Donijeli mi iz Srbije, da nema slučajno gdje u Sarajevu uzeti? Odavno brutalniju grickalicu nisam probao, remeti mi dijetu ali ne mogu prestat
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jedino ako si igrao tacan rezultat turska gruzija i uplatio 100euranumanumaye22 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:17Ja danas za nekih 5 sati laganim radom od kuce uzeo malo jace od minimalca mjesecnog u Bejha, pa vi teoretisite i dalje.PikachuSA je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:05@kraljttbvb ga je odlično elaborirao, zato sam 99% uvjeren da njegova teorija i jeste tačna.scholsey je napisao/la: ↑18 jun 2024, 17:07
Pa ja, haman.. jer se još nije očitovao.![]()
Vjerovatno ni neće, jer mislim da su poprilično dobre šanse da je kolega @kralj u pravu. Ovako kako on nastupa, ne nastupa neko ko je djetinjstvo proveo u Švabiji (kako tvrdi). Mislim, ne morate biti ovamo da biste znali kako jednostavno ne osjećaju potrebu za tim.
Ovo su nastupi kompleksaša željnih svega nezadovoljnih sa svim.. ili botova. Jbg, šta da se radi, svako svoju muku muči.![]()
Što se tiče zadnjeg pasusa... Kad vidiš takve, samo trebaš zahvaliti Bogu što nemaš njihovu pamet i poslati ih u gnjavatore.![]()
![]()
Muslimani, a ne bošnjaci.Centre forward je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:26Sve OK, al' zašto "Bejha"? šta time želiš da postigneš ?
Kralju, shvatam ja taj politički narativ jeftinog populizma, al' nije zar drug leo podrijetlom iz manjeg entiteta, nije mi se tako činiokraljttbvb je napisao/la: ↑18 jun 2024, 23:49Muslimani, a ne bošnjaci.Centre forward je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:26Sve OK, al' zašto "Bejha"? šta time želiš da postigneš ?
Političko Sarajevo.
Republika, a ne entitet republika srpska.
Tako im tata Dodik pokušava minimizirati sve što je povezano sa državom Bosnom i Hercegovinom, od entiteta napraviti Republiku, a od drzave BiH konfederaciju 2 entiteta...
Dugo vremena je pisao o srednjoj Bosni, kako su tamo male plate i sve najgore o tom području. Čini se da je htio da mislimo da je H komponenta.Centre forward je napisao/la: ↑19 jun 2024, 00:01Kralju, shvatam ja taj politički narativ jeftinog populizma, al' nije zar drug leo podrijetlom iz manjeg entiteta, nije mi se tako činiokraljttbvb je napisao/la: ↑18 jun 2024, 23:49Muslimani, a ne bošnjaci.Centre forward je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:26Sve OK, al' zašto "Bejha"? šta time želiš da postigneš ?
Političko Sarajevo.
Republika, a ne entitet republika srpska.
Tako im tata Dodik pokušava minimizirati sve što je povezano sa državom Bosnom i Hercegovinom, od entiteta napraviti Republiku, a od drzave BiH konfederaciju 2 entiteta...
Ps: ništa klerofašistički nisam mislio, da se razumijemo, nemam ništa protiv bilo kog Bosanca i Hercegovca.
Stavljas jos pivu u potok/rijeku da se ohladi, neate cooler/frizider k'o u Svabiji
Aleme daj nam trenutnu ili neku stariju 40+° zvizdana u Texasu ili Arizoni da ne mislio kako je u nas pregrijalo
Smije li se znati koji grad je u pitanju?
Minhen, gdje živimo ja i numan.
Jeb.es drzavu koja Konjic nema.kraljttbvb je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:37Minhen, gdje živimo ja i numan.
Nije ista klima kod nas i u pustinji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.