Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
"Arsenal's win rate so far this season is 75%. Last season it was 54.72%." stvar se izgleda zaozbiljava 

A.F.C. Bournemouth!
Treba nam sto vise ovakvih utakmica. Danas se i nije "umiralo" u ljepoti fudbala, ali je pobjeda i vise nego zasluzeno. Istina da smo odigrali puno slabije nego sto mozemo, ali ni ekipa Southamptona nije bila na nivou. Giroud se nastavlja boriti u svakoj utakmici i danas mu se trud isplatio sa 2 gola.
Sada odraditi Marseille za mirniji nastavak sezone.
Sada odraditi Marseille za mirniji nastavak sezone.
Vela jede malu djecu po Primeri... 

" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Ne mogu se oteti dojmu da su večeras Ozil i Cazorla bili sa Artetom ubjedljivo najgori...previše su davili i gubili lopte što nije tipično za njih..Sviđa mi se što je ušao Rosciky i odma unijeo malo živosti u ekipu svojim trkom..
Arteta je bio dosta kritičan al sva sreća nisu nas kaznili.
Šta tek reći za Koscienlya večeras-KLASA
također i Per svaka čast momci
Arteta je bio dosta kritičan al sva sreća nisu nas kaznili.
Šta tek reći za Koscienlya večeras-KLASA
također i Per svaka čast momci
Ozil nije ni blizu Ozila kakav je bio kad je tek dosao. Ja ne znam sta se promijenilo, ali lik nije nalik na sebe. Mozda ga sada vise cuvaju.... Mozda je to sve zbog Flaminija jer s njim je nekako bolje islo.
Drugo, sto je isto tako manje dobro, da se tako izrazim je igra poslije gola. Do 1:0 je Arsenal dominirao a nakon 1:0 druga prica. Zasto pad u igri?? Nije ovo prvi put. Mozda se imalo i srece da umjesto 1:1 ipak bude 2:0.
Naravno da je pobjeda zasluzena ali ovo opustanje ce neko kazniti. Nije 1:0 kraj utakmice.
Ipak, najvaznija je pobjeda i to se ostvarilo.
P.S. Jack je sve slobodniji da opuca na gol. Prije sam imao osjecaj da on nece ili ne smije pucati na gol, u zadnje vrijeme se to promijenilo, pokusava sve cesce.
Drugo, sto je isto tako manje dobro, da se tako izrazim je igra poslije gola. Do 1:0 je Arsenal dominirao a nakon 1:0 druga prica. Zasto pad u igri?? Nije ovo prvi put. Mozda se imalo i srece da umjesto 1:1 ipak bude 2:0.
Naravno da je pobjeda zasluzena ali ovo opustanje ce neko kazniti. Nije 1:0 kraj utakmice.
Ipak, najvaznija je pobjeda i to se ostvarilo.
P.S. Jack je sve slobodniji da opuca na gol. Prije sam imao osjecaj da on nece ili ne smije pucati na gol, u zadnje vrijeme se to promijenilo, pokusava sve cesce.
Jel se Arteta povrjedio juce i samim tim pojacao ekipu za narednih nekoliko utakmica?
Arteta odigra najbolje kad to mi ne ocekujemo, ziva istina..
Jackie ce biti vodja Arsenala jos malo.. toliko je zustar momak, ide u svaki duel, nije pichka.. steta sto ono nije uslo ali nije on placipichka pa da jadi nakon one stative, pola igraca bi se osjecalo zagubljenim zaleci za prilikom koja je jos atraktivna ali on je samo nastavio hladno, tako treba majstore.
Ozil.. imam osjecaj da se Mesut pazi, stize zima, vrijeme ce biti drugacije, drugaciji tempo.. CL i EPL, trebace nama igraca koji ce morati da ulete umjesto Ramseya kada ovoga ne bude htjelo a nadam se da ce ga ici jos zadugo.. tada ce Ozil poceti da igra kako treba.. momak se privikava na zivot u Engleskoj a sami primjer je Giroud koji je ove godine fantastican, jeste da nema dribling i zavrsnicu i kada gadja isto kao da frljavo opuca ali strasan je za ekipu.. kada bi doveli jos nekog igraca slicnog Suarezu ili cak Velu vratili, to bi bio extra posao.
Mitrouglu takodjer je dobar.. Flamini i Arteta su odigrali extra samo protiv Napolija jer tada nam je posesija bila bitna.. a inace Flamini, Rosicky, Ozil, Jack, Ramsey, i volio bih Mesuta na krilu.. nekako upecatljiviji je
Ako je neko primjetio ono drugo poluvrijeme protiv Borusije kako je imao sjajnih prodora po toj desnoj strani :
[youtube][/youtube]
Evo drugi gol, kako je sjajno odradio i onda asistirao..
Pa onda protiv Borusije, onaj centarsut unutra i jos par prodora sa strane..
[youtube][/youtube]
Na 3:14 pogledajte kako samo lagano prolazi, jednostavno kada je sa vise igraca bolje odigra, navuce trojicu i gore Olivier sam se bori..
Jucer protiv Southamptona.. ona akcija sa Ramseyem sto je bila stativa, kako je fino odigra, pa kada je 2 igraca izbacio sa desne strane.. protiv jos onakve odbrane Southamptona, odbrana koja je primila samo 5 GOLOVA DOTADA!
Ucinili smo ih bezvrijednima jucer, tako je to izgledalo.. i jos nismo se ni trudili da postignemo toliko golova a mogli smo maksimalno.. imamo ogroman kapacitet a hvala bogu vratilo se dosta igraca sada
Dovesti jos jednog napadaca i onda vidjeti kakva ce biti situacija u januaru..
Btw trener Southamptona je izjavio da je jucer igrao protiv novog prvaka Engleske
Jackie ce biti vodja Arsenala jos malo.. toliko je zustar momak, ide u svaki duel, nije pichka.. steta sto ono nije uslo ali nije on placipichka pa da jadi nakon one stative, pola igraca bi se osjecalo zagubljenim zaleci za prilikom koja je jos atraktivna ali on je samo nastavio hladno, tako treba majstore.
Ozil.. imam osjecaj da se Mesut pazi, stize zima, vrijeme ce biti drugacije, drugaciji tempo.. CL i EPL, trebace nama igraca koji ce morati da ulete umjesto Ramseya kada ovoga ne bude htjelo a nadam se da ce ga ici jos zadugo.. tada ce Ozil poceti da igra kako treba.. momak se privikava na zivot u Engleskoj a sami primjer je Giroud koji je ove godine fantastican, jeste da nema dribling i zavrsnicu i kada gadja isto kao da frljavo opuca ali strasan je za ekipu.. kada bi doveli jos nekog igraca slicnog Suarezu ili cak Velu vratili, to bi bio extra posao.
Mitrouglu takodjer je dobar.. Flamini i Arteta su odigrali extra samo protiv Napolija jer tada nam je posesija bila bitna.. a inace Flamini, Rosicky, Ozil, Jack, Ramsey, i volio bih Mesuta na krilu.. nekako upecatljiviji je

Ako je neko primjetio ono drugo poluvrijeme protiv Borusije kako je imao sjajnih prodora po toj desnoj strani :
[youtube][/youtube]
Evo drugi gol, kako je sjajno odradio i onda asistirao..
Pa onda protiv Borusije, onaj centarsut unutra i jos par prodora sa strane..
[youtube][/youtube]
Na 3:14 pogledajte kako samo lagano prolazi, jednostavno kada je sa vise igraca bolje odigra, navuce trojicu i gore Olivier sam se bori..
Jucer protiv Southamptona.. ona akcija sa Ramseyem sto je bila stativa, kako je fino odigra, pa kada je 2 igraca izbacio sa desne strane.. protiv jos onakve odbrane Southamptona, odbrana koja je primila samo 5 GOLOVA DOTADA!
Ucinili smo ih bezvrijednima jucer, tako je to izgledalo.. i jos nismo se ni trudili da postignemo toliko golova a mogli smo maksimalno.. imamo ogroman kapacitet a hvala bogu vratilo se dosta igraca sada

Dovesti jos jednog napadaca i onda vidjeti kakva ce biti situacija u januaru..
Btw trener Southamptona je izjavio da je jucer igrao protiv novog prvaka Engleske

-
- Kontakt:
Juce Ozil bio medju najboljim ne znam sta ste gledali onog Shawa je pravio smijesnim na desnoj strani je cesto prolazio, imao asistenciju za Ramseya, nije sad to najbolje od njega ali na nekom nivou dovoljnom za prolaznu ocjenu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Nije bio los ali daleko od onog Ozila kad je tek dosao. Bolje receno, dobar je bio kad bi se gledao prosjek tima ali nije dovoljno dobar kad se gleda i kad se zna koliko on moze. A moze vise, puno vise.
Razmazio nas covjek pa se sada nije zadovoljno bez bar dvije asistencije.
Razmazio nas covjek pa se sada nije zadovoljno bez bar dvije asistencije.

-
- Kontakt:
Pa dobro juce je citava utakmica bila nekakva kilava i losa, da nismo pobjedili pravo bi se iznervirao napocetku krenuli veoma dobro par majstorija i onda poklon gol i ostatak meca predosadan. Od Sotona sam puno vise ocekivao ne pretjerujem kad kazem da je od njih atraktivnija Grcka reprezentacija ali ova taktika ocigledno im donosi rezultat.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Đe i ovaj Cardiff gubi bodove 

- frankqqqqq
- Kontakt:
Običan pokazatelj da smo mi katastrofalno igrali utakmicu protiv Uniteda i da smo iole bolje igrali sa zemljom bi ih sastavili 

Jbg,dolazi nesto laksi raspored,barem na kratko i ako u ovoj ligi nema laganog protivnika neke se utakmice moraju dobijati ako zelimo do naslova,.Jedna od njih je ona sto nam slijedi u narednom kolu..
Pogledah ovu prosjecnu predstavu na Millenium stadionu sa veoma simpaticnom zavrsnicom
Cardiff borbena ekipa ali ne i posebno kvalitetna,ako dodjemo prvi do gola mislim da ih mozemo ohladiti sa kontrama s obzirom da ostave dosta prostora nazad..
Nakon toga igramo dvije vezane utakmice kod kuce,Hull i Everton,prvi su odron od ekipe na gostovanjima a ovi drugi ni sami ne znaju kada su zadnji put pobjedili u Londonu,od daleke 98 e su uspjeli tek tri puta izvuci remi uz 13 pobjeda Arsenala..
Ovdje je devet bodova realno ocekivati s kojima bi vjerovatno popravili bodovnu razliku u odnosu na ovu rulju sto nas juri (
) pred dvije izuzetno teske utakmice protiv Man.City na Etihadu te Chelsea na Emiratesu..
Pogledah ovu prosjecnu predstavu na Millenium stadionu sa veoma simpaticnom zavrsnicom

Nakon toga igramo dvije vezane utakmice kod kuce,Hull i Everton,prvi su odron od ekipe na gostovanjima a ovi drugi ni sami ne znaju kada su zadnji put pobjedili u Londonu,od daleke 98 e su uspjeli tek tri puta izvuci remi uz 13 pobjeda Arsenala..
Ovdje je devet bodova realno ocekivati s kojima bi vjerovatno popravili bodovnu razliku u odnosu na ovu rulju sto nas juri (

mislim da pobjede protiv kardifa i hulla nebi trebale doći u pitanje...everton nekako me uvijek vuče na neriješeno,al pošto smo ove sezone zrela ekipa tu tražim neki minimalac....kod city-a u gostima izvuć remi jer ove sezone melju na svom stadionu...ponavljam da smo zrela ekipa za trofej i ako uspijemo održati zadnju liniju zdravu veći dio sezone (prvenstveno Peru i Sagnu) onda ta titula premier lige nije dalekochily-rz je napisao/la:Jbg,dolazi nesto laksi raspored,barem na kratko i ako u ovoj ligi nema laganog protivnika neke se utakmice moraju dobijati ako zelimo do naslova,.Jedna od njih je ona sto nam slijedi u narednom kolu..
Pogledah ovu prosjecnu predstavu na Millenium stadionu sa veoma simpaticnom zavrsnicomCardiff borbena ekipa ali ne i posebno kvalitetna,ako dodjemo prvi do gola mislim da ih mozemo ohladiti sa kontrama s obzirom da ostave dosta prostora nazad..
Ovdje je devet bodova realno ocekivati s kojima bi vjerovatno popravili bodovnu razliku u odnosu na ovu rulju sto nas juri () pred dvije izuzetno teske utakmice protiv Man.City na Etihadu te Chelsea na Emiratesu..
A.F.C. Bournemouth!
Nakon boxing daya ce se vidjet ako imamo kvalitet za titulu. Krucialne utakmice ce biti protiv Eve, City, i Che, ako iz ovih utakmica izvucemo 6 bodova, ja prezadovoljan!
Joel Campbel 8 asistencija ove sezone
još jedno pojačanje za slijedeću sezonu

A.F.C. Bournemouth!
Od toga mislim da 4 na jednoj utakmici 

što znači da je zvijerProfesor je napisao/la:Od toga mislim da 4 na jednoj utakmici

A.F.C. Bournemouth!
Arteta ne moze da igra defanzivno u utakmicama gdje je potrebna snaga. Cazorla je los nije u formi posle povrede ali se nadam da ce se sto pre oporaviti.
A puno vi sada ocekujete od Ozila... Ljudovi moji lakse malo...
Juce je bio sasvim dobar i imao je dobrih poteza u rovovoskoj utakmici. Nekako kada ga je Wenijama bio otreso o zemlju u onom startu i on je se povukao. A i zasto rizikovati povredu dzaba? Soton je onako prava momacka ekipa i nisu dzaba bili treci. Oni su treca najbolja odbrana u ligama petice! Jaki su grubi i dobro je da se niko nije povredio. Neko rece imali smo srece mogli su izjednaciti. Onda mi imamo i previse srece jos od Marta gdje igramo ovako? Konacno imamo grupu igraca koja zna da igra na rezlutat. Nema potrebe vise da se "umire" u igri! Pre dok nam je bila druga struktura igraca bilo je potrebno i po 7-8 prilika da bi se dao gol. Danas sa ovim igracima taj se broj prepolovio i dajemo iz mnogo manje prilika golove. Posle toga cuvamo mudro loptu i lovimo na kontre... To je ono sto vec igramo jos od prosle sezone i to nam daje rezultate.
Naravno sve je moguce ne treba letiti previsoko ali treba ici lagano, jednu po jednu utakmicu i trofej mora doci. Imamo konacno ekipu sposobnu za tako nesto.
PS: Dobar dio ove sezone nam klupa igra najvise...
Evo jednog zanimljivog podatka:
A puno vi sada ocekujete od Ozila... Ljudovi moji lakse malo...

Naravno sve je moguce ne treba letiti previsoko ali treba ici lagano, jednu po jednu utakmicu i trofej mora doci. Imamo konacno ekipu sposobnu za tako nesto.
PS: Dobar dio ove sezone nam klupa igra najvise...
Evo jednog zanimljivog podatka:
Nakon svega 20 utakmica uspeli smo da zabeležimo 15 pobeda!!!
Prošle godine smo to učinili nakon 32 utakmice!!!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.