FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HannahMontana
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HannahMontana » 18 nov 2012, 19:49

powerplay je napisao/la:
HzSM je napisao/la:Nuhanovicu i Ademovic su zasluzili ispisnicu!Ljudi lopte ne znaju dodati,ne znam dokle ce se ovo vise trpiti...

Suljica pod hitno psihijatru poslati ili ga nekome uvaliti,samo nas stetu nanosi!
Suljića treba odvesti kakvom hodži da mu šta prouči ba :lol: .
Bilo kako bilo na proljeće nam treba napadač kako treba i jedan stoper!
Kako si ti samo uspio provalit Ademovica strucnjace.....Momak igro 5 minuta! Pa nevjerovatno sta sve i kakve sve gluposti neces procitati na ovom forumu! Sve neki strucnjaci!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 18 nov 2012, 19:50

SarajlijaTM je napisao/la:osuta covjek u 80toj na go,da bude makar 1 sut...
da ne bude ofirno statistiku pogledati :lol: :lol: :lol:

lopta ide u go,sudija svira kraj,braco mila,za vjerovali ili ne...

hajd' sad svi kriticari zeljine pobjede nad leotarom,opletite isto tako i po pitariji,il' sami sebe nogom u dupe :lol: :lol: :lol:
Imamo vise para za kupovinu utakmica od vas,tako da mozes miran biti i polako se pripremati za 1 pretkolo uefa lige :mrgreen:

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 18 nov 2012, 19:51

HannahMontana je napisao/la:
powerplay je napisao/la:
HzSM je napisao/la:Nuhanovicu i Ademovic su zasluzili ispisnicu!Ljudi lopte ne znaju dodati,ne znam dokle ce se ovo vise trpiti...

Suljica pod hitno psihijatru poslati ili ga nekome uvaliti,samo nas stetu nanosi!
Suljića treba odvesti kakvom hodži da mu šta prouči ba :lol: .
Bilo kako bilo na proljeće nam treba napadač kako treba i jedan stoper!
Kako si ti samo uspio provalit Ademovica strucnjace.....Momak igro 5 minuta! Pa nevjerovatno sta sve i kakve sve gluposti neces procitati na ovom forumu! Sve neki strucnjaci!
Pa nije mu ovo prvih 5 minuta, covjek jeste levat na onoj poziciji na koju ga Jovic stavlja. Mozda bi bio u napadu bolji...
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 18 nov 2012, 19:53

Pa dobro nije 5ti al jest sve ukupno 35ti minut od kako je usao! A nasi strucnjaci odnosno pljuvaci uglavnom sa istoka kojima sam okruzen svaku **** tekmu su uspjeli vec da mu stave etiketu levata!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 18 nov 2012, 19:55

Alfa_Muzijak je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Šta mislite da vam damo još koje dijete Slobode?Sajo je kraaaalj,samo nema skim igrati brate.
Samo da ima jos jedan igrac koji makar priblizno moze igrat ko Said, da neko njemu da tu loptu, nadavo bi se golova i golova.
IVICA OSIM je napisao/la:namjestena tekma sarajevu bodovi a zrinjskom prolaz u kupu
tako da se ne sekirate imate zagarantovana tri boda i u mostaru
Zaboravio si i 6 bodova iz iduce sezone, jer se ipak prolaz protiv velikog Sarajeva skupo naplacuje. ;)
nemoj da se ljutis al tako je u nasoj ligi ako nekog pobjedis odma se gleda neki susret od prije pa se uporedi sa trenutnim tako da ispadne namjesteno stas kad smo mi takog mentaliteta u nas je svaka namjestena
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

anelpik
Kontakt:

Post Postao/la anelpik » 18 nov 2012, 19:57

pintol_TM87 je napisao/la:
anelpik je napisao/la:Ovaj Hadžić kao da nikada lopte nije igrao, odbija se od njega lopta ko da je panj, treba ozbiljno traziti napadaca, jer ga sarajevo nema, krpic je tu negdje ko i hadžić, a ovaj mladi ademovic, koji će qrac on sarajevu, to treba vratiti tamo odakle je i dosao.
patnja..
ma sreca pa imamo rezultat pa se niko ni na kog ne ljuti, ali bi se sto prije trebao otjerati suljic, ademovic nekakav, nuhanovic (messi iz gradačca hahah) i njima slicni, ako se zeli do kraja uzeti ova liga, a ja se nadam :D
Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 18 nov 2012, 20:03

Luca.Toni je napisao/la:Samo pitarima sudija moze svirat kraj pri njihovom vodstvu, a igrac Zrinjskog zamahno da suta loptu sa nekih 20-ak metara :o

...

i da treba li reci da je dao go iz tog pokusaja?! To niko ne spominje od ovih finih, postenih pitara?!
O
smijesni jedan djecak :D

Bilo proslo 3 minute nadoknade uveliko i kad je svirao covjek puca i svi se sklanjaju, nez jesil se zezao al nidje smajlija, pa ti moram odgovorit, dzaba.
:lol: Cuj bile istekle 3 min, a od toga 2 minute lopta bila van terena.
Cuj svi se sklanjaju, a na liniji Golman i stoper muku muce da izbace loptu da ne predje liniju, medjutim ona predje liniju punim obimom, al zato je tu sudija da svira kraj kad uoci prvu opasnost pred golom neces vjerovat divova :lol:

Dosle pare od evrope odmah kupujuete sudije, jeste mangupi, pravi divovi :mrgreen:
Razumijes ti mene burazere moj :)

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 18 nov 2012, 20:06

Luca.Toni je napisao/la:
Luca.Toni je napisao/la:Samo pitarima sudija moze svirat kraj pri njihovom vodstvu, a igrac Zrinjskog zamahno da suta loptu sa nekih 20-ak metara :o

...

i da treba li reci da je dao go iz tog pokusaja?! To niko ne spominje od ovih finih, postenih pitara?!
O
smijesni jedan djecak :D

Bilo proslo 3 minute nadoknade uveliko i kad je svirao covjek puca i svi se sklanjaju, nez jesil se zezao al nidje smajlija, pa ti moram odgovorit, dzaba.
:lol: Cuj bile istekle 3 min, a od toga 2 minute lopta bila van terena.
Cuj svi se sklanjaju, a na liniji Golman i stoper muku muce da izbace loptu da ne predje liniju, medjutim ona predje liniju punim obimom, al zato je tu sudija da svira kraj kad uoci prvu opasnost pred golom neces vjerovat divova :lol:

Dosle pare od evrope odmah kupujuete sudije, jeste mangupi, pravi divovi :mrgreen:
hahahah prejako :mrgreen: suti sviju ti, ne provaljuj se...
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 18 nov 2012, 20:48

Tri boda su najvažnija i to je to.

Nije bila neka igra, ali potpuno zaslužena pobjeda, koja je mogla i trebala biti izraženija, a na kraju smo se čak i spašavali. Na momente smo čak i dobro igrali, ali eto.

Sesar treći žuti, Radan povreda, pa stvarno ne znam na šta će vezni red ličiti u Bijeljini i ko će uopšte igrati. :roll:

Što se tiče Suljića, navijači su ga na zub uzeli i tako je to. Fali njemu dosta toga, ali ne zaslužuje zvižduke, jer je igrač od kojeg dosta toga zavisi u igri Sarajeva i koji mnogo radi u defanzivi, dosta pretrči. Biće bolje aBd, jer je on važan igrač za nas.

Gledalaca 3500. Zrinjski sa desetkovanim sastavom i nije mogao više.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 nov 2012, 20:53

Denizmare je napisao/la:Mi imamo igru,dakle nije nabijanje lopte sto mi se svidja.Ali,4 napada u drugom ciste gol situacije da je zadnji pas isao kad je trebao,ovako bilo je strepnja da ne udje kakva frljoka Zrinjskog.
Zvizdanje Suljicu nam ne treba,daleko od toga da je najgori,nekad komplikuje ali tek kad izadje vidi se koliko je strana suplja i naprijed i nazad,ali svako ima svoje misljenje.
Baklje-debilizam. Krivi su vodje na tribini,ocigledno nemaju autoritet. Izgleda da imamo viska para,i treba kaznjavati svakoga i to drasticno.
Sa jacima igramo u gostima u drugom dijelu,ali smo ih sve dobili na Kosevu,a Zeljo tek treba da ih dobije pa da onda pricaju o povoljnijem rasporedu,da li ce vidjecemo negdje ce kiksati garant.
Uglavnom dobro je,iako se moglo sprijeciti strahovanje do kraja sa jos nekim golom....
Aki imao samo dvije greške večeras ali đaba je kad te raja uzme na zub po meni jedan od boljih da nije ovih gore navedenih grešaka ali koliko je presjekao napada koliko je samo prodora imao i dodao lopti ali đaba treba nekog ispsovati nekom a zašto to nek se oni pitaju. A sad vi što jedva čekate da nešto pričate protiv Sarajeva je li vas stid pa Zrinjski je dobro prošao realno trebao je tricu popiti malo sreča malo neznanje koji sudija i kakva pomoć jadi moji samo tražite da operete svoj klub ne znam samo vi vidite neke muljaže .Mene bi bilo stid a vi kako hočete.
Sarajevo ljubavi moja!

kontra
Kontakt:

Post Postao/la kontra » 18 nov 2012, 20:54

pa onaj na areni hladno rece 1500-2000 gledalaca , a jos je covjek pitar mrtvi :mrgreen:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 nov 2012, 20:56

kontra je napisao/la:pa onaj na areni hladno rece 1500-2000 gledalaca , a jos je covjek pitar mrtvi :mrgreen:
Ma to se u toku utakmice sabralo jos 2 000 :D.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 nov 2012, 21:15

terabajt je napisao/la:
kontra je napisao/la:pa onaj na areni hladno rece 1500-2000 gledalaca , a jos je covjek pitar mrtvi :mrgreen:
Ma to se u toku utakmice sabralo jos 2 000 :D.
bilo nas je oko 500 ali pobijedili smooooooooooooooooooooooooooooooooo :D
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 nov 2012, 21:19

Perić: Čestitke za Horde zla

Datum: 2012-11-18 19:06:11

Sarajevo je slavilo s 1:0 i ponovo preuzeo vrh tabele, a Draganu Periću, treneru Plemića, preostalo je samo da čestita domaćima na trijumfu.

"Čestitke Sarajevu na pobjedi, ali i na publici koja je ovako glasno navijala tokom svih 90 minuta. Mi smo se probali suprostaviti, ali nije išlo", rekao je Perić, dodavši:

"Mislim da je Sarajevo bilo bolje i da su zaslužili ovakav rezultat. Drago mi je da smo igrali sam ovako mladom ekipom, ovi momci su budućnost Zrinjskog. Još jednom, čestitam im, a mi idemo dalje.
"
Sarajevo ljubavi moja!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 18 nov 2012, 21:26

Imali ste odlicno prvo poluvrijeme, a prosjecno drugo. Onih prvih 45 minuta je tesko odigrat protiv ekipe kakva je Zrinjski, eh, jel to sto ste vi jaki, il sto je Zrinjski igrao u ovom sastavu, to ne znam. Drugo poluvrijeme ste mogli dat jos koji go, al ste se spustili na nivo Zrinjskog i tako priveli utakmicu kraju. Jos jednom ste pokazali da puno bolje igrate kuci nego u gostima. Iako se nadam vasem kiksu protiv Radnika, moram cestitat na vecerasnjoj igri koja je prevazisla moja ocekivanja. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 18 nov 2012, 21:29

Ma ko kaže da je uopšte bilo gledalaca,igralo se pred praznim tribinama valjda,pih,nego važno je da nam se liže pakaš,ovi neki se baš navukli :lol: :lol: :lol:
I mene je Suljić bespotrebno nervirao,mislim da ga raja nije bezze prozivala,kofrčio se u više situacija,bezuspješno :oops:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 nov 2012, 21:33

to je mene iznenadilo, bilo je vise ljudi, nego sto je on rekao, sto posto, pa na sjeveru je sigurno oko 1000-1500 ljudi bilo sigurno
Za zivot cijeli!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 18 nov 2012, 21:42

Joj jeste, pa na početku je bilo 1500, kasnije došlo još raje. Isto ko Željo-Olimpic, možda je i preko 3500 bilo, ali da ne pretjerujem.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 18 nov 2012, 21:58

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
to je mene iznenadilo, bilo je vise ljudi, nego sto je on rekao, sto posto, pa na sjeveru je sigurno oko 1000-1500 ljudi bilo sigurno
Ja sam bio na utakmici i bilo je oko 3000 ljudi
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 18 nov 2012, 22:27

Na BHT sportu reče oko 4 000 (bice na you tubu detalji s utak.pa ce te cuti na pocetku pregleda).
Po mom mišljenju 3,5 , minimalno 3 milje

Na Sport Centru u izvještaju piše "Gledalaca: 1 000" :lol: :lol: :lol: Koji debili

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, ErosViverosViv, misstianopenaldo, perodeformero, Venom i 47 gostiju.