Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 dec 2013, 17:38

a tacno sam se cudio kako nasi skauti nisu u stanju naci igraca kao De Bruine, Saciri pa i Mertens itd itd..ili se jednostavno boje pruziti priliku i dovesti takve..

od ovih realnih meta, Naingolan je odlican igrac ali u slucaju eventualne promjene formacije nije prije potreban jer ima Asamoa..onda vise nam treba jedan kreativan igrac nego fizikaner..da je to stari Juve ne bi bilo dilema , Naingolan bi bio nas, ali sad treba vagati igrace..

Biabiani nije igrac za Juve, ni za klupu. Kao ni Bonaventura. Ibarbo je daleko bolji od oba..Od takvih levata bjezat na kilometar, dok od Naingolana moze bit igrac...Alonso trazi preveliku platu( negdje sam cuo 7-8 miliona eura) sto od nas naravno nema sanse da ce dobiti..

De Bruine bi nam bio odlican, kao i Saciri iz Bajerna...to su profili igraca na koje se trebamo bazirati, djeca od kojih moze biti igrac, a nisu preskupi..ja bih se kockao i sa Iturbeom i Berardijem naredne sezone..bolje da ulazi mali Berardi i sigurno ce vise uraditi na terenu nego Padoin...Menez je tu tek treci izbor, prosjecan igrac, tesko da ce napredovati, ali ZA NAS je pojacanje i on, i to veliko pojacanje...

sto se tice bocnih, to pitanje cemo najteze rijesiti...rijesit se De Celjea, Isle, Padoina, Pelusa (ako dodje mladji bek) i vjerovatno Vucinica.. Za Djovnika i Bonucija sam neodlucan, u slucaju dobre ponude definitivno prodati...

Mata je zelja, i rjesenje nasih problema, ali ce ostati samo zelja....De Bruine, Saciri/Menez, Muru, Kolarov i povratak Berardija/ili Ibarbo i Marone i ja zadovoljan...mislim nisam zadovoljan ,al pruzi se koliko si sirok. Fokus prebaciti na mladje igrace od koji moze biti nesto, a ne na igraca od 27-28-29 godina koji je vec dao svoje. Osim ako to nije pravo pojacanje kao Ljorente ili Tevez..na ta dva primjera najbolje vidimo sta znaci dovesti pravog igraca i kakvu prevagu donose..dakle Marota stedi koliko god hoces ali samo kupuj PRAVE igrace ili mlade talente, a ne nikakve Bonaventure, Biabianije itd itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 24 dec 2013, 18:17

Bonaventura bi bio odlicno pojacanje.. 24 su mu godine, a igra vec nekoliko godina u Italiji..

@ultrase, jarane nije stednja ako si doveo igraca za sitne pare, a on godisnje uzima 5-6 miliona.. izadji iz arapskog svijeta i vrati se u realnost Italije.. stednja je kad igrac ima platu manju od milion, a pruza solidne partije ;)
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 24 dec 2013, 18:19

preuzeto sa juventuz.org

slika

"Dear Arturo, I read your words at the time of the renewal of your contract with Juventus & I thank you. I don't think the number on the back of your jersey is what matters, but how you honor it, which you have shown how to do."

Vidal's response: "Dear Ale, your words fill me with pride & it's a great pleasure to hear from you. You helped build the history of Juventus over the past 20 yrs, today we continue to work just like how you taught us."
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 dec 2013, 19:17

Italia je napisao/la:
@ultrase, jarane nije stednja ako si doveo igraca za sitne pare, a on godisnje uzima 5-6 miliona.. izadji iz arapskog svijeta i vrati se u realnost Italije.. stednja je kad igrac ima platu manju od milion, a pruza solidne partije ;)
ma Bonaventura masina, jos on i da napadnemo mocni Trabzon u gostima..za Galatu treba i strasni Biabiani jbg, oni su malo opasniji..
a jbg sad je pitanje s kim se mi zelimo da ravnamo..ako nam je mjera Livorno, Avelino i Sasuolo kao mnogim ovdje na pdf-u onda moze i da se ustedi, Bonaventura za milion je usteda..al ako nam je mjera Real , Barca, Bajern, Arsenal, Celzi, Mancester onda je i 5 miliona po sezoni za najbolje igrace ogromna usteda..al jbg zadnji put kad sam pogledao ovo je pdf Juventusa a ne Udinezea ;) ...kriza jeste, i ja prvi govorim otkad da je kriza, kad ste ovdje pricali od 40 miliona za pojacanja i ubjedjivali me da ima para..al dobro neko rece prije par mjeseci, ako je tako da ne mozemo dati 5-6 miliona igracu onda bolje kljuc u bravu...
das milion Bonaventuri izgubis 20 u LP, das 5-6 novom "tevezu", dobijes 20 u LP- prosto je to...

razbacivat se naravno ne treba, trazit jeftine igrace treba al da su pravi igraci..ako nam je Bonaventura nafaka je.o nas onda :D

pregazilo te vrijeme, ostao si u 2007.oj, Suarez potpisa za 12 mil eura..sve je vise placenika u svijetu fudbala a manje karaktera kao Vidal koji ce igrat za 5 u Juventusu kad moze za 15 u Realu (pitanje je dokle ce i on)

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 24 dec 2013, 19:22

Kada smo kod tih priča, pročitajte Agnelliev intervju u kojem kaže da Juve može potrošiti za velike igrače, da imaju sredstva, ako on to kaže, onda treba vjerovati.

Tim svake godine treba da se jača i dok je ova garnitura ljudi i igrača nema razloga za brigu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 dec 2013, 19:36

I ja danas čitam taj intervju, do sad je Agnelli uvijek govorio, da nije još vrijeme za kupovinu veliki igrača, ali ovaj put je rekao da su sad u mogućnosti. S tim da je rekao tek na ljeto, jer u januaru se renovira ekipa, a mi smo popunjeni (iako se nadam Nainggolanu).

Kakav Bonaventura, dosta je Atalantini polovnjaka, s tim potezima idemo samo unazad.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 24 dec 2013, 21:08

nije ni Vidal bio neka igracina kada je dosao u Juve, solidno pojacanje i nista vise od toga.. takvih je igraca i ranije bilo.. ko je i sta je bio Camoranesi kada je dosao u Juventus ?

kvalitetan igrac nije samo onaj koji ce placen 20 miliona.. moze to biti i mnogo jeftiniji igrac.. a misljenja sam da bi Giacomo mogao postati izuzetno kvalitetan ako bi dobio priliku da radi sa Conteom..

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 24 dec 2013, 22:18

Carli je napisao/la:Od svih što se navode najbolji je De Bruyne kao vezni igrač i Menez. Ti igrači bi nam bili potrebni kao i Biabiany.
De Bruyne da ali Menez :? Zasto on? Mislim nije on los ali sebican je kao Fabio. Gleda samo svoj ucinak. Rijetko kada uposli i tim. A Biabiany :oops: Prosjek svih prosjeka...Koji ce nam qrac?
Carli je napisao/la:Spominje se i PDC da bi mogao u Sampdoriu i Sasuolo, molite Boga. Padoin u Parmu.
Ovo bi bilo idealno ali bez da nam dolaze ikakvi polovnjaci u zamjenu...Bolje dati nasoj djeci iz Primavere priliku nego polovnjacima iz Atalante, Udinesea, Sampdorie, Parme,...
jasko_juve je napisao/la: Nema tu puno filozofije. Nema nista vise na lijepe oci, il daj pare il uzivaj u ligi il eventualno europa ligi. Tako je.
Nista ovo. Samo pametno. Bilion je primjera za instant uspjeh i kako su ti instant klubovi propadali. Rijetki su pametno ulagali.

Nasem timu ne treba puno.
ultrasstyle_tz je napisao/la:a tacno sam se cudio kako nasi skauti nisu u stanju naci igraca kao De Bruine, Saciri pa i Mertens itd itd..ili se jednostavno boje pruziti priliku i dovesti takve..
a kako znas i da nisu? mozda su i oni doveli takvog igraca ali zbog malo koristenja nije taj neko dosao do izrazaja...gledaj samo kako djeca iz Primavere propadaju...a svaki drugi je neki novi Nedved, Nesta, ...
ultrasstyle_tz je napisao/la:od ovih realnih meta, Naingolan je odlican igrac ali u slucaju eventualne promjene formacije nije prije potreban jer ima Asamoa..onda vise nam treba jedan kreativan igrac nego fizikaner..da je to stari Juve ne bi bilo dilema , Naingolan bi bio nas, ali sad treba vagati igrace..
Dovesti konacno tog lijevog WB i vratiti Asamou sredinu i onda nam nece biti potreban Radja...mozda samo iz marketinskih razloga ;)
ultrasstyle_tz je napisao/la: Biabiani nije igrac za Juve, ni za klupu. Kao ni Bonaventura. Ibarbo je daleko bolji od oba..Od takvih levata bjezat na kilometar, dok od Naingolana moze bit igrac...Alonso trazi preveliku platu( negdje sam cuo 7-8 miliona eura) sto od nas naravno nema sanse da ce dobiti..
Ma na te polovnjake iz Atalante i Parme i tako tih klubova se jednostavno ospem..

Alonso je neko o kome ne treba ni raspravljati jer on nece doci ni blizu nas...mozda samo po medijima ali u stvarnosti on vec nesto drugo ima u glavi...

Ibarbo je zanimlji...
ultrasstyle_tz je napisao/la: De Bruine bi nam bio odlican, kao i Saciri iz Bajerna...to su profili igraca na koje se trebamo bazirati, djeca od kojih moze biti igrac, a nisu preskupi..ja bih se kockao i sa Iturbeom i Berardijem naredne sezone..bolje da ulazi mali Berardi i sigurno ce vise uraditi na terenu nego Padoin..
odlicno receno...
ultrasstyle_tz je napisao/la: sto se tice bocnih, to pitanje cemo najteze rijesiti...rijesit se De Celjea, Isle, Padoina, Pelusa (ako dodje mladji bek) i vjerovatno Vucinica.. Za Djovnika i Bonucija sam neodlucan, u slucaju dobre ponude definitivno prodati...
ma rasprodati sve to...uzeti kes i pravilno ga uloziti...
ultrasstyle_tz je napisao/la:
Mata je zelja, i rjesenje nasih problema, ali ce ostati samo zelja....De Bruine, Saciri, Muru, Kolarov i povratak Berardija/ili Ibarbo i Marone i ja zadovoljan...mislim nisam zadovoljan ,al pruzi se koliko si sirok. Fokus prebaciti na mladje igrace od koji moze biti nesto, a ne na igraca od 27-28-29 godina koji je vec dao svoje. Osim ako to nije pravo pojacanje kao Ljorente ili Tevez..na ta dva primjera najbolje vidimo sta znaci dovesti pravog igraca i kakvu prevagu donose..
Mata bi bio odlicno pojacanje kao i ostali nabrojani...Treba samo cekati pravu priliku ali ne zaliti na neke igrace ako se vec vidi odredjeni potencija...
Italia je napisao/la:Bonaventura bi bio odlicno pojacanje.. 24 su mu godine, a igra vec nekoliko godina u Italiji..
meni je on jos jedan prosjek koji ne bi unaprijedio nasu igru...njemu su najveci dometi ekipe koje ce se boriti za EL...nema on sta traziti u ekipi koja zeli da uzme LP...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 24 dec 2013, 23:08

Kako znas da nema kada nikad nije imao priliku da se pokaze u velikom klubu ?

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 25 dec 2013, 01:47

Sretan Božić drugovi ko slavi :D

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 25 dec 2013, 02:15

Yucca je napisao/la:Sretan Božić drugovi ko slavi :D
I od mene takoder :D

Kome smeta spamanje teme neka jednostavno zaobide :arrow:
Alessandro Del Piero !

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 25 dec 2013, 12:07

Italia je napisao/la:Kako znas da nema kada nikad nije imao priliku da se pokaze u velikom klubu ?
milion je primjera potencijala koji odu u veliki klub a domet im je realno osrednji klub...vidis i po ovome da bljesne povremeno...nije nam potreban..a jos bi ga morali platiti barem 15 miliona :roll:

zar ne mislis da se tih 15 mil moze bolje uloziti? ;)
Yucca je napisao/la:Sretan Božić drugovi ko slavi :D
pridruzujem se cestitkama ;)

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 25 dec 2013, 12:12

France Football: Deset najvaznijih ljudi francuskog fudbala:

slika
France Football"Pogba has great future,for Juve will be hard to keep him
ocekivano...budimo realni uz ovoliko klubova koji od lahke sale mogu izvaliti 60+ miliona i ne ocekujem da Pogba ostane dugo kod nas...samo ga treba pametno unovciti...drag mi je momak ali dragih mi je i 60+ miliona...naravno ako ce se potrositi na pojacanja...za te pare se mogu dovesti jako dobri igraci...
PSG seriously want Pogba, According to le10sport, PSG leaders are trying hard to convince Pogba to leave Juventus.
traziti od njih bar 70 mil a ja bih bio zadovoljan i kada bi mogli dobiti neke igrace od njih.(Lucas, Verrati, Matuidi)
Kwadwo Asamoah is the winner of the Goal Ghana Player of the Year 2013 Award.
slika

da igra u vezi koliko igra na lijevoj strani kontam da bi bio fenomenalan i da bi se o njemu pricalo na sve strane 8-)
Ancelotti's Real Madrid shopping list:
Falcao, Aguero & Lewandowski in the attack
Pogba, Gundogan & Kondogbia in the midfield (le10sport)
Bas je trazen i to se ako se bude prodavalo mora iskoristiti.
Tottenham is interested in hiring Prandelli after the World Cup and would also like to sign Juve's Pirlo according to DI Marzio
:lol:

slika

Jos je nisam prezalio :cry:

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 25 dec 2013, 14:34

I od mene čestitke!

Kakvih 70 miliona ba. Ispod 100 nećemo ni da pričamo. Kad Bejl vrijedi 100 za dvije sezone onda :shock:
Allegri je gospodin!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 dec 2013, 16:23

je.e nas flopiranje u evropi pa nam igracu nisu na cijini , Vidala nema ni medju 23 "najbolja" na svijetu....a Englezi i njihove vrijednosti, Stiven Flecer kosta skoro 20 miliona- dalje da ne idemo..sad sto su nasli ocajnika koji je morao dovesti jednu od dvije zvijezde pa da plati 100 mil to je drugo :D

sto se tice Pogbe: Verati i Pastore/Moura/Lavezi + doplata od nekih 10-15miliona i nosi :D

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 25 dec 2013, 17:57

Sinoc hanuma mi nesto prica kako je neke cizme vidjela i da je "ponovim" za novu godinu. Rekoh "Moze ali mi prvu postavu Juvea nabroj"
I krenu ona : Buffon, Chiellini, Pirlo, Vidal, Pogba, Tevez...
Zastajkivala je pa sam joj pomagao... Llo, Llor..Llorente... Asa, Asamoah...
Mar..Marchisio..

Licht...

kad je odvalila Lichtensteiner...

ja upao sa secije suze me oblile :-):-):-)

Reko' "Moze i tunika i torba kad si me ovako nasmijala"
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 25 dec 2013, 18:49

Dobro je kad je ona tako oslovila švicarsku mašinu, ima navijača Juventusa koji ga tako zovu :oops: Bude me stid kad kažu da navijaju za Juve a ne znaju imena igrača :oops:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 25 dec 2013, 21:04

ramiral je napisao/la:Sinoc hanuma mi nesto prica kako je neke cizme vidjela i da je "ponovim" za novu godinu. Rekoh "Moze ali mi prvu postavu Juvea nabroj"
I krenu ona : Buffon, Chiellini, Pirlo, Vidal, Pogba, Tevez...
Zastajkivala je pa sam joj pomagao... Llo, Llor..Llorente... Asa, Asamoah...
Mar..Marchisio..

Licht...

kad je odvalila Lichtensteiner...

ja upao sa secije suze me oblile :-):-):-)

Reko' "Moze i tunika i torba kad si me ovako nasmijala"
:lol: :lol:

[youtube][/youtube]

GRANDE ANTONIO!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 dec 2013, 22:13

hahahaa prejaka ideja @ramiral... bas me zanimalo pa sam i ja svoju propitao malo vcrs...i mogu ti rec da zna prilicno, jbt koji smo mi pacenici kad gledamo tekme :D

vidal, pogba, ljorente, asamoa, bufon, pirlo, vucinic- to je iz cuga bilo..sjetila se i "onaj mali Djovniko", Kaseresa - to mi je cudno :D , "onaj sa oziljkom Tevez" i dva imena se nije mogla sjetit..."onaj sto stalno moli sudiju" hahah to mi je najjace bilo-Bonuci, i "onaj sto ga ti stalno psujes" - guess whoo :mrgreen: :mrgreen:

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 26 dec 2013, 00:16

Global Soccer - Rumors says that Antonio Conte is favorite for win the Globe Soccer Awards. (TS)
strasan je ali mora biti malo vise fleksibilniji, davati sansu igracima iz Primavere i malo manje tvrdoglav
Trabzonspor are trying to sign some players for match against Juve. Here's the official offer for Floccari:
- 3 million & 3-year Contract. Trabzonspor's offer for Floccari Confirmed by Di Marzio
:lol: :lol: :lol:
Confirmed:A few days ago, there was a meeting between the President of Torino, Urbano Cairo & D'Amico (Giovinco's agent) for Giovinco.According to reports, Juventus are willing to negotiate with Torino & asked about Alessio Cerci.According to reports, Torino want to offer [a loan contract with option to buy at the end of the seasson] for sign Giovinco.
:oops: :oops: :oops:
Good relationship between Agnelli & Karl-Heinz Rummenigge can help to bring Mandzukic to Juventus in the next summer ( TS)
:oops: :oops: :oops:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Hardzavi i 2 gosta.