udruzenja...jbg razumjem vas :) PIK majka

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 24 mar 2011, 23:33

samosarajvo je napisao/la:
eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:http://www.****/artikal/1088109/kupuj ... al-zelje-/

Ubite se sta vam po piku stoji...:/ Bruka za navijacku skupinu. U udruzenje i kupi...ops pa vi i nemate udruzenja...jbg razumjem vas :) PIK majka
ubij se ti pitarcicu ljubomorni ima vasih na autopijaci pa niko nista ne govori zato tisuu..znam da si ljubomoran zbg nas vi nikad necete dostici nas nivo :D
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 25 mar 2011, 00:25

mma_hz je napisao/la:

u pravu si, greska je... nije 5, nego 6... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 25 mar 2011, 01:46

blue 18 je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:

ubij se ti pitarcicu ljubomorni ima vasih na autopijaci pa niko nista ne govori zato tisuu..znam da si ljubomoran zbg nas vi nikad necete dostici nas nivo :D

OOOJ BOZE DRAGI POMAGAJ OVOM COVJEKU :lol: Cuj nasih bar salova ima na AUTOPIJACI ,ahahhahahaha :lol: :lol: pa to je i za vas previse.. Pocinjem da sumnjam u tvoje sposobnosti raspoznavanja bar sala i onog pijacarskog sto ima na carsiji ili kako ti reci autopijaci!!!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 25 mar 2011, 08:09

Kakvo jutroo....
Danas svi u DOLINU da podrzimo nase momke...
Koliko te volimoo ...PObjeduu
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 25 mar 2011, 08:33

Vaha objasni tim svojim da je ovo prijateljska tekma,da ovo nije Hajduk i da mi slavimo 90 kuka pa budi fer i nemoj zapinjat jer ako ovi tvoji zapnu 70% od onog sto znaju kuku nama,zato budi fer i onako kad bude 3-0 stani malo na balun ipak nam je rodzendan.Pozdrav od Alpasinca i nikad ti necu zaboravit onaj het trik u finalu kupa nekadasnje Yugoslavije.

-e-d-o-
Kontakt:

Post Postao/la -e-d-o- » 25 mar 2011, 08:44

Ma kad smo mogli igrati Hajdukom 0-0 na poljudu mozemo i kuci sa Dinamom makar nerijeseno nisu ni oni barca :?
Abidal The King

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 25 mar 2011, 10:07

Moze li se proslava pratiti negdje na netu ili na tv ??

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 mar 2011, 10:53

Večeras treba oderati Dinamo, jer se na Grbavici ne trebamo bojati, posebno ne Zagrepčana. Mnogo puta sam gledao kako ih deremo u Dolini, pa zašto to ne bi bilo i ovaj put. Sretno plavi, a mnogo manje sretno modri.

Biće tijesno i nadam se pobjedi.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 25 mar 2011, 11:03

6000 karata u prodaji ?? .... zar nebi trebalo biti malo vise raje ....
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Daddo_tm
Kontakt:

Post Postao/la Daddo_tm » 25 mar 2011, 11:04

Prelijep dan, sunce, toplo, osjeti se pozitivna atmosfera pred utakmicu, dakle svi uvjeti su ispunjeni da veceras mi Manijaci napunimo Dolinu ćupova i da pokažemo komšijama u regionu kako se voli i navija za svoj klub. Zato veceras svi u Dolinu ćupova da našim prisustvom i navijanjem uveličamo Željin 90 rođendan. Samo još nešto apelovo bih na sve navijače da ne nasjedaju na provokacije od gostujučih navijača, zna se da pravi BBB nece organizovano doci na utakmicu, ali zato hoce ovi njihovi pobratimi iz Hercegovien i oklice Sarajeva.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.