Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jos da je novi grb na dresuklasik je napisao/la:
A vidi nam dresa, vidi nam dresa, a vidi igracaaaaa
(Samo me malo opucalo, nije puno)
Kako drugačijestaragarda je napisao/la:Znaci,prejako.....oplakahBenjo_AFC86 je napisao/la:idemo jako, kantonsko tuzlanski![]()
![]()
emirzlaTu je napisao/la:Drugari,sretan Vam Dan nezavisnosti BiH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vrlo rado....i ja ljiljane volim vise od ove nametnute...al tako je kako je jbg.marseille_unique je napisao/la:emirzlaTu je napisao/la:Drugari,sretan Vam Dan nezavisnosti BiH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jos kad bi to drugar bila nasa prava zastava, baci tu zastavu u kantu za smece, laganini...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mozda se mora zavrsiti ova sezona sa tim grbom zbog pravilnika nekog ili sta? Nisam upoznat sa tim ali je moguce vjerovatno da tako ide. Pa onda od naredne novi (stari) grb.hondas je napisao/la:I na semaforu je još uvijek stari grb ali važno je da imamo dobru ekipu i da pobjeđujemo I to će vrlo brzo biti promjenjeno.
Ma dres je znači Bože...klasik je napisao/la:
A vidi nam dresa, vidi nam dresa, a vidi igracaaaaa
(Samo me malo opucalo, nije puno)
Ma Killer je svoje isprdio a da jos nije ni zaigraoultrasstyle_tz je napisao/la:a Killer sinoc uz hajneken slavi pobjedu iako nije igraone valja mu taj pristup bgm, morat ce se popricat s njim
Jest care samo sto oni puste Zelji uvijek utakmicu. Protiv ostalih igraju kako znaju vec..Gorki je napisao/la:U Zenici uzimamo tri boda,kao i protiv Olimpika..gledam sad na AS kantaju ih štrumfovi ko zvečku
ko konkretno...sve bi ja to po novcaniku lagano...kakve emocije kakve suplje ba....jesi li profesionalac,jel zivis od fudbala....ljudi koji milione zaradzuju od fudbala ne smiju prici kafanicallimero je napisao/la:Sinoc se do kasno pilo kod tome
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.