3:0dr.van nostrand je napisao/la:"Jordan will play with B team. 7 important players wont be in team. Many youngsters will get chance.
Bahrein have no important missings in team!"
Prijateljska ut. sve je moguce, ipak domaci imaju prednost

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
3:0dr.van nostrand je napisao/la:"Jordan will play with B team. 7 important players wont be in team. Many youngsters will get chance.
Ma prolazi 100%arelinho je napisao/la:Stutgart oba daju
atletiko bilbao oba daju
marsej oba daju
napoli oba daju
sporting oba daju
kvota oko 12
mozel ovo proci ??
uplatio cenerasoxx je napisao/la:Ma prolazi 100%arelinho je napisao/la:Stutgart oba daju
atletiko bilbao oba daju
marsej oba daju
napoli oba daju
sporting oba daju
kvota oko 12
mozel ovo proci ??, salim se, ali listic nije los.. uplati ga ako nisi ..
Sad sam skroz zbunjen, neko je stavio Jordan 2 koliko sam ja vidio a pisao ti si da Jordanu fale igraci i da domaci imaju prednostdr.van nostrand je napisao/la:3:0dr.van nostrand je napisao/la:"Jordan will play with B team. 7 important players wont be in team. Many youngsters will get chance.
Chicago - Oklahoma i Portland - Clippersi su na rasporedu.Donnie Darko je napisao/la:Cleveland rutinski rjesava Sunse veceras. Zicer svih zicera, a vjerujem da je i kvota lijepa.
DoistaMonolog je napisao/la:Chicago - Oklahoma i Portland - Clippersi su na rasporedu.Donnie Darko je napisao/la:Cleveland rutinski rjesava Sunse veceras. Zicer svih zicera, a vjerujem da je i kvota lijepa.![]()
Da ne igraju možda u noći s petka na subotu?
Jel moze proc Armani, cekam ih za 290 KM ?dijabola je napisao/la:Dubl:
Alba-Maccabi 2 @1,50
Cedevita-Caja Laboral 2 @1,40
Ceka ih jaran za 17kmecalica je napisao/la:Jel moze proc Armani, cekam ih za 290 KM ?dijabola je napisao/la:Dubl:
Alba-Maccabi 2 @1,50
Cedevita-Caja Laboral 2 @1,40
etoo od mene misljenje..Heller je napisao/la:Hajte ljudi nabrzaka sta je za vas 3+ sta mislite
Lyon, Basel, Bayer, Sparta, Metalist, Twentemolio bi strucno misljenje
da nam obojici prođeharry_90 je napisao/la:etoo od mene misljenje..Heller je napisao/la:Hajte ljudi nabrzaka sta je za vas 3+ sta mislite
Lyon, Basel, Bayer, Sparta, Metalist, Twentemolio bi strucno misljenje
mada sam ja Basela sada stavio 2/1 da probam,znaju nekad i namjestit ovakav prelaz
Onaj osjecaj kad skidas velike kvote par dana za redomharry_90 je napisao/la: Aik - PSV 1 na 5 km 1:0 4.70
Academica - Atl.Madrid 1 na 5 km 2:0 4.50
dijabola je napisao/la:Single:
Cantu-Fener (-4,5) h2 @ 1.85
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.