FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

husein veličanstveni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la husein veličanstveni » 23 mar 2011, 15:18

U Srđana Savića jutros preminuo punac. Nek mu je laka zemlja. Sahrana sutra u Gradačcu u 13.00 sati.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 23 mar 2011, 15:18

nick je napisao/la:kojih 7.000 ako 5.000 odlicno...
2.300. Plafon!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 mar 2011, 15:28

elSaik je napisao/la:
nick je napisao/la:kojih 7.000 ako 5.000 odlicno...
2.300. Plafon!
haj ba ne seri,kad je prekid bilo oko 6000, a da sad ne bude, a sjeti se kakva nam je situacija bila u to vrijeme

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 23 mar 2011, 15:33

Probisvjet je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
Sto ces na tekmi, idi gledaj Osijek u Gradaccu ili Split-Borac, svakako su oni pravi klubovi, ne dolazi na Grbavicu ne trebas nam.
Dolazim na utakmicu i necu navijati za Dinamo!
Cesitike za godisnjicu Zelje!
PS. Nadjite bilo gdje i bilo kada moj post koji omalovazava Zelju ili izrazava mrznju prema Zelji?
Zeljo je ipak moj najdrazi klub poslije Slobode, a grad Sarajevo poslije Tuzle. Nije zajehbncija.

Što nedođe da gledaš slobodu matere ti ? ? ?
Da nema slika ti drugi stadion osim tušnja nebi vidio nikad u životu a i tušanj je upitan ko zna odakle si......
Jer si JEDAN JEDINI...........

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 mar 2011, 16:05

edinedin je napisao/la:

Da nema slika ti drugi stadion osim tušnja nebi vidio nikad u životu a i tušanj je upitan ko zna odakle si......
:mrgreen: Nekada bio na pripremama Zelje u Fojnici '80 godina. Imao sam cast biti na terenu sa Papricom, Capljicem, Edinom Bahticem, Mesom...
Bio nogometas u Slobodi ali nikada nisam stigao u prvi tim.
Imam ja godina, a sto se tice Tusnja idem pjeske na njega.
Mislim da si mlad momak. Sto se tice Zelje bio sam na njegovim najvecim utakmicama u kupu uefa i na onoj protiv Videotona. Momak mozes samo mastati o tim utakmicama. Ja sam iz one generacije kada se nisu pljuvali pristalice Zelje i Slobode.
Samo toliko, djeco imate problem sto ste odrasli u vrijeme mrznje.
Nekada je to bilo sasvim drugacije, toliko dobro da sada ne mozete ni zamisliti niti sanjati. 8-)
Neki od vas ne zasluzuju da spomenu ime Zeljeznicar isto kao sto ima onih koji ne zasluzuju da spomenu ime Sloboda! 8-)
Sloboda, Zeljo, Grbavica, Tusanj se pisu velikim pocetnim slovom. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 23 mar 2011, 16:11

Probisvjet je napisao/la:
edinedin je napisao/la:

:mrgreen: Nekada bio na pripremama Zelje u Fojnici '80 godina. Imao sam cast biti na terenu sa Papricom, Capljicem, Edinom Bahticem, Mesom...
Bio nogometas u Slobodi ali nikada nisam stigao u prvi tim.
Imam ja godina, a sto se tice Tusnja idem pjeske na njega.
Mislim da si mlad momak. Sto se tice Zelje bio sam na njegovim najvecim utakmicama u kupu uefa i na onoj protiv Videotona. Momak mozes samo mastati o tim utakmicama. Ja sam iz one generacije kada se nisu pljuvali pristalice Zelje i Slobode.
Samo toliko, djeco imate problem sto ste odrasli u vrijeme mrznje.
Nekada je to bilo sasvim drugacije, toliko dobro da sada ne mozete ni zamisliti niti sanjati. 8-)
Neki od vas ne zasluzuju da spomenu ime Zeljeznicar isto kao sto ima onih koji ne zasluzuju da spomenu ime Sloboda! 8-)
Sloboda, Zeljo, Grbavica, Tusanj se pisu velikim pocetnim slovom. :mrgreen:
Skidam kapu majstore!!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 mar 2011, 16:28

I jos samo ovo.
Zeljo izgubio od Slobode pa neki misle katastrofa, tuga. Nije! Mozda je smijesno da ja pisem ovo kao navijac Slobode, ali...
Ko nije bio na utakmici Zeljo-Videoton ne zna sta je tuga. Ja sam je dozivio, toliko da me niti jedan poraz repke BiH nije rastuzio, pa ni onaj protiv Danske (nerijeseno ali kao poraz). Valjda sam bio mlad i pun emocija kada sam bio na nesretnoj utakmici sa Videotonom. Kada sam dosao kuci u TZ imao sam sta vidjeti. Moj stari je prevrnuo upaljen TV i to u koloru. Gorenje.
Ono sto je tada radio tim Zelje je toliko bilo nadmocno da ponekad vjerujem da su Videotona mogli dotuci cak u Madjarskoj u prvoj utakmici. Cinilo mi se tada, da nisu htjeli, da bi na Grbavici bilo zanimljivije. Bili su to igraci koji nisu bili velike zvijezde, al su tada zajedno cinile nasjajniju zvijezdu YU fudbala.
Vise nikada nece biti takvih u BiH. Nikada!
Jos jednom cestitke za rodjendan!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 23 mar 2011, 16:48

Probisvjet, normala covjek...respect.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 mar 2011, 16:59

Sto se tice titule nek uzme Borac, bas me zanima kogga ce izvuc u pretkolu ako nas ne suspenduju te kojim rezultatom ce zavrsit. kad bolje skontam treba nama jos hljeba da prodjemo bar do 3 pretkola, prvo treba da svako godine igramo evrsposke tekme e onda za jedno 2-3 godine da ocekujemo nesto vise, a ovako nista ...jedino ako nam neko da 5-10 miliona da nakupujemo igrace, mozda tada .. :D

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 23 mar 2011, 17:05

edinedin uzivas narkotike?
ne budi seljacina...
Probisvjet ti bi mogao s mojim starim,on navija za Slobodu od kad zna za sebe, sto je za nekog iz Hercegovine I vise nego neobicno. Bas sam mu meta ovih dana za zezanje...hehe
Poz.
TEBE VOLIM ZELJOOO!
Osim - drugo ime za Želju !

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 23 mar 2011, 17:12

Probisvjet je napisao/la:I jos samo ovo.
Zeljo izgubio od Slobode pa neki misle katastrofa, tuga. Nije! Mozda je smijesno da ja pisem ovo kao navijac Slobode, ali...
Ko nije bio na utakmici Zeljo-Videoton ne zna sta je tuga. Ja sam je dozivio, toliko da me niti jedan poraz repke BiH nije rastuzio, pa ni onaj protiv Danske (nerijeseno ali kao poraz). Valjda sam bio mlad i pun emocija kada sam bio na nesretnoj utakmici sa Videotonom. Kada sam dosao kuci u TZ imao sam sta vidjeti. Moj stari je prevrnuo upaljen TV i to u koloru. Gorenje.
Ono sto je tada radio tim Zelje je toliko bilo nadmocno da ponekad vjerujem da su Videotona mogli dotuci cak u Madjarskoj u prvoj utakmici. Cinilo mi se tada, da nisu htjeli, da bi na Grbavici bilo zanimljivije. Bili su to igraci koji nisu bili velike zvijezde, al su tada zajedno cinile nasjajniju zvijezdu YU fudbala.
Vise nikada nece biti takvih u BiH. Nikada!
Jos jednom cestitke za rodjendan!
Svaka čast i ne obraćaj pažnju na djecu. Jbga, ja ne pamtim Videoton, ali se sjećam gubitka titule u zadnjem kolu u Širokom, znam da se to ne može porediti sa Videotonom, ali nakon toga mi ovakvi porazi protiv Slobode i ostalih ne padaju toliko teško. Danas ovi mlađi misle da je tragedija izgubiti od Slobode na Grbavici, to pokazuje kakva nam je liga.. :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 23 mar 2011, 17:49

Biće dobra tekma protiv Dinama (za one što se dvoume). ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 mar 2011, 17:56

Vrijedel godisnje protiv dinama

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 23 mar 2011, 18:00

lisander je napisao/la:Vrijedel godisnje protiv dinama
ne
1921-2011

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 mar 2011, 18:01

ellaxaz je napisao/la:Biće dobra tekma protiv Dinama (za one što se dvoume). ;)
hahaha to ti vec gledo negdje tekmu :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 mar 2011, 18:02

slusaj camac, mojne meni tu pricu bacati, naslusah se i nagledah ja svakakvih sranja od tuzlaka proteklih dana a doticni gospodin ni mukajet. Da nije slc, mislio bih da nas cijela tuzla mrzi. Lako je ovdje glumiti simpatizera zelje al sto gospodin ne napisa koju indijancima u nedelju? Znamo mi dobro ko je zeljo bio u ex jugi i ko ga je sve bodrio na kupu uefa, od uranije pa nadalje... ne treba mi on da nesto pokazuje. Nek sve to objasni fukaricama danasnjim i tako prekine idilu sa 'bl'
Cuva Bog Zelju svog!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 23 mar 2011, 18:09

Capt_Billy je napisao/la:
Kako nisam u mogućnosti doći gledati Želju neki snimak bi bio sasvim u redu međutim bojim se da ni od tog snimka ništa ne bude.@ čamcu također kapa dole za to što je stao na stranu Željinih navijača koji nisu iz glavnog nam grada

Pa zar TV Vogosca ne daje snimke sa svih domacih Zeljin tekmi!!! :D :D :D
TV Vogošća sigurno ima signal u Livnu :lol: :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 23 mar 2011, 18:16

Nema nam protiv Dinama Šehića i Višće zbog repke :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 23 mar 2011, 18:38

19TM87 je napisao/la: hahaha to ti vec gledo negdje tekmu :D
:mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 mar 2011, 18:56

Hamo je napisao/la:Nema nam protiv Dinama Šehića i Višće zbog repke :?:
Samo Šehića, Višća se vratio
Cuva Bog Zelju svog!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.