FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisu losi ovi juniori Zrinjskog u drugom poluvremenu
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Pogledaj i Partizan kad igra kuci nema ni 1.000. Sto te to iznenadjuje.NKJB je napisao/la:Pozz za navijace Sarajeva dobro prvo pol.,al mi nije jasno nikako da Sarajevo 1. a posjeta jedva 2000 ljudi jos glavni grad pozz
i 95% navijaca Sarajeva se pita isto pitanjeshikari je napisao/la:Po kakvoj zasluzi ovaj debil Suljić još ima mjesto u prvoj momčadi?!
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Nuhanovicu i Ademovic su zasluzili ispisnicu!Ljudi lopte ne znaju dodati,ne znam dokle ce se ovo vise trpiti...
Suljica pod hitno psihijatru poslati ili ga nekome uvaliti,samo nas stetu nanosi!
Suljica pod hitno psihijatru poslati ili ga nekome uvaliti,samo nas stetu nanosi!
- kupus army
- Kontakt:
Brat bratu je bilo minimalno 3 milje ljudi na kosevu.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Suljića treba odvesti kakvom hodži da mu šta prouči baHzSM je napisao/la:Nuhanovicu i Ademovic su zasluzili ispisnicu!Ljudi lopte ne znaju dodati,ne znam dokle ce se ovo vise trpiti...

Bilo kako bilo na proljeće nam treba napadač kako treba i jedan stoper!
U novi boj...
Uglavnom,terapije su mu potrebne...powerplay je napisao/la:Suljića treba odvesti kakvom hodži da mu šta prouči baHzSM je napisao/la:Nuhanovicu i Ademovic su zasluzili ispisnicu!Ljudi lopte ne znaju dodati,ne znam dokle ce se ovo vise trpiti...
Suljica pod hitno psihijatru poslati ili ga nekome uvaliti,samo nas stetu nanosi!.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
...i krilo. Nuhanovic i Ademovic su samo trosak i njima se treba zahvaliti i otpustiti. Suljic ne smije biti vise u prvih 11. Dobar bi bio s klupe 10-15 min i to mu treba biti maximum.powerplay je napisao/la:Suljića treba odvesti kakvom hodži da mu šta prouči baHzSM je napisao/la:Nuhanovicu i Ademovic su zasluzili ispisnicu!Ljudi lopte ne znaju dodati,ne znam dokle ce se ovo vise trpiti...
Suljica pod hitno psihijatru poslati ili ga nekome uvaliti,samo nas stetu nanosi!.
Zaboravih Gujica

Zadnja izmjena: Alfa_Muzijak, dana/u 18 nov 2012, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
kakva otimacina sudija svira kraj u situaciji kad niko ne bi svirao kraj ,a za onaj offside suljica koji nije sviran da i ne pricamo 

Dupovac go dao rukom..kontra je napisao/la:kakva otimacina sudija svira kraj u situaciji kad niko ne bi svirao kraj ,a za onaj offside suljica koji nije sviran da i ne pricamo
Bitno je da smo pobjedili al ljudi moji ako ovi naši misle da mozemo osvojiti titulu s ovom ekipom
Pa u Bijeljini ako bofd izvucemo extra nam je..Sta je ono Suljicu?5 metara od gola on dodaje
A primanje lopte Hadžica:shock: bgm dragog cirkus smo od ekipa pa ovome Zrinjskom fali 4-5 standardnih igraca i ljudi u drugom bare bare s nasom najacom ekipom..Nama kada fali samo jedan igrac mi se raspadamo..i sta je ono s grčevima?JA S BODOM ZADOVOLJAN PROTIV RADNIKA.. Baklje pravo navijači svaka čast
da hoce ulaziti specijalna na tribine da sve rastjera konacno pa da vidim ko ce je upaliti da plaćaju iz svog džepa pa hajde pali al preko kluba a fol ljubav...prema FKS
ZALOSNOOOO

Ovaj Hadžić kao da nikada lopte nije igrao, odbija se od njega lopta ko da je panj, treba ozbiljno traziti napadaca, jer ga sarajevo nema, krpic je tu negdje ko i hadžić, a ovaj mladi ademovic, koji će qrac on sarajevu, to treba vratiti tamo odakle je i dosao.
Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
- pintol_TM87
- Kontakt:
patnja..anelpik je napisao/la:Ovaj Hadžić kao da nikada lopte nije igrao, odbija se od njega lopta ko da je panj, treba ozbiljno traziti napadaca, jer ga sarajevo nema, krpic je tu negdje ko i hadžić, a ovaj mladi ademovic, koji će qrac on sarajevu, to treba vratiti tamo odakle je i dosao.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
- Kontakt:
grozno bash,prvi smo,pa kako nas nije stid
vvvbk
vvvbk
-
- Kontakt:
Šta mislite da vam damo još koje dijete Slobode?Sajo je kraaaalj,samo nema skim igrati brate.
Mi imamo igru,dakle nije nabijanje lopte sto mi se svidja.Ali,4 napada u drugom ciste gol situacije da je zadnji pas isao kad je trebao,ovako bilo je strepnja da ne udje kakva frljoka Zrinjskog.
Zvizdanje Suljicu nam ne treba,daleko od toga da je najgori,nekad komplikuje ali tek kad izadje vidi se koliko je strana suplja i naprijed i nazad,ali svako ima svoje misljenje.
Baklje-debilizam. Krivi su vodje na tribini,ocigledno nemaju autoritet. Izgleda da imamo viska para,i treba kaznjavati svakoga i to drasticno.
Sa jacima igramo u gostima u drugom dijelu,ali smo ih sve dobili na Kosevu,a Zeljo tek treba da ih dobije pa da onda pricaju o povoljnijem rasporedu,da li ce vidjecemo negdje ce kiksati garant.
Uglavnom dobro je,iako se moglo sprijeciti strahovanje do kraja sa jos nekim golom....
Zvizdanje Suljicu nam ne treba,daleko od toga da je najgori,nekad komplikuje ali tek kad izadje vidi se koliko je strana suplja i naprijed i nazad,ali svako ima svoje misljenje.
Baklje-debilizam. Krivi su vodje na tribini,ocigledno nemaju autoritet. Izgleda da imamo viska para,i treba kaznjavati svakoga i to drasticno.
Sa jacima igramo u gostima u drugom dijelu,ali smo ih sve dobili na Kosevu,a Zeljo tek treba da ih dobije pa da onda pricaju o povoljnijem rasporedu,da li ce vidjecemo negdje ce kiksati garant.
Uglavnom dobro je,iako se moglo sprijeciti strahovanje do kraja sa jos nekim golom....
Ovi su bili zreli danas za petarde al et, kad se ima mahniti Suljic u ekipi ne moze to na dobro nikako ..
Samo Husejnovic koje gledao tekmu vidjelo se koliko odskace od ovih igraca svih i od ove lige, pa levatio je ove igrace zrinjskog ko djecu
Oduševljen navijanjem
Perić: Čestitke za Horde zla
Cao
Samo Husejnovic koje gledao tekmu vidjelo se koliko odskace od ovih igraca svih i od ove lige, pa levatio je ove igrace zrinjskog ko djecu

Oduševljen navijanjem
Perić: Čestitke za Horde zla

Cao

- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Samo da ima jos jedan igrac koji makar priblizno moze igrat ko Said, da neko njemu da tu loptu, nadavo bi se golova i golova.joksimovic je napisao/la:Šta mislite da vam damo još koje dijete Slobode?Sajo je kraaaalj,samo nema skim igrati brate.
Zaboravio si i 6 bodova iz iduce sezone, jer se ipak prolaz protiv velikog Sarajeva skupo naplacuje.IVICA OSIM je napisao/la:namjestena tekma sarajevu bodovi a zrinjskom prolaz u kupu
tako da se ne sekirate imate zagarantovana tri boda i u mostaru

Samo pitarima sudija moze svirat kraj pri njihovom vodstvu, a igrac Zrinjskog zamahno da suta loptu sa nekih 20-ak metara
...
i da treba li reci da je dao go iz tog pokusaja?! To niko ne spominje od ovih finih, postenih pitara?!
O

...
i da treba li reci da je dao go iz tog pokusaja?! To niko ne spominje od ovih finih, postenih pitara?!
O
Razumijes ti mene burazere moj 

- SarajlijaTM
osuta covjek u 80toj na go,da bude makar 1 sut...
da ne bude ofirno statistiku pogledati
lopta ide u go,sudija svira kraj,braco mila,za vjerovali ili ne...
hajd' sad svi kriticari zeljine pobjede nad leotarom,opletite isto tako i po pitariji,il' sami sebe nogom u dupe

da ne bude ofirno statistiku pogledati

lopta ide u go,sudija svira kraj,braco mila,za vjerovali ili ne...
hajd' sad svi kriticari zeljine pobjede nad leotarom,opletite isto tako i po pitariji,il' sami sebe nogom u dupe

- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
smijesni jedan djecakLuca.Toni je napisao/la:Samo pitarima sudija moze svirat kraj pri njihovom vodstvu, a igrac Zrinjskog zamahno da suta loptu sa nekih 20-ak metara![]()
...
O

Bilo proslo 3 minute nadoknade uveliko i kad je svirao covjek puca i svi se sklanjaju, nez jesil se zezao al nidje smajlija, pa ti moram odgovorit, dzaba.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Proximic, VolimoSarajevo i 30 gostiju.