FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Minhi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Minhi » 18 nov 2012, 18:51

Nisu losi ovi juniori Zrinjskog u drugom poluvremenu
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 18 nov 2012, 18:53

NKJB je napisao/la:Pozz za navijace Sarajeva dobro prvo pol.,al mi nije jasno nikako da Sarajevo 1. a posjeta jedva 2000 ljudi jos glavni grad pozz
Pogledaj i Partizan kad igra kuci nema ni 1.000. Sto te to iznenadjuje.
shikari je napisao/la:Po kakvoj zasluzi ovaj debil Suljić još ima mjesto u prvoj momčadi?! :roll:
i 95% navijaca Sarajeva se pita isto pitanje
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 18 nov 2012, 18:57

Nuhanovicu i Ademovic su zasluzili ispisnicu!Ljudi lopte ne znaju dodati,ne znam dokle ce se ovo vise trpiti...

Suljica pod hitno psihijatru poslati ili ga nekome uvaliti,samo nas stetu nanosi!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 18 nov 2012, 18:58

Brat bratu je bilo minimalno 3 milje ljudi na kosevu.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 18 nov 2012, 19:00

HzSM je napisao/la:Nuhanovicu i Ademovic su zasluzili ispisnicu!Ljudi lopte ne znaju dodati,ne znam dokle ce se ovo vise trpiti...

Suljica pod hitno psihijatru poslati ili ga nekome uvaliti,samo nas stetu nanosi!
Suljića treba odvesti kakvom hodži da mu šta prouči ba :lol: .
Bilo kako bilo na proljeće nam treba napadač kako treba i jedan stoper!
U novi boj...

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 18 nov 2012, 19:01

powerplay je napisao/la:
HzSM je napisao/la:Nuhanovicu i Ademovic su zasluzili ispisnicu!Ljudi lopte ne znaju dodati,ne znam dokle ce se ovo vise trpiti...

Uglavnom,terapije su mu potrebne...

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 18 nov 2012, 19:05

powerplay je napisao/la:

...i krilo. Nuhanovic i Ademovic su samo trosak i njima se treba zahvaliti i otpustiti. Suljic ne smije biti vise u prvih 11. Dobar bi bio s klupe 10-15 min i to mu treba biti maximum.

Zaboravih Gujica :arrow: raus
Zadnja izmjena: Alfa_Muzijak, dana/u 18 nov 2012, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.

kontra
Kontakt:

Post Postao/la kontra » 18 nov 2012, 19:07

kakva otimacina sudija svira kraj u situaciji kad niko ne bi svirao kraj ,a za onaj offside suljica koji nije sviran da i ne pricamo :mrgreen:

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 18 nov 2012, 19:09

kontra je napisao/la:kakva otimacina sudija svira kraj u situaciji kad niko ne bi svirao kraj ,a za onaj offside suljica koji nije sviran da i ne pricamo :mrgreen:
Dupovac go dao rukom..

Tabija
Kontakt:

Post Postao/la Tabija » 18 nov 2012, 19:09

Bitno je da smo pobjedili al ljudi moji ako ovi naši misle da mozemo osvojiti titulu s ovom ekipom :o Pa u Bijeljini ako bofd izvucemo extra nam je..Sta je ono Suljicu?5 metara od gola on dodaje :lol: :lol: A primanje lopte Hadžica:shock: bgm dragog cirkus smo od ekipa pa ovome Zrinjskom fali 4-5 standardnih igraca i ljudi u drugom bare bare s nasom najacom ekipom..Nama kada fali samo jedan igrac mi se raspadamo..i sta je ono s grčevima?JA S BODOM ZADOVOLJAN PROTIV RADNIKA.. Baklje pravo navijači svaka čast :roll: da hoce ulaziti specijalna na tribine da sve rastjera konacno pa da vidim ko ce je upaliti da plaćaju iz svog džepa pa hajde pali al preko kluba a fol ljubav...prema FKS :roll: ZALOSNOOOO

anelpik
Kontakt:

Post Postao/la anelpik » 18 nov 2012, 19:20

Ovaj Hadžić kao da nikada lopte nije igrao, odbija se od njega lopta ko da je panj, treba ozbiljno traziti napadaca, jer ga sarajevo nema, krpic je tu negdje ko i hadžić, a ovaj mladi ademovic, koji će qrac on sarajevu, to treba vratiti tamo odakle je i dosao.
Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 18 nov 2012, 19:27

anelpik je napisao/la:Ovaj Hadžić kao da nikada lopte nije igrao, odbija se od njega lopta ko da je panj, treba ozbiljno traziti napadaca, jer ga sarajevo nema, krpic je tu negdje ko i hadžić, a ovaj mladi ademovic, koji će qrac on sarajevu, to treba vratiti tamo odakle je i dosao.
patnja..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 18 nov 2012, 19:30

grozno bash,prvi smo,pa kako nas nije stid

vvvbk

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 18 nov 2012, 19:34

Šta mislite da vam damo još koje dijete Slobode?Sajo je kraaaalj,samo nema skim igrati brate.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 18 nov 2012, 19:34

Mi imamo igru,dakle nije nabijanje lopte sto mi se svidja.Ali,4 napada u drugom ciste gol situacije da je zadnji pas isao kad je trebao,ovako bilo je strepnja da ne udje kakva frljoka Zrinjskog.
Zvizdanje Suljicu nam ne treba,daleko od toga da je najgori,nekad komplikuje ali tek kad izadje vidi se koliko je strana suplja i naprijed i nazad,ali svako ima svoje misljenje.
Baklje-debilizam. Krivi su vodje na tribini,ocigledno nemaju autoritet. Izgleda da imamo viska para,i treba kaznjavati svakoga i to drasticno.
Sa jacima igramo u gostima u drugom dijelu,ali smo ih sve dobili na Kosevu,a Zeljo tek treba da ih dobije pa da onda pricaju o povoljnijem rasporedu,da li ce vidjecemo negdje ce kiksati garant.
Uglavnom dobro je,iako se moglo sprijeciti strahovanje do kraja sa jos nekim golom....

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 18 nov 2012, 19:39

Ovi su bili zreli danas za petarde al et, kad se ima mahniti Suljic u ekipi ne moze to na dobro nikako ..

Samo Husejnovic koje gledao tekmu vidjelo se koliko odskace od ovih igraca svih i od ove lige, pa levatio je ove igrace zrinjskog ko djecu :lol: :lol: :lol:

Oduševljen navijanjem
Perić: Čestitke za Horde zla :D

Cao 8-)

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 18 nov 2012, 19:41

joksimovic je napisao/la:Šta mislite da vam damo još koje dijete Slobode?Sajo je kraaaalj,samo nema skim igrati brate.
Samo da ima jos jedan igrac koji makar priblizno moze igrat ko Said, da neko njemu da tu loptu, nadavo bi se golova i golova.
IVICA OSIM je napisao/la:namjestena tekma sarajevu bodovi a zrinjskom prolaz u kupu
tako da se ne sekirate imate zagarantovana tri boda i u mostaru
Zaboravio si i 6 bodova iz iduce sezone, jer se ipak prolaz protiv velikog Sarajeva skupo naplacuje. ;)

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 18 nov 2012, 19:44

Samo pitarima sudija moze svirat kraj pri njihovom vodstvu, a igrac Zrinjskog zamahno da suta loptu sa nekih 20-ak metara :o

...

i da treba li reci da je dao go iz tog pokusaja?! To niko ne spominje od ovih finih, postenih pitara?!
O
Razumijes ti mene burazere moj :)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 18 nov 2012, 19:47

osuta covjek u 80toj na go,da bude makar 1 sut...
da ne bude ofirno statistiku pogledati :lol: :lol: :lol:

lopta ide u go,sudija svira kraj,braco mila,za vjerovali ili ne...

hajd' sad svi kriticari zeljine pobjede nad leotarom,opletite isto tako i po pitariji,il' sami sebe nogom u dupe :lol: :lol: :lol:

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 18 nov 2012, 19:47

Luca.Toni je napisao/la:Samo pitarima sudija moze svirat kraj pri njihovom vodstvu, a igrac Zrinjskog zamahno da suta loptu sa nekih 20-ak metara :o

...

i da treba li reci da je dao go iz tog pokusaja?! To niko ne spominje od ovih finih, postenih pitara?!
O
smijesni jedan djecak :D

Bilo proslo 3 minute nadoknade uveliko i kad je svirao covjek puca i svi se sklanjaju, nez jesil se zezao al nidje smajlija, pa ti moram odgovorit, dzaba.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Proximic, VolimoSarajevo i 30 gostiju.