Replika : Asa, Iturbe i sve pare na lijevog bocnog.Burberry46 je napisao/la:Naingolan, Menez i lijevi bek

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Replika : Asa, Iturbe i sve pare na lijevog bocnog.Burberry46 je napisao/la:Naingolan, Menez i lijevi bek
Iturbe je taj valjda u vlasnistvu Porta, s obzirom kako igra i njemu ce cijena da skoci pa ga nema ispod 15-20 mil.masteRofPoker je napisao/la:Replika : Asa, Iturbe i sve pare na lijevog bocnog.Burberry46 je napisao/la:Naingolan, Menez i lijevi bekMada se Iturbe ne moze kupiti prije ljeta, ali nema veze, beton je. Moze i Cerci, jos jedan beton.
Znam da je njihov, poslali ga na posudbu, ali i dalje mislim da 15 miliona ako vec Juve zeli dati za Radju onda je bolje prema njemu usmjeriti te novce.10DelPiero je napisao/la:Iturbe je taj valjda u vlasnistvu Porta, s obzirom kako igra i njemu ce cijena da skoci pa ga nema ispod 15-20 mil.masteRofPoker je napisao/la:Replika : Asa, Iturbe i sve pare na lijevog bocnog.Burberry46 je napisao/la:Naingolan, Menez i lijevi bekMada se Iturbe ne moze kupiti prije ljeta, ali nema veze, beton je. Moze i Cerci, jos jedan beton.
Prodao bi on itekako, samo treba keširat. Pitanje je možemo li i želimo li dati 30mil za njega. Teško.L'Avvocato je napisao/la:Della Vale bi se prije samoubio nego prodao igrača nama. Paćenik kakav se rijetko viđa u svijetu fudbala. Prodaće Cuadrada van Italije 100%.
Što se mene tiče, osjećaj je obostran.pride_of_merseyside je napisao/la:Šteta vala ako Menez završi u Juventusu, ja sam ga nekad htjela vidjeti u Liverpoolu, a ovaj vaš klub mi nije nešto simpatičan.
Felipe MeloIlCapitano je napisao/la:Samo Cuadrado iz Serie A za desnu stranu, red bi bio da se uzme nešto od **** Della Valea.
+1L'Avvocato je napisao/la:Della Vale bi se prije samoubio nego prodao igrača nama. Paćenik kakav se rijetko viđa u svijetu fudbala. Prodaće Cuadrada van Italije 100%.
Nema ti šta bit' simpatičan. On je za muškinjepride_of_merseyside je napisao/la:Gdje vam je onaj "divni" forumaš @Traktorista?
Šteta vala ako Menez završi u Juventusu, ja sam ga nekad htjela vidjeti u Liverpoolu, a ovaj vaš klub mi nije nešto simpatičan.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.