FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Objavljeno petak, 27 Februar 2015 12:48 | Štampa |
Adem hodzic potpisao ugovor
Još jedan mladi i talentovani fudbaler postao je član crveno - crne porodice.
Adem Hodžić (18) u prisustvu oca Jasmina i potpredsjednika Kluba Amera Karabegovića potpisao je dvopipogodišnji ugovor sa Crveno - crnim, te će već od sutra konkurisati za sastav koji će igrati protiv Travnika.
Hodžić je talentovan veznjak, a u dosadašnjok karijeri nastupao je za mlađe selekcije zagrebačkog Dinama i Rijeke.
Adem hodzic potpisao ugovor 1"Nastavljamo sa planom Kluba da u što skorijoj budućnosti stvorimo tim sastavljen od naših domaćih i mladih igrača. Cilj nam je da oni budu okosnica ekipe koja će vrlo brzo nastupati u evropskim takmičenjima", istakao je Amer Karabegović, potpredsjednik Kluba.
"Bila je ovo naša najveća želja i konačno nam se ostvarila. Ovo je veliki klub i počastvovani smo što će Adem nastupati za Slobodu", kazao je Jasmin Hodžić, otac mladoh veznjaka.
Kvalitet talentovanog fudbalera prepoznao je i Husref Musemić koji ga je uvrstio na spisak putnika za pripreme u Međugorju. Hodžić će pored rada sa prvim timom nastupati i za juniore Crveno - crnih koji se takmiče u Omladinskoj Premijer ligi BiH.
Adem Hodžić (18) u prisustvu oca Jasmina i potpredsjednika Kluba Amera Karabegovića potpisao je dvopipogodišnji ugovor sa Crveno - crnim, te će već od sutra konkurisati za sastav koji će igrati protiv Travnika.
Hodžić je talentovan veznjak, a u dosadašnjok karijeri nastupao je za mlađe selekcije zagrebačkog Dinama i Rijeke.
Adem hodzic potpisao ugovor 1"Nastavljamo sa planom Kluba da u što skorijoj budućnosti stvorimo tim sastavljen od naših domaćih i mladih igrača. Cilj nam je da oni budu okosnica ekipe koja će vrlo brzo nastupati u evropskim takmičenjima", istakao je Amer Karabegović, potpredsjednik Kluba.
"Bila je ovo naša najveća želja i konačno nam se ostvarila. Ovo je veliki klub i počastvovani smo što će Adem nastupati za Slobodu", kazao je Jasmin Hodžić, otac mladoh veznjaka.
Kvalitet talentovanog fudbalera prepoznao je i Husref Musemić koji ga je uvrstio na spisak putnika za pripreme u Međugorju. Hodžić će pored rada sa prvim timom nastupati i za juniore Crveno - crnih koji se takmiče u Omladinskoj Premijer ligi BiH.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
De jos koji puthondas je napisao/la:Objavljeno petak, 27 Februar 2015 12:48 | Štampa |

Čestitam mladom Ademu Hodžiću , Predsjedniku Husiću i saradnicima. Ovako se stvara Klub. Sretno neka ti bude u Slobodi Ademe Hodžiću.
Ja volim FK Tuzla City
"Fukarama" respekt za plakatiranje cijelog Grada povodom sutrašnje utakmice FK Sloboda -NK Travnik. Svaka čast momci.Vi ste dostojni nasljednici prethodnih generacija "crveno-crne armije" navijača FK SLOBODA.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Gdje je rođen ovaj Hodžić zna li neko?
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
- Kontakt:
Mislim Tešanjintercontinental je napisao/la:Gdje je rođen ovaj Hodžić zna li neko?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
i ja sam htjeo da pohvalim plakatiranje....svaka cast FKRsloboda72 je napisao/la:"Fukarama" respekt za plakatiranje cijelog Grada povodom sutrašnje utakmice FK Sloboda -NK Travnik. Svaka čast momci.Vi ste dostojni nasljednici prethodnih generacija "crveno-crne armije" navijača FK SLOBODA.

P.S. nista labavo,crveno crna armijo

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma i ova satnica od 14h ili 14:30 je krs, hebote, pa masa ljudi subotom radi do 1-2 najmanje... i ovi u Savezu su glupi koliko su teski...
Znam, i u jacim ligama imaju ove satnice, ali opet mi je ovo krs.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
ova satnica ti je zbog zimskog perioda ako te bude neko pitao...Ne mozes staviti da se igra u 17:00 kad nemas reflektora, jos plus temperatura na 0...nismo u RusijiBatva je napisao/la:Ma i ova satnica od 14h ili 14:30 je krs, hebote, pa masa ljudi subotom radi do 1-2 najmanje... i ovi u Savezu su glupi koliko su teski...
Jbg, nisam o tome razmisljao.SARS je napisao/la:ova satnica ti je zbog zimskog perioda ako te bude neko pitao...Ne mozes staviti da se igra u 17:00 kad nemas reflektora, jos plus temperatura na 0...nismo u RusijiBatva je napisao/la:Ma i ova satnica od 14h ili 14:30 je krs, hebote, pa masa ljudi subotom radi do 1-2 najmanje... i ovi u Savezu su glupi koliko su teski...

Al opet mi je bezveze satnica, haha.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
- Kontakt:
Opa Šećerović potpisao za Austriju Lustenau inače člana 2. lige Austrije.Neka mu je sa srećom 

haris redzepi iz olimpika u dinamo zagreb...tako pise na ssintercontinental je napisao/la:Opa Šećerović potpisao za Austriju Lustenau inače člana 2. lige Austrije.Neka mu je sa srećom

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Ne,ono se odnosilo na Amera Gojaka,ne vjerujem da je Redžepi u Dinamu,nema on taj kvalitet...Prije će biti da nema kluba...solinas je napisao/la:haris redzepi iz olimpika u dinamo zagreb...tako pise na ssintercontinental je napisao/la:Opa Šećerović potpisao za Austriju Lustenau inače člana 2. lige Austrije.Neka mu je sa srećom
[youtube][/youtube]
cirkus se vratio u grad
sutra aBd opet dva crvena za Travnik, i trica u mreži 
cirkus se vratio u grad

2-0 za Slobodu, Zeba i Mujić
you heard it here first

you heard it here first

sloboda-travnik 1
celik-sloboda x
sloboda-olimpoc 1
siroki-sloboda 1
sloboda-slavija 1
zrinjski-sloboda 2
sloboda-radnik 1
zeljeznicar-sloboda 1
sloboda-vitez 1
sloboda-drina 1
zvijezda-sloboda 2
sloboda-borac 1
velez-sloboda x
sloboda-mladost 1
sarajevo-sloboda 1
32 boda+12 44 boda...oduzecu 4 sa pretpostavkom da sam bio preoptimistican
realnih 40 bodova,kada uzmem u obzir raspored ostalih ekipa,koje sam analizirao cijelu hebenu vecer,bice dovoljno po meni za 7 mjesto...jbg,bolje nemore

celik-sloboda x
sloboda-olimpoc 1
siroki-sloboda 1
sloboda-slavija 1
zrinjski-sloboda 2
sloboda-radnik 1
zeljeznicar-sloboda 1
sloboda-vitez 1
sloboda-drina 1
zvijezda-sloboda 2
sloboda-borac 1
velez-sloboda x
sloboda-mladost 1
sarajevo-sloboda 1
32 boda+12 44 boda...oduzecu 4 sa pretpostavkom da sam bio preoptimistican

realnih 40 bodova,kada uzmem u obzir raspored ostalih ekipa,koje sam analizirao cijelu hebenu vecer,bice dovoljno po meni za 7 mjesto...jbg,bolje nemore

"Modra boja,na bijelome platnu,
Ajmo danas po tri boda to je najvaznije
Ako je vjerovati kladionicama danas je 1 ko Tuzla 

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
reče Deda da će Sloboda bit' hit proljeća, pa da i to vidimo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.